Image default
Επιχειρήσεις

Ενισχύει την οργανωτική της δομή η ΜеtLife Eλλάδας

Με στόχο την προσθήκη ακόμη μεγαλύτερης αξίας στις υπηρεσίες και στα προϊόντα της καθώς και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας που προσφέρει στους ασφαλισμένους της η MetLife Ελλάδας ανακοίνωσε την ενίσχυση της οργανωτικής της δομής.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ενισχύει την οργανωτική της δομή με έμπειρα στελέχη που προέρχονται από την «καρδιά» της. Ειδικότερα:

Ο Αντώνης Δένδης, προάγεται αναλαμβάνοντας τη θέση του Δ/ντη Ομαδικών Ασφαλίσεων (ΕΒ Head) και αναφέρεται απευθείας στον Δημήτρη Βασιλειάδη, Δ/ντη Πωλήσεων (Sales Head). Μέσα από το νέο του ρόλο, θα έχει υπό την εποπτεία του τα τμήματα Ομαδικών Πωλήσεων (Corporate Sales), Εκτίμησης Κινδύνου (EB Underwriting) και Συνταξιοδοτικών (Corporate Tech.Pension).

Ο Αντώνης  Δένδης εντάχθηκε στην εταιρεία το 2008, στο τεχνικό τμήμα Ομαδικών Συνταξιοδοτικών (Corporate Tech.Pension) και εξελίχθηκε σταδιακά αναλαμβάνοντας τη θέση του Supervisor. Το 2014 μετακινήθηκε στο τμήμα των Ομαδικών Πωλήσεων (Corporate Sales), με διαφορετικές θέσεις ευθύνης στις ομαδικές πωλήσεις, μέχρι και σήμερα που κατέχει τη θέση του Δ/ντη Ομαδικών Πωλήσεων (Corporate Sales Manager). Μέσα από την ανάληψη διαφορετικών ρόλων στη MetLife, έχει αποκτήσει εκτεταμένη γνώση και ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο στη διαχείριση του ομαδικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας. Η ικανότητά του να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις διάφορες προκλήσεις, καθώς επίσης και να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα επιτυχημένης επαγγελματικής του πορείας στην εταιρεία. Είναι κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και μεταπτυχιακού τίτλου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Πανεπιστήμιο Bath του Ηνωμένου Βασιλείου αντίστοιχα.

Επίσης, ο Στέλιος Ναζλής προάγεται, αναλαμβάνοντας τη θέση του DSF Head, με άμεση αναφορά στον Δημήτρη Βασιλειάδη, Δ/ντη Πωλήσεων (Sales Head).

Ο Στέλιος Ναζλής εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2001, ως στέλεχος πωλήσεων της εταιρείας Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Το 2008 μετακινήθηκε στο τμήμα Ομαδικών Πωλήσεων της εταιρείας Ζωής, εστιάζοντας στην υποστήριξη του Agency.  Η πολυετής εμπειρία του, η πελατοκεντρική ιδιοσυγκρασία του, καθώς και οι άριστες επικοινωνιακές του ικανότητες θα συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων και την περαιτέρω ανάπτυξη του συγκεκριμένου καναλιού διανομής. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο.

Ταυτόχρονα, η Εμμανουέλα Μουστάκη προάγεται στη θέση του Project Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο και αναφέρεται απευθείας στο Γενικό Διευθυντή της εταιρείας.

Η Εμμανουέλα ξεκίνησε την καριέρα της στη MetLife το 2008, αρχικά ως μέλος του τμήματος Ομαδικών Αποζημιώσεων (Group Claims) και στη συνέχεια εντάχθηκε σε διαφορετικές θέσεις στο τμήμα των Operations, μέχρι και σήμερα που κατέχει τη θέση της Customer Relations Unit Coordinator στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Είναι κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μέσα από το νέο της ρόλο θα συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση όλων των σημαντικών και κομβικών projects της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τέλος, η Μαρία Σαραντοπούλου προάγεται σε Senior Account Executive, στο τμήμα Ομαδικών Πωλήσεων (Corporate Sales) αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη του Agency για τα ομαδικά προγράμματα.

Η Μαρία Σαραντοπούλου ξεκίνησε στην εταιρεία το 2004, αρχικά ως μέλος της περιφέρειας και στη συνέχεια στα τμήματα Group Pension και Corporate Sales, όπου μέχρι και σήμερα κατέχει το ρόλο του Account Executive, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ομαδικών μας πελατών, συνεργατών και συναδέλφων, επιδεικνύοντας εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδος (Deree College).

«Στη MetLife δουλεύουμε για την επόμενη μέρα. Με τις συγκεκριμένες αλλαγές ενισχύουμε την οργανωτική δομή της MetLife Ελλάδας με έμπειρα στελέχη εκ των έσω, στοχεύοντας στην ενίσχυση του δικτύου μας, στη διαρκή προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, καθώς και στη μεγιστοποίηση της ταχύτητας μας, για να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις ανάγκες της αγοράς και των ασφαλισμένων μας. Παρά τις προκλήσεις, εξακολουθούμε να διατηρούμε υψηλούς και φιλόδοξους στόχους, που είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχουμε, αξιοποιώντας το ταλέντο και το πάθος των δικών μας ανθρώπων. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα!» δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος MetLife Ελλάδος και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, Κυριάκος Αποστολίδης.

«Μεγαλώνουμε και συνεχίζουμε τη δυναμική μας ανάπτυξη, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας και τη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτό αναπτύσσουμε συνεχώς το τμήμα Πωλήσεων, για να ενισχύσουμε  την προστιθέμενη αξία, τόσο για το ατομικό όσο και για το ομαδικό μας χαρτοφυλάκιο. Επιπλέον, οι αλλαγές επιβεβαιώνουν την επένδυσή μας στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της δημιουργίας ευκαιριών εσωτερικής εξέλιξης και ανάπτυξης των ανθρώπων μας.» συμπληρώνει ο Διευθυντής Πωλήσεων Δημήτρης Βασιλειάδης.

Σχετικα αρθρα

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα: Το ωράριο λειτουργίας – Πώς θα λειτουργήσουν Jumbo και IKEA (vid)

admin

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας – Ήταν επικεφαλής και βασικός μέτοχος της Lavipharm

admin

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει με την επιστροφή στην κανονικότητα – Πώς επηρεάζονται τα σούπερ μάρκετ

admin

Γεωργιάδης για το deal της «Pitsos»: Έγινε το μεγάλο βήμα για τη δημιουργία εκ νέου θέσεων εργασίας που χάθηκαν

admin

Πώς μια 32χρονη μετέτρεψε την ιδέα για ένα σχολικό ημερολόγιο σε επιχείρηση αξίας $3,2 δισ.

admin

Μπακατσέλος στο Newmoney: Πώς κλείσαμε το deal με τους Γερμανούς της BSH για την Pitsos

admin

ΕΛΓΟ: Άρση στην προσωρινή ανάκληση της πιστοποίησης για τη ΦΕΤΑ ΠΟΠ της βιομηχανίας Όμηρος

admin

MLS: Η απάντηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών για τα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

admin

ΔΕΔΑ: Στην ΑΚΤΩΡ ανάθεση έργου €17 εκατ.

admin

Mytilineos: Θετική αποτίμηση αποτελεσμάτων από τους αναλυτές

admin

Ιασώ: Η OCM και οι συντονισμένοι μέτοχοι έχουν ποσοστό 89,03%

admin

Coaching για μια θέση στο Yale – Η επιχείρηση που χρεώνει $35.000 δολάρια ανά πελάτη

admin