Image default
Επιχειρήσεις

Blue Air: Περισσότερες πτήσεις μεταξύ Ρουμανίας – Ελλάδας

H BLUE AIR προσθέτει δεκάδες εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ρουμανίας και γίνεται ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας σε αυτή την αγορά υψηλής ζήτησης κατά τη Θερινή Περίοδο 2021.

Η Blue Air ξεκίνησε δρομολόγια στην Ελλάδα από τη Ρουμανία στα τέλη Απριλίου και πλέον εκτελεί 17 εβδομαδιαίες συχνότητες σε 5 ελληνικούς προορισμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα της Θερινής Περιόδου 2021.

Η Blue Air πραγματοποιεί πτήσεις από το Βουκουρέστι προς την Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και τη Ζάκυνθο, και από το Μπακάου στην Αθήνα με τιμές εισιτηρίων από 19,99 ευρώ / απλή διαδρομή, συμπεριλαμβανόμενων φόρων και μίας δωρεάν αλλαγής.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τοποθέτησής της ως πρώτης επιλογής εξαιρετικά χαμηλού κόστους των Ρουμάνων, η Blue Air επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου της και στην παροχή πολύ εξυπηρετικών συνδέσεων με σημαντικούς προορισμούς, τόσο για το ταξίδι αναψυχής, όσο και για την επαγγελματική μετακίνηση στις πιο προσιτές τιμές.

Η Blue Air ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία των 16 χρόνων της απευθείας καθημερινή σύνδεση με την Αθήνα και δύο εβδομαδιαίες συνδέσεις με το Μπακάου, ενώ σημαντικό μέρος της χωρητικότητάς της αναπτύσσεται αυτό το καλοκαίρι στο ταξίδι αναψυχής από το Βουκουρέστι στην Ελλάδα, εισάγοντας πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα σε τέσσερα ελληνικά νησιά που είναι τα πλέον αγαπημένα των παραθεριστών.

Η Blue Air πραγματοποιεί 17 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Θερινής Περιόδου 2021, με τις ακόλουθες συχνότητες:

• Βουκουρέστι – Αθήνα: 7 πτήσεις / εβδομαδιαίως
• Μπακάου – Αθήνα: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
• Βουκουρέστι – Ηράκλειο: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
• Βουκουρέστι – Ρόδος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
• Βουκουρέστι – Μύκονος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως
• Βουκουρέστι – Ζάκυνθος: 2 πτήσεις / εβδομαδιαίως

Η Blue Air συνδέει την Ελλάδα με όλες τις περιοχές της Ρουμανίας με 5 συνδέσεις μεταξύ της Αθήνας και 5 βασικών ρουμανικών πόλεων, μέσω του Βουκουρεστίου / αεροδρομίου Otopeni: Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Suceava, Timisoara.

Ο Krassimir Tanev, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για το άνοιγμα του ελληνικού δικτύου μας φέτος, καθώς πρόκειται για μια αγορά με μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας. Ξεκινώντας από τη Θερινή Περίοδο 2021, η Blue Air δεν εγκαινίασε μόνο την πρώτη απευθείας σύνδεσή της στην Ελλάδα, αλλά γίνεται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία μεταξύ των δύο αγορών προς όφελος των πελατών μας, που μπορούν τώρα να απολαύσουν περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές από 19,99 ευρώ.”

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας, τη Blue Air, να δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά της Αθήνας αυτό το καλοκαίρι, με ένα ενισχυμένο δίκτυο από / προς την Αθήνα, προσφέροντας έτσι ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους ταξιδιώτες. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε απόλυτα να είμαστε δίπλα στον αεροπορικό συνεργάτη μας και να υποστηρίζουμε ουσιαστικά τις επιτυχημένες δραστηριότητες της Blue Air στην αγορά μας.»

Διαβάστε ακόμα:

Ευφυή συστήματα για πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη

Χ.Α.: Επιχειρηματικές εξελίξεις και διεθνή νέα στηρίζουν την αγορά

Πιερρακάκης: Έχουν εκδοθεί 350.000 πιστοποιητικά εμβολιασμού (vid)

Σχετικα αρθρα

Euronews: Συνεχίζεται για τους επόμενους 12 μήνες η λειτουργία της ελληνικής υπηρεσίας

admin

Δαβέρος (ΕΛΠΕ): Πολύτιμος μοχλός διαμόρφωσης πολιτικών η φορολογία

admin

Ανακατεύει την τράπουλα στα αθλητικά η JD, μετά το deal με Cosmos Sport

admin

Profile: Μπαράζ νέων συμβάσεων στο 2ο εξάμηνο

admin

Παράταση έως 10 Νοεμβρίου – 80% επιδότηση ΕΣΠΑ «Elevate Greece» για υφιστάμενες start-up επιχειρήσεις

admin

Από 25 Οκτωβρίου σε διαπραγμάτευση οι ομολογίες της CPLP Shipping

admin

Elevate Greece: Πότε λήγει η τελευταία παράταση στις αιτήσεις για στήριξη σε startups

admin

CPLP Shipping Holdings: Άντλησε €150 εκατ. από το ομόλογο που υπερκαλύφθηκε κατά 5,3 φορές

admin

OTE: Αγορά ιδίων μετοχών συνολικής αξίας €1,79 εκατ.

admin

Attica Bank:Στο 68,2% η συμμετοχή του ΤΧΣ-Τα ποσοστά των ΤΜΕΔΕ,ΕΦΚΑ

admin

Attica Bank: Στο 14,7% η συμμετοχή του ΤΜΕΔΕ

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Χτίζει δυναμική ανόδου το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin