Image default
Οικονομία

ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ»: Με Τιμητικές Διακρίσεις αποχαιρετά το 2019!

Με τιμητικές διακρίσεις κλείνει το έτος για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», καθώς απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου Λανσαρίσματος» για τα Αλλαντικά από Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ενώ λίγες ημέρες αργότερα, βραβεύτηκε και με το «Ειδικό Βραβείο» για το κομμάτι της Απασχόλησης & των Επενδύσεων του Συνεταιρισμού.

Στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων τα Αλλαντικά από Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ απέσπασαν το βραβείο “Καλύτερου Λανσαρίσματος” στην κατηγορία τους για το έτος 2019. Το Συνέδριο και η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Η σειρά αλλαντικών της ΠΙΝΔΟΥ από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, διακρίθηκε καθώς τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά, τα θρεπτικά τους συστατικά αλλά και την ασφάλεια προέλευσης.

Από αριστερά η κα Ασημίνα Τζήκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ και ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ»

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», ανέδειξε τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», με το Συνεταιρισμό να αποσπά το «Ειδικό Βραβείο» ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. Ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον πτηνοτροφικό κλάδο, επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του, στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες όπου και δραστηριοποιείται.

Με αφορμή τις νέες διακρίσεις της ΠINΔΟΥ, ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», κ. Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε: «Οι διακρίσεις έρχονται να επισφραγίσουν τις αξίες, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται ο Συνεταιρισμός στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Με δύο ακόμα βραβεύσεις, λοιπόν, αποχαιρετάμε το 2019 ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Οι διακρίσεις του Συνεταιρισμού αποτελούν αναγνώριση της προσήλωσης που έχει επιτευχθεί μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις ενώ παράλληλα επιβραβεύουν και τη συνεχή προσπάθειά μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την Περιφέρεια.»

Σχετικα αρθρα

Ανάπτυξη 2,8% για την οικονομία της Ισπανίας το β’ τρίμηνο- Ξεπέρασε τις προβλέψεις

admin

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

admin

Guardian: Η Ελλάδα στέλνει την αστυνομία στα νησιά για να εντείνει τους ελέγχους

admin

Τελευταία ευκαιρία για να σώσουν τις περιουσίες τους

admin

Οι επενδύσεις που «πυροδοτεί» το νέο ΕΣΠΑ

admin

10ετές ομόλογο: Nέο ιστορικό χαμηλό με απόδοση στο 0,59%

admin

«ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ»: Σήμερα οι πληρωμές ύψους 44,17 εκατ. ευρώ της κρατικής επιδότησης

admin

Πάνω από το αναμενόμενο η μείωση της ανεργίας στη Γερμανία

admin

ΚΥΑ: Ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ σε περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης που επλήγησαν από την πανδημία

admin

Εγκρίθηκε από την Κομισιόν το ελληνικό ΕΣΠΑ 2021-2027

admin

Λιβανός από Ξάνθη: Η ΣΕΚΕ δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα

admin

Κερδίζει η Βρετανία από το «staycation»;

admin