Image default
Επιχειρήσεις

Public και Media Markt παραδίδουν δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία χρέωση, στη διεύθυνση που επιθυμούν σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν το Public και το Media Markt σε όλους τους πελάτες που έχουν κάνει παραγγελίες με click away.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Public, για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών και ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα που φέρνουν τα νέα μέτρα για την πανδημία, διευκολύνοντας όλους τους πελάτες που είχαν παραγγείλει προϊόντα με click away όλη την προηγούμενη περίοδο.

Μάλιστα, όχι μόνο αναλαμβάνει την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, στη διεύθυνση που θα επιλέξουν οι πελάτες, αλλά αναλαμβάνει το ίδιο όλα τα κόστη, ώστε η αποστολή της παραγγελίας να γίνει εντελώς δωρεάν.

Ήδη, η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία προσωπικά με τους καταναλωτές που είχαν παραγγείλει μέσω click away, προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά και να οργανώσει την παράδοση των προϊόντων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση που οι πελάτες δεν επιλέξουν τη δωρεάν παράδοση των click away παραγγελιών στο χώρο τους, μπορούν να προγραμματίσουν εκ νέου ραντεβού με το κατάστημα της επιλογής τους, αμέσως μόλις ανοίξει το λιανεμπόριο, ακολουθώντας τις σχετικές ανακοινώσεις της πολιτείας.

Τέλος, δίνεται και η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, στην περίπτωση που οι πελάτες δεν επιθυμούν ούτε δωρεάν παράδοση, ούτε παραλαβή από το κατάστημα με click away, όταν αυτό επιτραπεί.

Παραμένοντας πιστό στην πελατοκεντρική του φιλοσοφία, το Public φροντίζει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών μέσα από το call center 210-8181333 και το public.gr, προσφέροντας χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα, εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και πλήθος εναλλακτικών αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής.

Η ανακοίνωση της Media Markt

Η MediaMarkt, μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσαν οι Αρμόδιες Αρχές και η Πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας και πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, ενημερώνει τους πελάτες της που έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες με click away, ότι μπορούν να παραλάβουν τα είδη που έχουν επιλέξει στη διεύθυνση που επιθυμούν. Η παράδοση θα γίνει δωρεάν και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η MediaMarkt, εφαρμόζοντας τα προληπτικά μέτρα κατά του Covid-19 και παρά τους αστάθμητους παράγοντες και τις νέες προκλήσεις με τις οποίες μας φέρνει όλους καθημερινά αντιμέτωπους η πανδημία, βρίσκει διαρκώς τρόπους να απαντά στις ανάγκες που προκύπτουν και είναι συνεχώς στο πλευρό των πελατών της. Τοποθετώντας στο κέντρο όλους εκείνους που εμπιστεύονται το δίκτυό της, η εταιρεία προσαρμόζεται στην κάθε νέα μέρα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη η ομάδα της MediaMarkt έχει ξεκινήσει να έρχεται σε επικοινωνία, με κάθε πελάτη ξεχωριστά ώστε να προγραμματιστούν οι παραδόσεις των click away παραγγελιών. Για όσους πελάτες δεν επιλέξουν την παράδοση στον χώρο τους, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα από το κατάστημα της επιλογής τους, όταν ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, βάσει πάντα των αποφάσεων της Πολιτείας.

​Σε μια εποχή που καθημερινά το τοπίο αλλάζει συνεχώς, η MediaMarkt με ευθύνη και σεβασμό προς τη Δημόσια Υγεία τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα, βρίσκοντας νέους τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Η ομάδα της MediaMarkt είναι εδώ μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2112117700 για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή παραγγελία, ενώ στο mediamarkt.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τον μοναδικό κόσμο τις MediaMarkt στις πιο smart χαμηλές τιμές.

Διαβάστε ακόμη:

Μειοψηφική συμμετοχή στη «Μέγας Γύρος» απέκτησε η Elikonos Capital Partners

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Σε παρέμβαση Μαξίμου προσβλέπουν οι ενδιαφερόμενοι

Δήμος Αθηναίων: Κάρτα στάθμευσης μονίμων κατοίκων «ηλεκτρονικά» με λίγα κλικ

Σχετικα αρθρα

ΚΡΙ ΚΡΙ: Σε περιπέτειες η κερδοφορία παρά τις μεγάλες ανατιμήσεις στα προϊόντα

admin

Ανεβάζουν σταθερά ταχύτητα τα malls της Lamda Development

admin

Η&Μ: Το «αντίο» της στη Ρωσία αποχαιρέτησε και τα κέρδη

admin

Τραπεζοκαθίσματα: Πότε λήγει η παράταση για την επέκτασή τους σε κοινόχρηστους χώρους

admin

REDS: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από την RB Ellaktor

admin

Μπλε Κέδρος: Η Merit Χρηματιστηριακή ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών

admin

Μπλε Κέδρος: Από τις 30/9 η ειδική διαπραγμάτευση των μετοχών

admin

Ideal Holdings: Προς έκδοση 2,79 εκατ. μετοχών από το stock option plan

admin

Ideal Holdings: ΑΜΚ με έκδοση 2,795 εκατ. νέων μετοχών

admin

Intracom: Αύξηση τζίρου και ζημιές στο α’ εξάμηνο – Στα €126,5 εκατ. οι πωλήσεις

admin

Phoenix Vega Mezz: Λειτουργικά κέρδη €1,2 εκατ. στο εξάμηνο

admin

Phoenix Vega Mezz: Κέρδη έναντι ζημιών στο α’ εξάμηνο

admin