Image default
Επιχειρήσεις

OTEGLOBE: Καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη-Ευρασία για 3η συνεχή χρονιά

Ως καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη & Ευρασία αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά η OTEGLOBE, καθώς απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη συνολικά, το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier” στα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος η αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών λόγω πανδημίας και με την ανάγκη για αξιόπιστες υπηρεσίες να είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η OTEGLOBE απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι παραμένει ο κορυφαίος διεθνής πάροχος στη Ν.Α. Ευρώπη. Αντίστοιχα, η Ελλάδα αναδεικνύεται ως ο πλέον αξιόπιστος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός κόμβος στη Μεσόγειο για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και ολόκληρο τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας η διάκρισή μας, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως ο καλύτερος πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη» δήλωσε ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE. «Κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς τόσο απαιτητικής όπως είναι η φετινή, υπό πρωτοφανείς συνθήκες και παρά τις συνεχείς προκλήσεις, παρείχαμε τις υψηλού επιπέδου κρίσιμες υπηρεσίες μας απρόσκοπτα, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διαχείριση της κρίσης που διανύουμε. Η OTEGLOBE παραμένει ηγέτιδα στον κλάδο, χάρη στους ανθρώπους της που εργάζονται καθημερινά για να τη διατηρήσουν στην κορυφή».

Με την ολοκλήρωση της, ψηφιακής φέτος, τελετής απονομής των βραβείων “Global Carrier Awards 2020”, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Carl Roberts, δήλωσε: «Η OTEGLOBE κατέθεσε μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα, διαθέτοντας ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο, δυνατό χαρτοφυλάκιο διεθνών υπηρεσιών διασύνδεσης και φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδια για την επέκτασή της σε νέες αγορές. Σε ένα περιβάλλον που ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η καινοτομία αλλάζουν ριζικά κάθε επιχειρηματικό μοντέλο και την οικονομία, η κριτική επιτροπή ξεχώρισε την υποψηφιότητα της OTEGLOBE».

Φέτος είναι η πέμπτη χρονιά που η OTEGLOBE διακρίνεται στα “Global Carrier Awards”, τα πιο σημαντικά βραβεία του κλάδου τηλεπικοινωνιών. Με περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν φέτος μία διάκριση στον πλέον αναγνωρισμένο και αξιόπιστο θεσμό στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον βρετανικό οργανισμό “Capacity Media”.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από εκπροσώπους διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Σχετικα αρθρα

Autohellas: Συμμετοχή στην ΑΜΚ της Aegean

admin

Αναπτυξιακός νόμος: Νέος γύρος ενισχύσεων 520 εκατ. ευρώ και φοροαπαλλαγών 285 εκατ. ευρώ

admin

Grant Thornton: Στο επίκεντρο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών το Ταμείο Ανάκαμψης

admin

Τα «κλειδιά» για να λάβει δυναμικό χαρακτήρα η επανεκκίνηση του HORECA

admin

Motor Oil: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των 6 εταιρειών

admin

Housemarket: Καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ το σχέδιο διάσπασης

admin

eBay – BestPrice.gr: Η συνεργασία που «ανοίγει» την παγκόσμια αγορά σε 2.500 ελληνικές ΜμΕ

admin

Η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων «μπαίνει» στον χώρο του e-shoping

admin

Η αγορά τυχερών παιγνίων ξανανοίγει και μαζί τα «καζίνο-ζόμπι» (που χρωστάνε στο Δημόσιο 400 εκατ. ευρώ)

admin

Ιντρακάτ: Ολοκληρώθηκε το εμβληματικό έργο στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

admin

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και ΤΜΕΔΕ

admin

Google-ΕΣΑ: Δωρεάν αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων στο λιανεμπόριο

admin