Image default
Επιχειρήσεις

Η Eurolife FFH βραβεύθηκε στο 5ο Annual Sustainability Summit

Ειδικό βραβείο για την καινοτομία και την κοινωνική προσφορά της έλαβε η Eurolife FFH στο πλαίσιο του 5ου Annual Sustainability Summit, το οποίο διοργανώθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), σε συνεργασία με το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στις 50 δομές των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας, ως απάντηση στις αυξημένες ανάγκες τους κατά την περίοδο του γενικευμένου lockdown. Το Annual Sustainability Summit, ένας καθιερωμένος θεσμός-συνάντηση ανάμεσα στην ακαδημαϊκή και την επιχειρηματική κοινότητα, πραγματοποιήθηκε φέτος ως live digital event, με τίτλο «Βιώσιμη Ανάκαμψη: Προκλήσεις και Ευκαιρίες».

Πρόκειται για μια βράβευση που έρχεται ως αναγνώριση μιας ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας της εταιρείας. Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό, ένωσε τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, απαντώντας στις ανάγκες των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας, τα οποία φροντίζουν καθημερινά συμπολίτες μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, όπως άτομα με βαριές σωματικές ή/και νοητικές αναπηρίες, άτομα με δυσκολίες από ανίατες ασθένειες, βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια, ηλικιωμένοι και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις.

Μέσω της προσφοράς της Eurolife FFH, προσφέρθηκαν συνολικά 642.040 είδη προστατευτικού εξοπλισμού (μάσκες, γάντια, στολές), 9.341 είδη ιατρικού εξοπλισμού, αναλώσιμων & ιατρικών μηχανημάτων, 15 συμπυκνωτές οξυγόνου, 35 νεφελοποιητές, 22.100 είδη απολύμανσης και 16.404 είδη προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστήριξε και διευκόλυνε το έργο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου, έχοντας 5.192 ωφελούμενους συνολικά – τόσο μέλη των ευπαθών ομάδων και των ομάδων υψηλού κινδύνου, όσο και του διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού των ΚΚΠ.

Η βράβευση στο 5ο Annual Sustainability Summit, μόλις λίγους μήνες από την υλοποίηση της δράσης, αναγνωρίζει το όφελος που δημιουργήθηκε στις τοπικές κοινωνίες και τη σημασία της για τη φροντίδα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Η Eurolife FFH δίνει αξία σε δραστηριότητες που, με την άμεση και αποτελεσματική υλοποίησή τους, έχουν ουσιαστικό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τους ανθρώπους.

Σχετικα αρθρα

Άλμπερτ Μπουρλά: Από τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή της Pfizer

admin

Epsilon College: Online Ημερίδα για τα Εργαλεία Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων

admin

Τέρνα Ενεργειακή ΜΑΕΧ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

admin

Το νέο ΔΣ της Alpha Trust

admin

Ιασώ: Αίτημα για διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

Διαγράφεται και επίσημα η Newsphone από το Χρηματιστήριο

admin

ΕΛΒΕ: Από 30/11 στο ταμπλό οι μετοχές με αξία €0,21

admin

Trastor: Πώληση ορόφου γραφείων στη Μεσογείων έναντι €1,6 εκατ.

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Αντίρροπες δυνάμεις στο Χρηματιστήριο

admin

Πατέλης για e-food: Η μόνη αλλαγή που έφερε ο εργασιακός νόμος είναι επιπλέον δικαιώματα στους ντελιβεραδες

admin

Alumil: Αύξηση κερδοφορίας το α’ εξάμηνο του 2021

admin

Epsilon Net: Έκτακτη ΓΣ για split της μετοχής

admin