Image default
Επιχειρήσεις

Εξώδικη απάντηση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη προς την Creta Farms

Με εξώδικο απαντά ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης στη διοίκηση της Creta Farms, η οποία πριν από μερικές μέρες επίσης είχε αποστείλει εξώδικο στον έναν εκ των δύο ιδρυτών της εταιρείας, καλώντας τον να ανακαλέσει, όπως ανέφερε, «τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρους της εταιρείας».

Στην εξώδική του απάντηση σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «δεν αντιλαμβάνομαι, ποια είναι τα θιγόμενα αυτά φυσικά πρόσωπα, των οποίων το όνομα απουσιάζει από την εξώδική σας. Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης ποιοι είναι οι συλλήβδην «ψευδείς, αβάσιμοι, ανυπόστατοι, δυσφημιστικοί και συκοφαντικοί ισχυρισμοί», τους οποίους ουδόλως προσδιορίζετε.  Ως εκ τούτου, αδυνατώ να άρω και να ανασκευάσω, όπως με καλείτε, μία προσβολή που δεν αναφέρετε, η οποία μάλιστα στρέφεται κατά φυσικών προσώπων, που δεν κατονομάζονται».

Ο Κ. Δομαζάκης σημειώνει επίσης ότι «σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι ότι έχει υπάρξει ενόχληση από το περιεχόμενο της από 31.05.2021 αίτησης ακύρωσης της με αριθ. 11/2020 απόφασης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου» ενώ προσθέτει ότι «αν η εταιρεία σας έχει τηρήσει τους όρους της από 05.02.2020 συμφωνίας εξυγίανσης και μεταβίβασης επιχείρησης, όπως αυτή τέθηκε στην κρίση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στις 05.06.2020 και εγκρίθηκε από αυτό και αν η συμφωνία εξυγίανσης αυτή έχει βασιστεί σε αληθή και όχι ανακριβή άλλως παραποιημένα στοιχεία, ουδείς συντρέχει κίνδυνος για την επικαλούμενη εξυγίανση».

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης θέτει μία σειρά ερωτήματα στη νέα διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με τη συμφωνία εξυγίανσης, μεταξύ άλλων αν έχουν διατεθεί τα κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της εταιρείας, εάν έχουν ρυθμιστεί και εξυπηρετούνται κανονικά τα χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και εάν η εταιρεία είναι συνεπής και σε κάθε άλλη οικονομική της υποχρέωση.

Καταλήγει λέγοντας ότι «η άσκηση νομίμων δικαιωμάτων μου επ’ ουδενί παραβιάζει οποιαδήποτε δικονομική αρχή και οποιονδήποτε κανόνα δικαίου, τάξεως και ηθικής. Εγώ συνδυάζω τα στοιχεία που είναι αντικειμενικώς υπαρκτά και έχουν βγει στην επιφάνεια και τα θέτω υπόψιν του αρμοδίου δικαστηρίου. Η αίτησή μου λοιπόν στηρίζεται στο νόμο και αν η ουσία αυτής άγει ή μη σε ακύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης, αυτό θα κριθεί αρμοδίως. Σκοπός μου δεν είναι ούτε να δράσω παρελκυστικά ως λέτε ούτε να συκοφαντήσω οποιονδήποτε. Να αναφανεί η αλήθεια επιδιώκω και αν πράγματι αυτή η εξυγίανση προχωρά εποικοδομητικά για όλους τους εμπλεκόμενους, τότε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Δείτε την εξώδικη απάντηση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα ατζέντα στο Μ.Μ., τα ονόματα στη μάχη της Εθνικής Τράπεζας, ο Δ. Κούτρας ψάχνει αγοραστή και μέσα σε όλα έρχονται οι μνηστήρες για δύο λιμάνια 

Toν Σεπτέμβριο «κλείνει» και η επένδυση στην Αφάντου

Φορολογικές δηλώσεις – ακίνητα: Δεν «μετράνε» φέτος οι αποζημιώσεις ενοικίων στην κάλυψη των τεκμηρίων

Σχετικα αρθρα

Προσαρμογή στα νέα δεδομένα επιχειρούν εστίαση και διασκέδαση

admin

Alpha Bank: Καθοριστική η κρατική στήριξη στην επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

admin

JYSK: Ανοίγει νέο κατάστημα στο River West Open

admin

ACS: Αυτό είναι το νέο σύγχρονο κέντρο διαλογής της (vid)

admin

Επιχειρήσεις εστίασης: Πότε λήγει η προθεσμία για αιτήσεις – Ποιους αφορά

admin

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Παράταση στην υποβολή δικαιολογητικών για επιχειρήσεις

admin

ΔΙΜΕΑ: «Μπλόκο» σε 21 ηλεκτρονικά καταστήματα

admin

Ελλάκτωρ: Δεν αγοράζει η Reggeborgh τις μετοχές του Διαμαντίδη

admin

Ψηλά τη Σημαία: Η ύψιστη τιμή για Κορακάκη & Πετρούνια στην Τελετή Έναρξης!

admin

Πλειστηριασμός: Άλλαξαν χέρια 12 από τα 19 «κομμάτια» του Avenue

admin

Ομιλος Quest: Αποκτά το 60% της Intelli Solutions

admin

Μείωση ενοικίου τον Ιούλιο: Αυτοί είναι οι ΚΑΔ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις

admin