Image default
Επιχειρήσεις

Με μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων ανοίγουν Sani και Ikos Resort

Πρεμιέρα από την 1η Ιουλίου κάνουν σταδιακά τα ξενοδοχεία του ομίλου Sani/ Ikos, παρέχοντας μάλιστα στους επισκέπτες τους αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν ακόμη και μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων.

Για τo Sani Resort η εκκίνηση γίνεται με το Porto Sani, το Sani Asterias και το Sani Marina την 1η Ιουλίου, ενώ οι ημερομηνίες για τα Sani Beach, Sani Club και Sani Dunes θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Το πρωτόκολλο για τα ξενοδοχεία του ομίλου περιλαμβάνει μοριακά, αλλά και τεστ αντισωμάτων όλου του προσωπικού και των πελατών.

Αντίστοιχα και για την αλυσίδα των Ikos Resort, όπου το Ikos Olivia στη Χαλκιδική κάνει την πρεμιέρα των Ikos Resorts την 1η Ιουλίου 2020. Το άνοιγμα των υπόλοιπων Ikos Resorts, του Ikos Oceania στη Χαλκιδική, το Ikos Dassia στην Κέρκυρα και το Ikos Aria στην Κώ πρόκειται να ανακοινωθεί επίσης το αμέσως επόμενο διάστημα. Για το πρώτο Ikos στην Ισπανία, το Ikos Andalusia προβλέπεται ότι θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Και στην περίπτωση των Ikos Resorts υπάρχουν αυστηροί υγειονομικοί κανόνες με διαδικασίες τεστ για τον Covid- 19 τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζομένους. Σε όλους τους επισκέπτες συνιστάται να πραγματοποιούν τεστ 72 ώρες πριν την άφιξη και στην περίπτωση που αυτό δεν έχει έχει γίνει, θα προσφέρεται δωρεάν τεστ αντισωμάτων κατά την άφιξη, ενώ σε όλες τις εισόδους θα γίνονται θερμομετρήσεις, επιπλέον των λοιπών μέτρων που έχουν οριστεί και θα λαμβάνονται βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Tα πρωτόκολλα

Η δέσμευση φιλοξενίας «Only at Sani» για το Sani Resort και «Infinite Care Protocol» για τα Ikos Resorts έχουν την εγγύηση αναγνωρισμένων συνεργατών που εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Έχουν προβλεφθεί μέτρα για κάθε χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την υγιεινή, τη διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Τα Only at Sani και Infinite Care Protocol έχουν σχεδιαστεί σε συμφωνία με τον όμιλο Βιοιατρική και την Ecolab και έχουν πιστοποιηθεί από το Covid Shield Certificate της TUV Austria ώστε να πληρούν κάθε απαίτησης και να εισάγουν προαιρετικά μέτρα αυξημένης ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης

Η υγεία των επισκεπτών διασφαλίζεται μέσω σειράς μέτρων που περιλαμβάνει μοριακά τεστ (molecular COVID-19 testing) για όλους τους υπαλλήλους πριν από την έναρξη και περιοδικά κατά τη λειτουργία των ξενοδοχείων και άμεσα τεστ αντισωμάτων (rapid antibody COVID-19 testing) για όλους τους επισκέπτες.

O όμιλος Sani/Ikos δίνει έμφαση στο απέραντο φυσικό περιβάλλον και τους ανοιχτούς χώρους του Sani Resort και των Ikos Resorts και μεταξύ άλλων, ο φιλοξενούμενος μπορεί να επιλέξει να γευματίσει στην παραλία ή στο δωμάτιό του ή στα ανοικτά εστιατόρια των resorts.

Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort και Ikos Resorts, o όμιλος Sani/ Ikos λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο.

Ο όμιλος αναπτύσσει τα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος A. Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Στόχος του ομίλου Sani/Ikos Group μέσω της LBRI είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, ενώ υλοποιεί κι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Marbella/Estepona της Ισπανίας.

Ο Όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA, η οποία ιδρύθηκε το 2018. Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι κκ Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους κκ. Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE.

Σχετικα αρθρα

Γιάννης Καντώρος (Interamerican): Χρονιά προκλήσεων και αύξησης του κύκλου εργασιών

admin

Κρίστιαν Χατζημηνάς (ΕΕΝΕ): Μείωση μη μισθολογικού κόστους σε εταιρείες και εργαζομένους που επενδύουν σε δεξιότητες

admin

Λιανός (Επιτροπή Ανταγωνισμού): Περισσότεροι από ποτέ οι έλεγχοι τα τελευταία 2 έτη

admin

ΤΖΟΚΕΡ: 6 εκατ. στο τζακ ποτ της Κυριακής 14/8 

admin

Αριστοτέλης Παντελιάδης: Επεκτείνει τις δραστηριότητες της METRO ΑΕΒΕ

admin

Riviera Tower: O υψηλότερος και πράσινος ουρανοξύστης της Μεσογείου

admin

ΠΣΕ: Νέα άνοδος 59,8% στις ελληνικές εξαγωγές τον Ιούνιο 2022 (πίνακες)

admin

CPI: Διαπραγμάτευση μετοχών από το stock option plan από 18/8

admin

CPI: Στις 18/8 η έναρξη της διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Αποζημιώσεις σε όσους έχασαν την πτήση τους δίνει το αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ (vid)

admin

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία με την Volton και το 2022- 2023  

admin

H ΕΚΤΕΡ ανέλαβε έργο αξίας 1,22 εκατ. ευρώ στην Τζια

admin