Image default
Επιχειρήσεις

Αυτές είναι οι νέες βίλες της Costa Navarino αξίας έως €1,7 εκατ.

Ένα ενδιάμεσο επενδυτικό προϊόν για το οικιστικό κομμάτι του συγκροτήματος της Costa Navarino λανσάρει ο όμιλος με κατοικίες που πωλούνται σε τιμές από 1,2 έως 1,7 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτες κατοικίες που είχε λανσάρει ο όμιλος αφορούσαν τα πιο ακριβά ακίνητα επιφάνειας από 350- 1.100 τ.μ. με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του πελάτη, σε οικόπεδα από 1,5 εώς 3 στρέμματα, με τιμές πώλησης που ξεκινούν από τα 2,8 εκατ. ευρώ. Από τα 50 οικόπεδα συνολικά ήδη έχει πωληθεί το 50%, ενώ δεν λείπουν και οι αγοραστές, ακόμη υψηλότερων βαλαντίων, που προχωρούν σε συνενώσεις οικοπέδων για την κατασκευή ακόμη μεγαλύτερων κατοικιών.

Το δεύτερο επενδυτικό προϊόν που λάνσαρε στην αγορά πέρυσι ο όμιλος είναι τα διαμερίσματα- 90 στον αριθμό- που αποτελούν μέρος του Westin Resort, τα οποία πωλούνται με τιμές στις 500.000 ευρώ. Ηδη και από αυτή την κατηγορία των κατοικιών έχει πουληθεί σχεδόν το ήμισυ, ενώ τώρα η Costa Navarino διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των παραθεριστικών κατοικιών προς πώληση με τη νέα γειτονιά των 42 πολυτελών Βιλών.

Η νέα γειτονιά των Costa Navarino Residences ονομάζεται Rolling Greens κι αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes. «Από τη ζήτηση που είχαμε μέχρι τώρα προέκυψε η ανάγκη για ένα ενδιάμεσο προϊόν, όπου μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες πωλήσεις», αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου.

Στη Rolling Greens θα δημιουργηθούν Βίλες 235-295τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700τ.μ έως 1.300 τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ. Οι βίλες των 235 τ.μ. πωλούνται στην τιμή αυτή και οι μεγαλύτερες, των 4 υπνοδωματίων στην τιμή του 1,7 εκατ. ευρώ.

«Η πλούσια μεσσηνιακή φύση, οι άπειρες δυνατότητες για σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, τα signature γήπεδα γκολφ, η παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ., η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που κάνουν τη νέα πρόταση των Costa Navarino Residences ελκυστική», επισημαίνουν από τον όμιλο.

Όλες οι Βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα. Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο και η κατασκευή τους προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2020, με ολοκλήρωση το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των 42 πολυτελών Βιλών θα εφαρμοστούν αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smarthome) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Το σχεδιασμό των Βιλών υπογράφουν τα καταξιωμένα ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία Βuerger Κatsota Αrchitects, ISV Αrchitects και TPA, Thymio Papagiannis & Associates.

Με την αγορά μιας Βίλας στη γειτονιά Rolling Greens, οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες του συγκροτήματος. «Η νέα γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις βίλες των Costa Navarino Residences στις γειτονιές Sea Dunes και Olive Grove και στη συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, ενδυναμώνοντας το προφίλ της Costa Navarino ως μία από τις πιο καταξιωμένες realestate επιλογές στην Ευρώπη», δηλώνουν οι επιτελείς της ΤΕΜΕΣ.

Σχετικα αρθρα

Microsoft: Γιατί σταματά να πληρώνει τα ταξίδια και τα πάρτι των υπαλλήλων της

admin

Dimand: Στις 7/9 η ΓΣ για δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών

admin

Dimand: Στις 7/9 η Γενική Συνέλευση για τη δωρεάν διάθεση μετοχών

admin

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η έκδοση των warrants υπέρ του Δημοσίου

admin

Intralot: Αποπλήρωσε πλήρως τις Ομολογίες λήξης 2025

admin

Intralot: Αποπληρώθηκαν πλήρως οι Ομολογίες λήξης 2025

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Προτείνει «Σινικά Τείχη» και περιορισμούς για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού στις κατασκευές

admin

Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια φέρνουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας τις πτήσεις με βιώσιμα καύσιμα 

admin

Μαλαματίνα: Παράνομες κρίθηκαν οι απεργίες στις εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

admin

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει 5 εκατ. ευρώ

admin

Κομισιόν: Δεν συνιστούν κρατικές ενισχύσεις τα μέτρα υπέρ της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ

admin

Lamda Develpment: Εκδόθηκε η άδεια για τον Riviera Tower στο Ελληνικό

admin