Image default
Επιχειρήσεις

RAVENNA: Συμμετέχει στο «11th Annual Capital Link Sustainability Forum»

Η εταιρεία RAVENNA, πρωτοπόρος στον κλάδο πλακιδίων και ειδών υγιεινής, γνωστοποιέι πως θα συμμετέχει  στο “11th  Annual Capital Link Sustainability Forum”, όπου ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος, Ανδρέας Βρεττός θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών.

Στο Forum θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων της χώρας και σκοπό έχει να συμβάλλει στον μετασχηματισμό και την προοπτική της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Η ατζέντα του συνεδρίου αποτελείται από πολλά και σημαντικά θέματα, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου.

Η Capital Link με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο :

«11th  Annual Capital Link Sustainability Forum” με τίτλο “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά.»

Με προοίμιο την covid πραγματικότητα, κι έχοντας αφήσει πίσω μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια κοινότητα και την οικονομία, είμαστε έτοιμοι να  αντιμετωπίσουμε  τα νέα δεδομένα με ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και σιγουριάς. Η νέα αυτή προοπτική γεννήθηκε χάρη στον επιταχυμένο ψηφιακό μετασχηματισμό και τη μετάβαση στην ενισχυμένη ψηφιακή οικονομία και βασίζεται στην εκτίμηση ότι σύντομα θα δημιουργηθούν πάλι οι συνθήκες εκείνες που θα επαναδυναμώσουν  την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα και θα επιτρέψουν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, της RAVENNA, Ανδρέας Πλάτωνας Βρεττός

Εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη του περιβάλλοντος

Το διήμερο «11th Annual Capital Link Sustainability Forum” φέτος έχει τίτλο: “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία”.

Η δεκαετία που ξεκίνησε αναδεικνύει την πρόκληση που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε: τη συνεισφορά του κάθε κλάδου στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, λειτουργώντας ταυτόχρονα υποδειγματικά σε ό,τι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η αξιοποίηση των κεφαλαίων ύψους  70 δισ. Ευρώ που θα λάβει η  χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης υπό τη μορφή επιδοτήσεων και χαμηλότοκων δανείων, σε τομείς καθοριστικούς όπως των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του τουρισμού, των μεταφορών και του αγροδιατροφικού κλάδου, αποτελεί αποφασιστικό βήμα προς τη συγκροτημένη μετάβαση του οικονομικού συστήματος προς ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με την συνεισφορά του τραπεζικού συστήματος να διαδραματίζει καίριο ρόλο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων κλιματικής αλλαγής και την υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Με διάρκεια δύο ημερών και τη συμμετοχή τόσο εκπροσώπων της Κυβέρνησης όσο και κορυφαίων στελεχών της αγοράς και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας, το Capital Link Sustainability Forum θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο κάθε τομέας συμβάλλει στον μετασχηματισμό αυτό με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος της Ελληνικής Οικονομίας & της Κοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη:

JP Morgan: Κατοχύρωση κερδών για τα ελληνικά ομόλογα – Θετικό outlook για την οικονομία

ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ψηφιακού μάρκετινγκ

ΟΠΑΠ: Σε λειτουργία ξανά τα καταστήματα από σήμερα 12 Απριλίου – Τι αναφέρει η εταιρεία

Σχετικα αρθρα

ΕΧΑΕ: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου €0,07 ανά μετοχή

admin

Ericsson Mobility Report: Περισσότερες από 500 εκατ. συνδρομές 5G παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2021

admin

B&F ΑΒΕΕ Ενδυμάτων: Διακοπή προγράμματος αγοράς ιδίων ομολογιών

admin

ΑΣΕΠ: 63 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

admin

Euroxx: Τιμή-στόχος τα 2,2 ευρώ για τη μετοχή της Πειραιώς

admin

ΑΝΑΚΕΜ: Απομάκρυνση αποβλήτων Κατασκευών και Κατεδαφίσεων από την περιοχή των Λαχανοκήπων

admin

Folli Follie: Συζητήθηκε το αίτημα για τον ειδικό εντολοδόχο

admin

Έκθεση: Αγοραστές «μαϊμού» ρολογιών και κοσμημάτων το 25% των Ελλήνων

admin

PwC: Αισιοδοξία και εξωστρέφεια χαρακτηρίζει τους Έλληνες CEO

admin

Coca-Cola: Στηρίζει την εθνική προσπάθεια για ανακύκλωση για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα

admin

WIND: Ισότιμη προσβασιμότητα τοποθετώντας ράμπες ΑμεΑ σε όλα τα καταστήματά της

admin

ΤΑΙΠΕΔ: Αυτή είναι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου – Νέος CEO o Δημήτρης Πολίτης

admin