Image default
Επιχειρήσεις

Ευρεία και αυξανόμενη η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στο myData Connector της Data Communication

Το myData Connector, η καινοτόμα SaaS λύση της Data Communication, για την άμεση διασύνδεση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, βρήκε ευρύτατη και ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση από πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους παίκτες της αγοράς, ιδιαίτερα στους κλάδους Auditing, Retail, Φαρμάκου & Ασφαλειών, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ από 01/01/2021.

Εταιρείες, όπως οι Deloitte, Fashion Box (REPLAY), UCB και Gilead Sciences, έχουν ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση διασύνδεσης με την πλατφόρμα MyDATA με συνεργάτη την Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner, στοχεύοντας στην πλήρη εναρμόνισή τους με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ, αποφεύγοντας πολύπλοκες, δαπανηρές και χρονοβόρες αναβαθμίσεις στο υφιστάμενο μηχανογραφικό τους σύστημα.

Το myData Connector, middleware εργαλείο μεταξύ του ERP της επιχείρησης και της πλατφόρμας myDATA, είναι συμβατό με κάθε ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή, επιτρέποντας άμεση ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Λύση ήδη up and running, παρέχει άμεσα τη δυνατότητα πιλοτικής διαβίβασης στις επιχειρήσεις που το επέλεξαν, ενσωματώνοντας παράλληλα την ισχυρή τεχνογνωσία και την 30+ετή εμπειρία της Data Communication στην παροχή λογιστικών λύσεων για την ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, η λύση αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των αναγκών της διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα, χωρίς να απαιτεί καμία αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης, στο Λογιστικό Σχέδιο, το Μητρώο Συναλλασσόμενων ή τον τρόπο καταχώρησης των παραστατικών.

Επιπλέον, το myData Connector συμβάλλει σε σημαντική μείωση 50% του συνολικού κόστους επένδυσης (TCO), όντας SaaS λύση στο Microsoft Azure, που δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, διατίθεται με ευέλικτη αδειοδοτική πολιτική και αναβαθμίζεται αυτόματα χωρίς κόστος. Οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν, επιπρόσθετα, εξοικονόμηση χρόνου 80% και σημαντική μείωση πολυπλοκότητας με την άμεση εγκατάσταση, τη minimum αρχικοποίηση και τη γρήγορη εξοικείωση χρηστών, λόγω του γνώριμου Microsoft περιβάλλοντος της εφαρμογής.

Τέλος, το myData Connector διασφαλίζει μέγιστη προστασία και αξιοπιστία των διαβιβαζόμενων δεδομένων με τα προηγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας Microsoft Azure, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την ασφάλειά του από την SPACE Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτόμο λύση myData Connector της Data Communication, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.datacommunication.gr/proionta/mydata-connector

 

Σχετικα αρθρα

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας – Ήταν επικεφαλής και βασικός μέτοχος της Lavipharm

admin

Λιανεμπόριο: Τι αλλάζει με την επιστροφή στην κανονικότητα – Πώς επηρεάζονται τα σούπερ μάρκετ

admin

Γεωργιάδης για το deal της «Pitsos»: Έγινε το μεγάλο βήμα για τη δημιουργία εκ νέου θέσεων εργασίας που χάθηκαν

admin

Πώς μια 32χρονη μετέτρεψε την ιδέα για ένα σχολικό ημερολόγιο σε επιχείρηση αξίας $3,2 δισ.

admin

Μπακατσέλος στο Newmoney: Πώς κλείσαμε το deal με τους Γερμανούς της BSH για την Pitsos

admin

ΕΛΓΟ: Άρση στην προσωρινή ανάκληση της πιστοποίησης για τη ΦΕΤΑ ΠΟΠ της βιομηχανίας Όμηρος

admin

MLS: Η απάντηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών για τα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

admin

ΔΕΔΑ: Στην ΑΚΤΩΡ ανάθεση έργου €17 εκατ.

admin

Mytilineos: Θετική αποτίμηση αποτελεσμάτων από τους αναλυτές

admin

Ιασώ: Η OCM και οι συντονισμένοι μέτοχοι έχουν ποσοστό 89,03%

admin

Coaching για μια θέση στο Yale – Η επιχείρηση που χρεώνει $35.000 δολάρια ανά πελάτη

admin

ΙΑΣΩ: Στο 89,03% το ποσοστό της OCM

admin