Image default
Επιχειρήσεις

Χρυσή Διάκριση για INTRALOT και Office Line στον Τομέα του Cloud

Χρυσή διάκριση τεχνολογικής αριστείας απέσπασαν για τη συνεργασία τους η Office Line και η INTRALOT στην κατηγορία «Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές και Υπηρεσίες Cloud» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Impact BITE Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο θεσμός επιβραβεύει την ταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στις δύο εταιρίες για τη συνεργασία τους σε σημαντικό έργο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της INTRALOT. Το έργο αφορούσε στην ψηφιακή εξέλιξη σημαντικών πληροφοριακών υποδομών και διαχείρισης εφαρμογών της εταιρίας με πρωτοποριακές λύσεις Cloud, με σκοπό την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την προσβασιμότητα σε εφαρμογές και δεδομένα για τις θυγατρικές του Ομίλου και τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην τεχνογνωσία και εμπειρία της Office Line που ανέλαβε την υλοποίηση, σε συνεργασία με τους ΙΤ μηχανικούς της INTRALOT, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και τη γρήγορη και ασφαλή μετάβαση των εφαρμογών στο προηγμένο Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Για τη διάκριση και τη συνεργασία των δύο εταιριών, ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό βραβείο για τη μετάβαση στο Cloud. Θα ήθελα να συγχαρώ τους μηχανικούς της INTRALOT για την αφοσίωση και τη δέσμευση τους στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, Office Line και Microsoft, για την υποστήριξη τους στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της εταιρίας μας».

Εκ μέρους της Office Line A.E, ο κ. Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση για ένα έργο που μας φέρνει στο προσκήνιο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η χαρά είναι διπλή, γιατί μοιραζόμαστε αυτή τη διάκριση με την INTRALOT, έναν ξεχωριστό και σημαντικό πελάτη μας, με τον οποίο υλοποιήσαμε ένα έργο μετεγκατάστασης κρίσιμων υποδομών, παρέχοντας του όλες τις απαραίτητες λύσεις και υπηρεσίες για να μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον του Cloud, επιταχύνοντας έτσι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του, με το βλέμμα προς το μέλλον. Τέτοια έργα αποτελούν πυξίδα για όλο τον κλάδο και είναι σημαντικό να διακρίνονται και να αναδεικνύονται ως βέλτιστες πρακτικές και εναύσματα ενδυνάμωσης συνεργασιών».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Καλπαξής, VP, Cloud Infrastructure & Corporate IT της INTRALOT δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση μας. Σε συνεργασία με την Office Line ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ομαλή μετεγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών της INTRALOT στο Microsoft Azure Cloud. Οι Cloud λύσεις αποτελούν βασικό παράγοντα της τεχνολογικής στρατηγικής μας, που έχει στόχο τη δημιουργία αξίας από την επεξεργασία δεδομένων».

Τα βραβεία Impact Bite Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Πρόκειται για έναν έγκριτο θεσμό που δίνει το βήμα στις πρωταγωνίστριες εταιρίες του κλάδου ICT να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία τους.

Σχετικα αρθρα

Χ.Α.: Συνεχίζεται η πλαγιοανοδική κίνηση προς τις 950 μονάδες

admin

ΕΒΕΠ: Οι SME7 ζήτησαν από τους G7 οι MμΕ να είναι στο επίκεντρο της ανάκαμψης

admin

Η πρωτιά της Mytilineos στην εταιρική διακυβέρνηση

admin

Η πρώτη εισαγωγή εταιρίας στην Εναλλακτική Αγορά μετά από μία δεκαετία

admin

Ιδιωτική ασφάλιση από Google και Amazon θα αγόραζαν σχεδόν τέσσερις στους 10 Έλληνες

admin

Σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει στο ωράριο λειτουργίας από 14/6 – Τι ισχύει για τα καταστήματα (vid)

admin

Έρχονται νέα deals στην ασφαλιστική αγορά

admin

Δημήτρης Κρομμύδας – Βιολογικό Χωριό: Θέλει να φέρει το χωριό στην… πόλη

admin

Ασύλληπτη γκάφα της Nike: Έγραψε λάθος στα ελληνικά το όνομά της

admin

Τσίπουρο και ούζο γίνονται πιο ισχυρά στις διεθνείς αγορές

admin

Sun: Γιατί ο Ρούπερτ Μέρντοχ «μηδένισε» την αξία του βρετανικού tabloid

admin

VW: Αποκάλυψε ότι διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 3,3 εκατ. πελατών της σε ΗΠΑ και Καναδά

admin