Image default
Πολιτική

Κορωνοϊός – Γεννηματά: Διεκδικούμε να μην εγκαταλειφθεί κανείς άνθρωπος χωρίς τα στοιχειώδη

Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής τη Δευτέρα

Δυναμικά στον digital κόσμο μπαίνει το Κίνημα Αλλαγής, καθώς σήμερα συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Αμέσως με το τέλος της συνεδρίασης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλουμε και παλεύουμε μέσα στην κρίση να μείνει η όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή. Έχουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας το ΕΣΥ, τους εργαζόμενους σε αυτό και όσους είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Διεκδικούμε να μην εγκαταλειφθεί κανένας άνθρωπος χωρίς τα στοιχειώδη, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστεροι και οι άνεργοι. Στηρίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους, τους επιστήμονες, τους αγρότες για να μην καταρρεύσει η παραγωγική βάση. Διεκδικούμε το δικαίωμα στην Ελπίδα. Παλεύουμε για το σήμερα, προετοιμαζόμαστε για το αύριο. Σε σχέση με την πανδημία στηρίξαμε με προτάσεις τις μάχες και σε πολλά μέτωπα, τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και τη στήριξη του ΕΣΥ».
Η κ. Γεννηματά εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκεια της λέγοντας ότι παρά της 150 παρεμβάσεις που έχει κάνει η ΚΟ, δυστυχώς όπως είπε, «οι θέσεις μας δεν προβάλλονται πάντα όπως πρέπει. Κάποιες φορές αποσιωπώνται ή διαστρεβλώνονται.Έχουμε μπροστά μας ένα περίπου μήνα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών για να αρχίσει η σταδιακή επιστροφή στην καθημερινότητα. Σε αυτό το διάστημα δεν χαλαρώνουμε καθόλου. Μένουμε σπίτι. Οι προτάσεις μας για το τώρα, έχουν πια αναλυτικά διατυπωθεί. Τις εξειδικεύουμε όταν χρειάζεται.Παρακολουθούμε στενά τις κυβερνητικές ενέργειες και παρεμβαίνουμε καθημερινά. Η δουλειά μας πρέπει να φτάσει σε όλους τους πολίτες».
Όσον αφορά τη φημολογία για τις εκλογές, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι είναι αδιανόητο τούτες τις ώρες που δίνουμε τη μάχη για να σωθούν ζωές, να μιλάνε από το Μαξίμου με τους παπαγάλους τους για εκλογές. Αρνούμαι πραγματικά να συμμετέχω σε μια τέτοια συζήτηση. Αποτελεί θεσμική ύβρη στην αγωνία και την ανασφάλεια που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Σχετικα αρθρα

Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη – Με ποιους θα συναντηθεί

admin

Κεραυνοί Καλογρίτσα κατά Παππά: Μου ζήτησε να μπω «μπροστινός» για το κανάλι

admin

Καμμένος: Συγκρίνει το Μεσανατολικό με το… Survivor και λέει ότι «η Ελλάδα είναι μπλε»

admin

Δένδιας: H Τουρκία παίζει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο

admin

Κοντοζαμάνης: Σύντομα οι αποφάσεις για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς

admin

Ο Κροάτης ΥΠΕΞ στηρίζει την πρωτοβουλία Δένδια να μεταβεί σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη

admin

Μήνυμα Δένδια: Η Τουρκία παίζει πολύ επικίνδυνο παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο

admin

Τσίπρας: Απαιτούνται «προοδευτικές» αλλαγές στο κυβερνητικό σχέδιο για το «Ταμείο Ανάκαμψης»

admin

Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σε κίνδυνο το «Πάτρα – Πύργος» για χάρη του Καλογρίτσα

admin

Υπουργείο Εσωτερικών: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση

admin

Γεννηματά: Να μην επαναληφθούν τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς κι έχουμε νέα έξαρση της πανδημίας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροτείνει το ΕΛΛΑΔΑ+ στο κυβερνητικό ΕΛΛΑΔΑ 2.0 – Δήλωση Τσίπρα

admin