Image default
Επιχειρήσεις

Νέα διεθνής διάκριση για την Profile Software από την Chartis

Νέα διεθνής διάκριση για την Profile Software από την Chartis

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, αναδείχθηκε στο Chartis Fintech Quadrant Report ως Category Leader στον τομέα των λύσεων Wealth Portfolio Management Suites: Advisor Desktop.

Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης η εταιρεία και η λύση της Axia, για τον τομέα των επενδύσεων, κατατάχθηκαν στο υψηλότερο τεταρτημόριο μεταξύ 13 διεθνών εταιρειών στις παραμέτρους των «market potential» και «completeness of offering».

Η έκθεση της Chartis αξιολογεί εταιρείες που παρέχουν ολοκληρωμένη πρόταση για τον χρηματοοικονομικό τομέα σε Desktop Advisory εργαλεία και workflows, τόσο για τους portfolio managers αλλά και τους πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να βελτιώνουν την εργασία τους και να επιτυγχάνουν καλύτερη διασύνδεση δεδομένων και κεντρική διαχείριση. Οι εν λόγω πλατφόρμες είναι κορυφαίες στο είδος τους και αποτελούν βασικό εργαλείο για τους wealth advisors προσφέροντας βέλτιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της  αγοράς και άμεση πρόσβαση σε δεδομένα. Το Advisor’s Desktop είναι το κέντρο ελέγχου για την επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες, οικονομικό σχεδιασμό, επενδυτικές αποφάσεις και διαχείριση βέλτιστων πρακτικών.

Το Axia Suite, αξιολογήθηκε για το ’Advisor Desktop’ όπως και τις workflow δυνατότητες που παρέχει το σύστημα στους Portfolio Managers και τους πελάτες τους παγκοσμίως, προσφέροντας “holistic financial wellness” και μια προηγμένη front-office εμπειρία. Με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους η Chartis Research αναγνωρίζει τη συμβολή της Profile στον κλάδο του Wealth Management, κατατάσσοντάς την στους «Category Leaders» παγκόσμιου κύρους στο FinTech Quadrant Report.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την σημαντική διάκριση από μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία αναλύσεων όπως η Chartis, η οποία αξιολογεί την πλήρη κάλυψη του προϊόντος, τις υλοποιήσεις, τα σχόλια των πελατών και την απόδοση του προϊόντος σε βάθος χρόνου. Η Profile έχει επενδύσει στο Axia, τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων, για να προσφέρει στους πελάτες της μια πλειάδα σύγχρονων και καινοτόμων λειτουργιών ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις της αγοράς» δηλώνει ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, CEO της Profile.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Axia, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σύγχρονων Portfolio Managers. Προσφέρει ευελιξία, καινοτόμες λειτουργίες, Robo Advisory χαρακτηριστικά, αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα για Custody και Onboarding, κι ένα ισχυρό portal που προσδίδει μοναδική εμπειρία, προσφέροντας ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά στο portfolio των πελατών.

«To Axia της Profile παρουσιάζει συνεχή εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου, όσον αφορά στη λειτουργικότητα και το πλήθος των εργασιών που καλύπτει. Τα πελατοκεντρικά χαρακτηριστικά, το αυτοματοποιημένο onboarding και η επενδυτική στρατηγική ήταν μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη διαφορά. H Profile είναι μια εταιρεία με μακρά πορεία και αυξανόμενο αριθμό πελατών στο χώρο, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία, αλλά και την αφοσίωση της, στις υπηρεσίες που προσφέρει», δηλώνει η κ. Denise Valentine, Research Director στην Chartis Research.

Η συγκεκριμένη διάκριση προστίθεται στη μακρά και συνεχώς αυξανόμενη λίστα διεθνών βραβεύσεων και αναγνωρίσεων της Profile, δικαιώνοντας τη διαχρονική στρατηγική της, που έχει ως επίκεντρο τη δημιουργία λύσεων που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς, με αξιοπιστία και καινοτομία.

 • λογισμικό
 • Chartis Fintech Quadrant Report
 • Axia
 • Desktop Advisory

  Σχετικα αρθρα

  Συμφωνία EY Ελλάδος και Global Sustain στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών βιώσιμης ανάπτυξης

  admin

  Shell: Αυξάνει μέρισμα και ξεκινά επαναγορές μετοχών 2 δισ. δολ

  admin

  Airbus: Ισχυρό το πρώτο εξάμηνο

  admin

  Volkswagen: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις μετά από την ισχυρή κερδοφορία το α’ εξάμηνο

  admin

  Τιτάν: Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο

  admin

  Στρατηγικός εταίρος της Premia Properties ο σουηδικός κολοσσός του Real Estate Fastighets AB Balder

  admin

  Monsanto: Πρόστιμο €400.000 για παράνομες πρακτικές lobbying στο σκάνδαλο της γλυφοσάτης

  admin

  MEΒΓΑΛ: Σήμερα η υπογραφή για την είσοδο Θεοδωρόπουλου με ποσοστό 21,5%

  admin

  Mytilineos: Τα σχόλια των αναλυτών για το πρώτο εξάμηνο του 2021

  admin

  «Μάχη» για το έργο των 50 εκατ. ευρώ για την αλληλογραφία του Δημοσίου

  admin

  Στο σφυρί το «ορφανό φιλέτο» του «Καρούζος Gate» δίπλα στο Ελληνικό

  admin

  Duolingo: Στα $141,40 η μετοχή της στην «επίσημη πρώτη» της στη Wall Street

  admin