Image default
Επιχειρήσεις

SoftOne: Έρχονται τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA και η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

 

Από την 1η Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε πιλοτικά, η ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών προς την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ – για όλες τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα, από την 1η Ιανουαρίου 2021, η αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών γίνεται υποχρεωτική για το σύνολο των επιχειρήσεων αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων από την ΑΑΔΕ επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και λογιστών, τόσο σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε ότι αφορά την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων.
Η SoftOne, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις νέες και ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης που απορρέουν για τις επιχειρήσεις, έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη μηχανογραφική τους υποστήριξη, διασφαλίζοντας παράλληλα την έγκαιρη και εύκολη συμμόρφωσή τους με τη νέα νομοθεσία.
Το σύνολο των εφαρμογών και λύσεων της SoftOne είναι πλήρως προσαρμοσμένες σε όλα τα νέα δεδομένα, βοηθώντας κάθε επιχείρηση να ανταπεξέλθει με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
SoftOne EINVOICING

Η SoftOne είναι μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που έχουν πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού κάθε επιχείρησης και την πλατφόρμα myDATA, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά σε τελικούς λήπτες και την ΑΑΔΕ, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης με ισχυρά χαρακτηριστικά!
EINVOICING.GR

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές, η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne διαθέτει ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά:

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με ένα Κλικ: Έκδοση και διακίνηση ηλεκτρονικών παραστατικών χονδρικής και λιανικής πώλησης, απαλλάσσοντας κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών.
Διασύνδεση με κάθε ERP: Διασύνδεση με κάθε λογισμικό ή σύστημα τιμολόγησης της αγοράς μέσω WEB API και real-time άντληση των δεδομένων των παραστατικών.
Ψηφιακή Σήμανση: Σήμανση και αυθεντικοποίηση των παραστατικών ως κείμενο, αλλά και QRCode για την άμεση επαλήθευσή τους με σάρωση.
Ενημέρωση myDATA: Διαβίβαση της σύνοψης των παραστατικών, ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ και λήψη του Μοναδικού Αριθμού Καταχώρησης (Μ.Α.Ρ.Κ).
Αρχειοθέτηση στο Cloud: Αυτόματη αρχειοθέτηση του παραστατικού στο Cloud για το χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία ή επιθυμεί ο εκδότης.
Online παράδοση: Αποστολή ειδοποίησης προς παραλήπτη με σχετικό link για να κατεβάσει το παραστατικό, καθώς και αρχείο δεδομένων για αυτόματη εισαγωγή στο σύστημά του.
Περισσότερες πληροφορίες για την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της SoftOne στο www.einvoicing.gr

ECOS myDATA από τη SoftOne
Εκπλήρωση myDATA για όλους!

Η νέα cloud υπηρεσία ECOS myDATA ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη ευθυγράμμισης των επιχειρήσεων με τη νέα νομοθεσία, απαλλάσσοντάς τες πρακτικά από το υπέρογκο κόστος ή/και την αυξημένη πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η τεχνική προσαρμογή της υφιστάμενης μηχανογράφησής τους στις απαιτήσεις τήρησης των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Πλήρως συμβατό με οποιοδήποτε σύστημα ERP της αγοράς (οποιουδήποτε κατασκευαστή), το ECOS myDATA αξιοποιεί τις διαθέσιμες πληροφορίες και εγγραφές του συστήματος της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας την έγκυρη διαβίβαση (και λήψη) όλων των προβλεπόμενων δεδομένων (εσόδων, εξόδων και λογιστικών εγγραφών τακτοποίησης) στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Χωρίς μεγάλες και συνεχείς επενδύσεις, χωρίς υψηλό κόστος, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης!

Συμβατό με οποιοδήποτε ERP: Η υπηρεσία ECOS myDATA επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις των myDATA, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα δεδομένα του συστήματος που χρησιμοποιεί, χωρίς καμία αλλαγή ή μετατροπή του.

Απόλυτη συμμόρφωση με ΑΑΔΕ: Ως cloud υπηρεσία, το ECOS myDATA ενημερώνεται αυτόματα με νέες διατάξεις ή μεταβολές διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ταχύτητα & αξιοπιστία: Με αυτοματοποιημένες εργασίες, η εφαρμογή ECOS myDATA επιτρέπει τον έλεγχο και τη διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA μέσα από μία εύχρηστη κονσόλα που δεν απαιτεί εκπαίδευση.

Χωρίς υψηλό κόστος και υπέρογκες επενδύσεις: Η υπηρεσία ECOS myDATA δεν απαιτεί υψηλό κόστος επένδυσης ή δαπανηρές αναβαθμίσεις του ERP.

Περισσότερες πληροφορίες για την cloud υπηρεσία ECOS myDATA στο www.s1ecos.gr/mydata/

Σχετικα αρθρα

Ιntralot: Το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ακύρωση 4,7 εκατ. μετοχών

admin

«Περιορισμένες» σε μη εκτελεστικές θέσεις οι γυναίκες στα ΔΣ εισηγμένων

admin

ΟΠΑΠ: Ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών από την επανεπένδυση μερίσματος

admin

Intralot: Στα €45,6 εκατ. το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας

admin

ΟΠΑΠ: Από τις 3/8 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χ.Α.

admin

Intrakat: Αλλαγή επωνυμίας και εισαγωγή 14,5 εκατ. νέων μετοχών στο Χ.Α.

admin

Premia: Εισαγωγή 52.083.381 νέων μετοχών από την ΑΜΚ

admin

ΟΠΑΠ: Στο 46,25% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου το τρέχον ποσοστό συμμετοχής του Sazka Group

admin

eKioskys: Μικρό διάλειμμα στις υπηρεσίες delivery λόγω καύσωνα

admin

Στην COSMOTE TV έως το 2024 το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

admin

Lockheed Martin: Συνεργασία με εταιρείες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας για την αναβάθμιση του Πολεμικού Ναυτικού

admin

Όμιλος IDEAL: Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών για μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρείας

admin