Image default
Οικονομία

Αγρότη: Συνάντησε το ΚΥΔ ψηφιακά και με ασφάλεια κάνε δωρεάν τη δουλειά σου

H NEA ΠΑΣΕΓΕΣ, προσανατολισμένη πάντα στην προσπάθεια της ουσιαστικής υποστήριξης των χιλιάδων παραγωγών και των ΚΥΔ, ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική η νέα ψηφιακή εφαρμογή, το meet.kyd.gr, μέσω της οποίας τόσο οι αγρότες όσο και τα ίδια τα ΚΥΔ, μπορούν εύκολα, αποτελεσματικά και κυρίως με ασφάλεια και με απόλυτη τήρηση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα για τον κορωνοϊό, να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του παραγωγού και η άσκοπη μετακίνησή του.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο, εξαιρετικά απλό στη χρήση του, με το οποίο καθίσταται άμεσα εφικτή η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε παραγωγούς και ΚΥΔ, χωρίς μάλιστα ο παραγωγός να χρειαστεί να κάνει οτιδήποτε περισσότερο, παρά να χρησιμοποιήσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Φυσικά…και χωρίς κάποια χρέωση, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα meet.kyd.gr παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από τους συνεργάτες της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, ώστε από σήμερα να τεθεί σε καθολική χρήση και να μπορέσουν οι χιλιάδες παραγωγοί, από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να συνομιλήσουν με το συνεργαζόμενο ΚΥΔ και από την ασφάλεια του σπιτιού τους να ολοκληρώσουν, για παράδειγμα, την απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου, διαδικασία υποχρεωτική υπενθυμίζουμε, για τους δε ενταγμένους στα Βιολογικά ή στο πρόγραμμα των αυτόχθονων φυλών, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Νοεμβρίου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διορθώσεις των Αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαδικασία που επίσης απαιτεί τη συμμετοχή των αγροτών.

Υπενθυμίζουμε, ότι ανάλογη εφαρμογή είχε σχεδιάσει και διαθέσει, επίσης ΔΩΡΕΑΝ, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και κατά την πρώτη καραντίνα, όταν μάλιστα κάποιοι πάσχιζαν για να μείνουν κλειστά τα ΚΥΔ και να μην υποβληθούν οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ, με όσες συνέπειες θα είχε αυτό για τις πληρωμές. Με ψηφιακό τρόπο και τότε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έδωσε τη λύση, η οποία μάλιστα υιοθετήθηκε από την πολιτεία και έτυχε απόλυτης εφαρμογής.

Στις νέες συνθήκες, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έρχεται για μια ακόμη φορά να δώσει διεξόδους, όχι με πυροτεχνήματα και με ανούσιες εκδηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και επικοινωνιακής προβολής, αλλά με επί της ουσίας λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που δημιουργούνται από τους ισχύοντες περιορισμούς.

Το εργαλείο meet.kyd.gr ήρθε για να μείνει. Και για να αποτελέσει την ψηφιακή πύλη υποστήριξης των παραγωγών σήμερα και στο μέλλον, για οποιαδήποτε εργασία και όποια ανάγκη προκύψει.

Σχετικα αρθρα

Ο Έλον Μασκ, το Twitter και ο… Στάλιν

admin

Τουρισμός – Πώς μπορεί να φέρει περισσότερα έσοδα στην ελληνική οικονομία

admin

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Όλες οι απαντήσεις από την ΑΑΔΕ

admin

Κοινωνικό μέρισμα: Χωρίς αίτηση η πληρωμή, ποιοι έμειναν εκτός

admin

Οι βάσεις για ένα Ελληνο – Κυπριακό Επιμελητήριο

admin

Twitter: Ο νέος CEO αλλάζει όλη την ηγετική ομάδα

admin

Εξοικονομώ: Βήμα – βήμα η διαδικασία ένταξης

admin

Με συνταγή… Ξέρξη αντιμετωπίζει ο Ερντογάν την τουρκική οικονομία

admin

Συνεργασία ΠΟΤ με GSMA για βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων στον τουρισμό

admin

«Ομικρον»: Το ΔΝΤ δεν αποκλείει να αναθεωρήσει προς τα κάτω τις προβλέψεις για την ανάπτυξη

admin

ΔΝΤ: Η μετάλλαξη Ομικρον… αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη

admin

«Κανονικότητα» τεκμηρίων για τα εισοδήματα του 2021

admin