Image default
Επιχειρήσεις

Endeavor: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πανευρωπαϊκό διαδικτυακό επενδυτικό roadshow

Πέντε από τα γραφεία της Endeavor, του παγκόσμιου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, στην Ευρώπη – σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία και Βουλγαρία – προχώρησαν στη διοργάνωση του πρώτου διαδικτυακού επενδυτικού roadshow, στο οποίο συμμετείχαν ορισμένα από τα πιο καταξιωμένα επενδυτικά σχήματα παγκοσμίως.

Μέσα σε 2 μέρες και συνολικά 20 ώρες, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία 100 speed-dating sessions μεταξύ 29 εταιρειών και 18 επενδυτικών σχημάτων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Endeavor, οι εταιρείες που συμμετείχαν στο roadshow αναμένεται να λάβουν συνολική χρηματοδότηση ύψους 500εκ. ευρώ, μέχρι και το τέλος του 2021.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες εταιρείες συγκαταλέγονται οι Hellas Direct και PNOE από την Ελλάδα, η Colendi από την Τουρκία, οι Carto και Dosfarma από την Ισπανία, η OfficeRnD από τη Βουλγαρία και η KTCHN LAΒ από την Ιταλία. Όσον αφορά στα επενδυτικά σχήματα, στο roadshow συμμετείχαν κορυφαία funds όπως: Northzone, Earlybird, General Catalyst, Hummingbird και DTCP.

“Γνώρισα κορυφαίους επιχειρηματίες και ηγέτες της αγοράς της Βουλγαρίας, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα. Υπήρξε σπουδαία εκδήλωση και θα χαρούμε ιδιαίτερα στο General Catalyst να συμμετάσχουμε ξανά στο μέλλον, δεδομένου ότι αυξάνουμε τις επενδύσεις μας σε ευρωπαϊκές εταιρείες που βρίσκονται σε όλα τα στάδια.” Δήλωσε ο Νίκο Μπονάτσος, Managing Director, General Catalyst.

“Έχουμε δει πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους επιχειρηματίες να συνδεθούν όσο πιο νωρίς γίνεται με διεθνή επενδυτικά σχήματα. Η Endeavor, ως διεθνής οργανισμός, έχει στο δίκτυο της κορυφαία funds που οδηγούν τις επενδύσεις στην καινοτομία παγκοσμίως. Στην Ευρώπη συγκεκριμένα, αναγνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική σημασία να αυξηθούν αρκετά τα επόμενα χρόνια οι επαφές και οι δράσεις των κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων. Με γνώμονα αυτό, θα διοργανώσουμε πολλά περισσότερα roadshows στο προσεχές διάστημα, με σκοπό να συμπεριλάβουμε όλα τα διεθνή funds που έχουν παρουσία στην Ευρώπη.” Δήλωσε η Ίλια Τζωρτζοπούλου, Entrepreneur Selection & Growth Manager, Endeavor Greece.

Διαβάστε ακόμα:

Κορωνοϊός – Παυλάκης: Δυστυχώς θα υπάρξει τέταρτο κύμα πανδημίας (vid)

Ουγγαρία: «Αντίο στις μάσκες» θα πουν από το Σαββατοκύριακο οι πολίτες

ΟΑΕΔ: Δύο νέα προγράμματα για 15.000 θέσεις εργασίας – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σχετικα αρθρα

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Επένδυση Skroutz σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

admin

Εκρηξη κερδών με αύξηση 422% στην τριετία για τη ΦΑΓΕ

admin

Τα βαρίδια στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ στις 17 Απριλίου- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

admin

Interwood: Από 29/4 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Παπουτσάνης: Στις 17 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό για την ΑΜΚ της Interwood

admin

ΕΧΑΕ: Καθαρά κέρδη €13 εκατ. το 2023-Μέρισμα €0,24 ανά μετοχή

admin

ΕΧΑΕ: Αύξηση 58% στα καθαρά κέρδη το 2023, διανέμει μέρισμα €0,24

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωδέκατη Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου 2018

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού

admin