Image default
Επιχειρήσεις

MetLife Ελλάδας: Για 8η χρονιά χορηγός στο πρόγραμμα Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2021

Η MetLife, για μια ακόμη χρονιά, υποστηρίζει ως Χορηγός το πρόγραμμα Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2021, που υλοποιεί το Junior Achievement Greece υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το πρώτο ορόσημο του προγράμματος για τη φετινή χρονιά ήταν ο Διαγωνισμός για το Καλύτερο Promo Video των Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021, που διοργανώθηκε διαδικτυακά το Σάββατο 17 Απριλίου, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της Ελλάδας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά κλήθηκαν να παρουσιάσουν δημιουργικά τις επιχειρηματικές ιδέες με τις οποίες συμμετέχουν στο φετινό Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό. Τα διαφημιστικά βίντεο αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και τα μέλη των υπολοίπων ομάδων, αλλά και από το κοινό, που είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να ψηφίσει στην ειδική ιστοσελίδα του προγράμματος. Η ομάδα που κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Promo Video Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης είναι η FlowOn, από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η MetLife υποστηρίζει συστηματικά τα τελευταία οχτώ χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών στελεχών της, οι οποίοι παρέχουν στις ομάδες καθοδήγηση και mentoring. Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 430 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει περισσότερους από 4.500 μαθητές και φοιτητές.

«Ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, η δημιουργικότητα και το ταλέντο των παιδιών δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει και να μας γεμίζει αισιοδοξία. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που χαρακτήρισαν τη φετινή σχολική χρονιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βρήκαν τις ιδέες, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό για να ιδρύσουν τις επιχειρήσεις τους και να μας δώσουν μια πρώτη γεύση, από τη δουλειά τους.

Η ποιότητα των συμμετοχών δικαιώνει απόλυτα την επιλογή μας να στηρίζουμε σταθερά και πολύπλευρα το θεσμό. Δικαιώνει κυρίως την πίστη μας στη δύναμη των νέων ανθρώπων να αλλάζουν τον κόσμο προς το καλύτερο», τόνισε η κ. Θάλεια Αγγελίδη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος.

Οι δράσεις της MetLife για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Life Changer, που υλοποιεί η εταιρία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement Worldwide.

Διαβάστε ακόμα

Lockdown: Προβληματισμός για τα κορωνοπάρτι – Πόσο κοντά είναι το άνοιγμα της εστίασης (vid)

ΥΠΕΝ: Επαφές Σκρέκα με Βεστάγκερ στις 13 Μαΐου με μενού λιγνίτες και φυσικό αέριο

Deepfake: Ένα επικίνδυνο εργαλείο ή το μέλλον στη δημιουργία περιεχομένου;

Σχετικα αρθρα

Η Eurobank προστέθηκε στον MSCI Standard Greece

admin

Airbnb: Αλλαγές από την 1η Ιουνίου – Πότε και ποιοι θα αποβάλλονται από την πλατφόρμα

admin

ΙΑΣΩ: Στο 91,14% το ποσοστό της OCM

admin

Εστίαση: Το ελληνικό πρόγραμμα επανεκκίνησης εγκρίθηκε από την Κομισιόν

admin

Intralot: Προβαίνει σε πώληση έως 1,3 εκατ. ιδίων μετοχών

admin

Πλαίσιο: Στα €355 εκατ. οι πωλήσεις το 2020 αυξημένες κατά 11,8%

admin

Intralot: Πώληση έως 1.300.000 ιδίων μετοχών

admin

Πλαίσιο: Διεύρυνε το πελατολόγιο κατά 350.000 νέους πελάτες

admin

Ο πληθωρισμός απειλεί τις αγορές!

admin

ΕΟΤ – AEGEAN: Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

admin

ΕΟΤ – AEGEAN: Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό

admin

ΤΙΤΑΝ: Καινοτόμος διαδικασία ανακύκλωσης ιπτάμενης τέφρας από θυγατρική του ομίλου

admin