Image default
Επιχειρήσεις

Uni Systems και Finastra συνεργάζονται για την παροχή λύσεων και υπηρεσιών

Η Finastra και η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, συνήψαν συμφωνία συνεργασίας, μέσω της οποίας η Uni Systems θα προσφέρει λύσεις λογισμικού treasury, risk και payments της Finastra. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις λύσεις Fusion Treasury, Fusion Risk και Fusion Global PAYplus που θα πλαισιώνονται από υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης στις τοπικές αγορές.

Ο Κωνσταντίνος Σέρρος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού τομέα της Uni Systems, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας επιχειρηματική συνεργασία με τη Finastra. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των fintech, η Finastra διαθέτει σε βάθος τεχνογνωσία και κορυφαίες λύσεις στις περιοχές treasury, payments και risk, τις οποίες σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε περαιτέρω με το τοπικό μας αποτύπωμα, τις γνώσεις και τις ολοκληρωμένες δυνατότητες υλοποίησης λύσεων που διαθέτουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας συνεργασία θα υποστηρίξει το ταξίδι των χρηματοοικονομικών οργανισμών προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ένα όραμα που μοιραζόμαστε από κοινού με τη Finastra.»

Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες να επωφεληθούν από την τοπική εξειδίκευση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, παράλληλα με τις αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις της Finastra. Η συμφωνία περιλαμβάνει επιλεγμένους πελάτες σε πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των: Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Κροατία και Σλοβενία.

Ο Michael Henssler, Γενικός Διευθυντής Treasury, Capital Markets και Risk της Finastra, ανέφερε: «Η Uni Systems είναι ένα σημαντικό νέο μέλος στο Fusion Orbit πρόγραμμα συνεργατών μας. Μέσω αυτής της συνεργασίας προσβλέπουμε στην επέκταση σε ευρύτερες αγορές στην περιοχή της Ευρώπης. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Uni Systems έχουν ήδη εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ώστε να παρέχουν τις λύσεις μας, τόσο μέσω cloud όσο και στις εγκαταστάσεις των πελατών, και είμαστε σίγουροι ότι θα παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.»

Σχετικά με τη Uni Systems

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ΤΠΕ στον ευρωπαϊκό χώρο, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων από το 1964. Σήμερα, επενδύει έμπρακτα στην ευρωπαϊκή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών σε περισσότερες από 26 χώρες μέσω των θυγατρικών της εταιρειών σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ιταλία και Ισπανία. 

Διαβάστε ακόμη

Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ, Τσιτσιπάς: Οι «χρυσές» business των σταρ του τένις

Ο ανασχηματισμός (που θα γίνει του χρόνου!), οι νέοι μέτοχοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και οι δημοπρασίες (αυτής της εβδομάδας) στη Μύκονο 

Οργανωτικές αλλαγές στον ΟΤΕ – Στην τελική ευθεία η Cosmote Payments

 

 

Σχετικα αρθρα

Prodea Investments: Αγορές ομολογιών από μέλη του ΔΣ

admin

ΕΧΑΕ: Καθαρά κέρδη €5,06 εκατ. στο α’ εξάμηνο του 2021

admin

Νίκος Ταβουλάρης: Από το πλευρό του Νιάρχου μέχρι τις μέρες δόξας και την παρακμή των Ναυπηγείων Ελευσίνας

admin

Χ.Α.: Σύνθεση και συντελεστές στάθμισης για τον νέο δείκτη ESG

admin

Καταστήματα εστίασης: Tι ισχύει για τη λειτουργία τους σε κλειστά εμπορικά κέντρα

admin

Μίχαλος: H αύξηση του κατώτατου μισθού δίνει μικρές ανάσες στους εργαζόμενους

admin

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer: Έναρξη του Rotational Graduate Program

admin

Περιφέρεια Αττικής: Προχωρά η καταβολή ενισχύσεων σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από Covid-19

admin

Οι ετήσιοι μισθοί των τραπεζιτών

admin

FlexCar: Δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας µέχρι το τέλος του 2022

admin

Το σεντούκι άδειασε…

admin

Rocket: Νέος παίκτης στην αγορά του online food delivery στην Ελλάδα

admin