Image default
Επιχειρήσεις

NAK Katsiberis Insurance Brokers: Eξαγοράζει την Gkiolekas Insurance Solutions

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers ανακοινώνει την εξαγορά της Gkiolekas Insurance Solutions, που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, σε μια κίνηση για την ισχυροποίηση της θέσης της και της ενδυνάμωσης του μεριδίου στην ελληνική αγορά. Η διαδικασία της εξαγοράς ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τα δύο μέρη να έρχονται σε συμφωνία τον Ιανουάριο του 2021. Σημειώνεται ότι η εξαγορά του 100% των μετοχών της Gkiolekas Insurance Solutions πραγματοποιήθηκε με ίδια κεφάλαια χωρίς τραπεζικό δανεισμό, με τη διοικητική σύνθεση των εταιρειών να παραμένει εξίσου αμετάβλητη.

Η εξαγορά που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του πενταετούς στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας, έρχεται να επιταχύνει σημαντικά την επέκταση στην Βόρεια Ελλάδα καθώς και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου, ενισχύοντας την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά. Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers συνεχίζει να επενδύει τόσο στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων όσο στην ανάπτυξη νέων σχημάτων συνεργασίας αφουγκραζόμενη τις διεθνείς πρακτικές.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers κ. Νίκος Κατσιμπέρης σημείωσε: «Η παρούσα συμφωνία έρχεται να εκπληρώσει δύο βασικούς σκοπούς: αφενός την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην εγχώρια αγορά διευρύνοντας τόσο τη γεωγραφική κάλυψη όσο και το σύνολο του χαρτοφυλακίου μας και αφετέρου την ανάδειξη της ηγετικής μας θέσης στην ασφαλιστική αγορά. Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ελληνικές εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων με διευρυμένη τεχνογνωσία σε πολλούς στρατηγικούς κλάδους έχοντας μέχρι σήμερα συστήσει στην ελληνική αγορά ασφαλιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται ακόμη και σε πολύ εξειδικευμένες ανάγκες. Ζητούμενο για εμάς είναι η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση δυνάμεων μέσα από νέα σχήματα που θα λειτουργήσουν ως προϋπόθεση για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα  υπεραξία προς τους ίδιους.»

Η κα Όλγα Κατσιμπέρη, Partner και Member of the Board της ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers αναφερόμενη στην εξαγορά επεσήμανε την υπεραξία της νέας συμφωνίας τονίζοντας ότι « Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας μεταφράζεται ταυτόχρονα και σε ανάπτυξη των ανθρώπων και των συνεργατών μας. Η εξαγορά αυτή πρόκειται να ενισχύσει συνολικά το πορτφόλιο των υπηρεσιών μας και πιο συγκεκριμένα θα ωθήσει περαιτέρω τη διείσδυσή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η επιλογή του κου Γκιολέκα εκφράζει σε απόλυτο βαθμό την αποστολή μας: να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ειδική τεχνογνωσία σε έναν κλάδο που εξελίσσεται και μεταμορφώνεται καθημερινά. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί για εμάς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στον ανταγωνιστικό κλάδο των μεσιτών ασφαλίσεων και είμαι βέβαιη ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει προς όφελος όλων.»

Ο κ. Δημήτρης Γκιολέκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Gkiolekas Insurance Solutions, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις ιστορικότερες ασφαλιστικές οικογένειες στην Ελλάδα με σωρευτική εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των μεσιτών ασφαλίσεων και φυσικά προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία που θα ωφελήσει το σύνολο των πελατών μας. Είναι αντιληπτό και από τις δύο μεριές ότι η κουλτούρα και οι αξίες που μας διαπνέουν, δημιουργούν ένα πιο ενισχυμένο κοινό έδαφος που θα επιτρέψει να παράσχουμε πιο εύκολα και αποδοτικά τις υπηρεσίες μας στο διευρυμένο πελατολόγιό μας.»

Διαβάστε ακόμη:

«Πράσινο φως» για την πρόωρη αποπληρωμή μέρους του ελληνικού δανείου στο ΔΝΤ

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχασαν… στα πέναλτι από το Δικαστήριο της ΕΕ

DBRS: Μόνο ο «Ηρακλής» δεν είναι αρκετός για τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών

Σχετικα αρθρα

Πώς μια 32χρονη μετέτρεψε την ιδέα για ένα σχολικό ημερολόγιο σε επιχείρηση αξίας $3,2 δισ.

admin

Μπακατσέλος στο Newmoney: Πώς κλείσαμε το deal με τους Γερμανούς της BSH για την Pitsos

admin

ΕΛΓΟ: Άρση στην προσωρινή ανάκληση της πιστοποίησης για τη ΦΕΤΑ ΠΟΠ της βιομηχανίας Όμηρος

admin

MLS: Η απάντηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών για τα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

admin

ΔΕΔΑ: Στην ΑΚΤΩΡ ανάθεση έργου €17 εκατ.

admin

Mytilineos: Θετική αποτίμηση αποτελεσμάτων από τους αναλυτές

admin

Ιασώ: Η OCM και οι συντονισμένοι μέτοχοι έχουν ποσοστό 89,03%

admin

Coaching για μια θέση στο Yale – Η επιχείρηση που χρεώνει $35.000 δολάρια ανά πελάτη

admin

ΙΑΣΩ: Στο 89,03% το ποσοστό της OCM

admin

MLS: Στις 18/5 η Συνέλευση των ομολογιούχων

admin

Fitch: Αναβάθμισε σε CCC+ την Πειραιώς

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επιπλέον ποσοστό απέκτησε η Greenhill από την Pemanoaro

admin