Image default
Επιχειρήσεις

Η Air France επαναφέρει τα δρομολόγια από περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας     

Την επαναφορά των πτήσεων από περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας προς την Ελλάδα από τις 6 Ιουλίου και έως τις 31 Αυγούστου ανακοίνωσε η Air France, εντάσσοντας στο θερινό της πρόγραμμα πτήσεις από Μασσαλία, Νίκαια, Μπορντώ και Τουλούζη. Οι πτήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα συμπληρωματικά, μετά από την ανακοίνωση της επαναφοράς των συνδέσεων μεταξύ της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Μυκόνου και Σαντορίνης με το αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle.

Συγκεκριμένα, οι συνδέσεις που προστίθενται στο πρόγραμμα πτήσεων είναι οι εξής:

–       Νίκαια – Αθήνα / 3 πτήσεις την εβδομάδα

–       Τουλούζη – Αθήνα / 3 πτήσεις την εβδομάδα

–       Μασσαλία – Αθήνα / 2 πτήσεις την εβδομάδα

–       Μπορντώ – Αθήνα / 2 πτήσεις την εβδομάδα

–       Μασσαλία – Ηράκλειο / 3 πτήσεις την εβδομάδα

Ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM για την Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία Γιάννης Πανταζόπουλος δήλωσε: «Τόσο η Air France όσο και η KLM έχουν παρουσία στην Ελλάδα πολλά χρόνια, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση μεταξύ των χωρών. Σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο όμιλος Air France-KLM δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα και στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό, επαναφέροντας τις πτήσεις από τα περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας αλλά και προσθέτοντας νέους προορισμούς. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την υγεία του προσωπικού και των επιβατών μας, έχοντας καθιερώσει ειδικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και πραγματοποίησης του ταξιδιού. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις ελληνικές αρχές και παραμένουμε αισιόδοξοι».

Από τις 11 Μαΐου όλοι οι επιβάτες της Air France είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. H εταιρία εφαρμόζει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της, ενώ παράλληλα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων επί του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό. Στα αεροσκάφη έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού και έχουν καθιερωθεί νέες για την περιοδική απολύμανσή τους. Τέλος, το σύστημα ανακύκλωσης του αέρα στα αεροσκάφη με τα ειδικά φίλτρα HEPA διασφαλίζει ότι ο αέρας της καμπίνας εναρμονίζεται με τα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας.

Σε όλα τα δρομολόγια ενδέχεται να  γίνουν αλλαγές εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από την κάθε κυβέρνηση ή/και τις διεθνείς αρχές. Οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους στο airfrance.gr

 

 

Σχετικα αρθρα

Nova: Στηρίζει τους συνδρομητές της σε Βαρυμπόμπη, Εύβοια και Μεσσηνία

admin

​​WATT+VOLT: Mέτρα ελάφρυνσης για τους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών

admin

Meliá Hotels International: Διπλασίασε τα έσοδα του πρώτου τριμήνου

admin

Intralot: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τους ομολογιούχους

admin

Intralot: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τους ομολογιούχους

admin

OTE:Αύξηση εσόδων Ομίλου κατά 8,0%-Αύξηση Προσαρμοσμένου EBITDA Ομίλου κατά 6,9%

admin

ΟΤΕ: Οι ισχυρές επιδόσεις στην Ελλάδα έφεραν αύξηση 8% στα έσοδα του Ομίλου το β’ τρίμηνο

admin

Siemens: Αύξηση κερδών και εσόδων στο γ’ τρίμηνο

admin

Frigoglass: Αύξηση πωλήσεων 45% στο β΄τρίμηνο

admin

Ποια είναι η Real Consulting που μπαίνει στην ΕΝΑ PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών

admin

Παπουτσάνης: Στις 9 Αυγούστου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

admin

ΕΕΑ: Οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ στις πληγείσες επιχειρήσεις στη Βαρυμπόμπη

admin