Image default
Επιχειρήσεις

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ο Ευθύμιος Μπουλούτας νέος πρόεδρος του ΔΣ-Ο Λεωνίδας Μπόμπολας διευθύνων σύμβουλος

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ο Ευθύμιος Μπουλούτας νέος πρόεδρος του ΔΣ-Ο Λεωνίδας Μπόμπολας διευθύνων σύμβουλος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΗΛΕΚΤΩΡ, θυγατρικής του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με τον κ. Ευθύμιο Μπουλούτα (φωτο) να αναλαμβάνει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα να αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΗΛΕΚΤΩΡ έχει ως εξής:

Ευθύμιος Μπουλούτας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον Τραπεζικό τομέα, στη Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων, στο Private Equity και σε Αναδιαρθρώσεις μεγάλων εταιρειών σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, όπως o κλάδος Τροφίμων, Αερομεταφορών, Υγείας, Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Real Estate.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει διατελέσει Partner στην Grant Thornton, Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Ivestment Group (MIG), Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank, Γενικός Διευθυντής της Eurobank ως υπεύθυνος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Asset Management και Διευθύνων Σύμβουλος της Ιονικής Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου στις εταιρείες Δέλτα, Μπάρμπα Στάθης, Goody’s, Everest, CNP Insurance, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στις εταιρείες Vivartia, Attica Group, EFG Bank Λουξεμβούργου, EFG Private Bank και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Επίσης έχει υπάρξει και μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Ομίλου Υγεία.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D.) από το Massachusetts Institute of Technology (MIT), μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. από το Πανεπιστήμιο Stanford, και Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και του Real Estate για περισσότερα από 35 χρόνια, έχοντας αναπτύξει επιτυχημένη δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ της εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, REDS A.E. από το 2014, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του Δ.Σ. Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει ασχοληθεί επιτυχώς ως ανάδοχος, ο ίδιος σημαντικών Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριοποίηση στο χώρο του Real Estate. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στην Ευρυτανία σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1987).

Λεωνίδας Μπόμπολας, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.

Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

1988 – 1992 Τεχνικός Διευθυντής μεγάλων έργων υποδομής της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

1992 – Ιούνιος 2013 Μέλος του Δ.Σ. της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. (1992 Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και 1994 Διευθύνων Σύμβουλος )

1999 – σήμερα ΕΛΛΑΚΤΩΡ  Α.Ε.  Από το 1996 έως το 2018 είχε παράλληλη συμμετοχή σε εταιρείες θυγατρικές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κτλ.)

mpompolas ilektor

Λεωνίδας Μπόμπολας

Χαράλαμπος Σοφιανός, Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ (1974). Μετά την στρατιωτική θητεία, εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων. Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΕΕ (τμήμα Δυτ. Κρήτης) την περίοδο 1983-1990. Εργάστηκε την περίοδο 1989-1995 ως τεχνικός σύμβουλος του ΟΣΣΑΥΚ- ΣΠΕ  (Οικοδομικός συνεταιρισμός ) στα Χανιά Κρήτης για την πολεοδόμηση και τα έργα υποδομής περιοχής 600 στρεμμάτων. Διετέλεσε Γ.Γ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας την περίοδο 1996-2004. Ως διευθυντικό  στέλεχος της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε από το 2007 διηύθυνε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα της εταιρείας (στην διαχείριση απορριμμάτων και ενέργειας) στην Ελλάδα.

Γεώργιος Σκουτερόπουλος, Οικονομολόγος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποτελεί στέλεχος της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε για περισσότερα από 10 χρόνια έχοντας το ρόλο του υπευθύνου χρηματοοικονομικών θεμάτων, ενώ από το Μάρτιο 2016 διετέλεσε διευθυντής των Κυπριακών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το University of York.

Κωνσταντίνος Τούμπουρος, Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην υδραυλική μηχανική, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και από τότε ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, ως αντιπρόεδρος και μέλος ΔΣ στην εταιρεία Εργονομία ΑΕ καθώς και ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Εργομετρία ΑΕ. Έως και σήμερα εργάζεται ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τεχνικής και εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Temco AE.

 • Ελλάκτωρ
 • Ηλέκτωρ
 • Ευθύμιος Μπουλούτας
 • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
 • Κωνσταντίνος Τούμπουρος
 • Γεώργιος Σκουτερόπουλος
 • Χαράλαμπος Σοφιανός
 • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
 • διοικητικό συμβούλιο

  Σχετικα αρθρα

  Motor Oil: Καθαρά κέρδη €65 εκατ. στο α’ τρίμηνο 2021

  admin

  Jumbo: Καταβολή του μερίσματος, 0,47 ευρώ ανά μετοχή

  admin

  Aegean: Από 16/6 ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από την ΑΜΚ

  admin

  Βακάκης (Jumbo): Εκτοξεύτηκε το μεταφορικό κόστος, έρχονται ανατιμήσεις – Σε κίνδυνο η παγκόσμια οικονομία

  admin

  Αύριο (16/6) η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Aegean

  admin

  Πλαστικά Θράκης: Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών

  admin

  ΔΕΔΔΗΕ: Παράταση έως 18/6 στις αιτήσεις για 100 θέσεις εργασίας

  admin

  ΚΡΙ-ΚΡΙ: Συνεδριάζει στις 6/7 η ΓΣ για διανομή μερίσματος

  admin

  Μυτιληναίος: Στις 24/6 η αποκοπή του μερίσματος

  admin

  Motor Oil: €129 εκατ. τα EBITDA του α’ τριμήνου

  admin

  Εθνική Ασφαλιστική: Γιορτάζει φέτος 130 χρόνια συνεχούς πορείας

  admin

  Ευ. Μυτιληναίος: Η κερδοφορία του 2021 θα είναι διπλάσια του 2020-Σύντομα οριστικοποιείται η συμφωνία με τη ΔΕΗ

  admin