Image default
Επιχειρήσεις

Eurolife FFH: Παρουσιάζει το πρόγραμμα My Investment Plan

Η Eurolife FFH ανακοινώνει σήμερα το My Investment Plan, ένα νέο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, δημιουργώντας αξία για ένα καλύτερο αύριο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα τύπου unit linked, με μεσαίο προς μακροχρόνιο ορίζοντα και προοπτική υψηλών αποδόσεων, ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.

Το My Investment Plan έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός μελλοντικού κεφαλαίου, μέσα από συστηματικές καταβολές και επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια, την επαγγελματική διαχείριση των οποίων αναλαμβάνει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. Έτσι, δίνει στους κατόχους του τη δυνατότητα να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να προγραμματίζουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει πέντε επενδυτικές στρατηγικές, απαντώντας στις ξεχωριστές ανάγκες και τα διαφορετικά προφίλ ανθρώπων, ενώ αντισταθμίζει το επενδυτικό ρίσκο, μέσω συστηματικών καταβολών και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα. Επιπροσθέτως, συνδυάζει τη δημιουργία κεφαλαίου με την παροχή προστασίας στα μέλη μιας οικογένειας, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση να κάνουν σχέδια για το αύριο.

Το My Investment Plan παρέχει στους κατόχους του μια σειρά από σημαντικά οφέλη που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό. Κατ’ αρχάς, δίνει τη δυνατότητα ελάχιστου μηνιαίου ασφαλίστρου €50, επιτρέποντας σε κάθε κάτοχο να το προσαρμόζει ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του. Ο χρονικός ορίζοντάς του σχεδιάζεται βάσει των οικονομικών στόχων που θέλει να επιτύχει κάθε άνθρωπος, ενώ, ταυτόχρονα, του προσφέρει μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση και την πληρωμή του ασφαλίστρου – όπως αύξηση ή μείωσή του μετά τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα καταβολής πρόσθετου έκτακτου εφάπαξ ασφαλίστρου. Επιπλέον, του επιτρέπει, υπό προϋποθέσεις, να προχωρά σε ολική ή μερική εξαγορά του λογαριασμού επένδυσης, καθώς και προοπτική αποδόσεων, μέσω των πέντε επενδυτικών στρατηγικών, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν έως και δύο φορές το χρόνο, χωρίς επιπρόσθετο κόστος. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών καλύψεων προστασίας, ενισχύοντας τον ασφαλιστικό χαρακτήρα του προγράμματος.

Τέλος, οι κάτοχοί του μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για το My Investment Plan μέσω του Eurolife Connect, την online πλατφόρμα της Eurolife FFH που δίνει στους πελάτες της πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε ό,τι αφορά τα προγράμματά τους στην εταιρεία.

Με το My Investment Plan, η Eurolife FFH αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, με προϊόντα και υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να οραματίζονται το μέλλον που επιθυμούν. Το νέο πρόγραμμα διατίθεται από το εκτεταμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων, με τους οποίους συνεργάζεται η Eurolife FFH.

Διαβάστε ακόμη:

Eστίαση: Αλλάζει η «συνταγή» των ενισχύσεων για να καλύψουν όσους έχουν ανάγκη

Distressed ακίνητα, ναυτιλία, αλλά και comeback στον τουρισμό ετοιμάζει ο Στέγγος, μετά τo deal του Πόρτο Καρράς
 Δεύτερη ευκαιρία για Επιστρεπτέα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Σχετικα αρθρα

Asos: O μεγάλος νικητής της πανδημίας στην αρένα του εμπορίου

admin

Ανοίγουν και τα ΙΚΕΑ μετά την άρση του περιορισμού των 20 ατόμων

admin

Amazon: Απέτυχε η προσπάθεια ίδρυσης του πρώτου συνδικάτου των εργαζομένων στην Αλαμπάμα

admin

Forthnet: Παύση της διαπραγμάτευσης της μετοχής στις 23 Απριλίου

admin

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Ανοίγουν στις 12 Απριλίου – Πώς θα λειτουργήσουν

admin

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στα Γ.Ν. και Π.Ν. Λάρισας και 1.000 στολών στο «Σωτηρία»

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Προσοχή στο κενό

admin

REDS: Πότε ξεκινά το Cambas Park – Επένδυση 200 εκατ. ευρώ

admin

Forthnet: Η 6η διαγραφή εισηγμένης το 2021

admin

B&F: Επανέναρξη του προγράμματος αγοράς ιδίων ομολογιών

admin

Greenhill: Νέα τοποθέτηση κατά της Reggeborgh

admin

Greenhill: Συμπεράσματα από την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον κατασκευαστικό κλάδο

admin