Image default
Επιχειρήσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Χαιρόμαστε το σπίτι μας στο Full

Καθώς όλα γύρω μας κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς, και τα γεγονότα μάς αιφνιδιάζουν, έχουμε ανάγκη να νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια στο οικιακό μας περιβάλλον. Το σπίτι μας, ο χώρος από όπου ξεκινά η καθημερινής μας δραστηριότητα, είναι πολύτιμος  αφού φιλοξενεί τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί τους.

Αυτές ακριβώς τις στιγμές έρχεται να διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Full [Home], η βραβευμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής. Συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ασφάλισης το Full [Home], διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max τα οποία καλύπτουν τους κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν μια έκτακτη κατάσταση ή μεταβολή που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή σε ένα σπίτι. Με δύο λόγια, το Full [Home] προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας, με την προσθήκη σύγχρονων καλύψεων σε όλα του τα πακέτα.

Επειδή όμως το «πολύ» δεν είναι ποτέ «αρκετό» και η ασφάλεια των ανθρώπων μας μέσω της αρτιότητας του χώρων μας είναι πάνω από όλα, το πρόγραμμα Full [Home] δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του παρέχοντας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, δίνοντας στους πελάτες της την ευελιξία να επιλέξουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και τους ταιριάζουν σε εξαιρετικά προσιτά κόστη.

Πρακτικά μιλώντας, το βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, η θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, οι ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, η κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα είναι μόνο μερικές από τις διευρυμένες καλύψεις του Full [Home] που αφορούν πραγματικούς κινδύνους της καθημερινότητάς μας στο σπίτι. Η αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, η κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές με αυξημένα όρια κάλυψης περιλαμβάνονται επίσης στα πακέτα.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι αποτελεί η κάλυψη κινδύνων που πολύ συχνά απειλούν να ταράξουν την ηρεμία της οικογενειακής εστίας και να μας χαλάσουν τη διάθεση, όπως είναι η κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, αμοιβών αρχιτεκτόνων και μηχανικών. Σταθερή αξία για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζουν να αποτελούν οι υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Σήμερα, χάρη στις επιλογές ασφάλειας που μας παρέχονται, μπορούμε να χαρούμε το σπίτι μας και να  απολαύσουμε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας χωρίς άγχος και ανησυχίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να αναζητήσετε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνες εφοπλιστές σε θέση μάχης – Ποιοι επενδύουν και πού

Ρέτσος: «Για πρώτη φορά προβλέψεις για τα τουριστικά έσοδα δεν μπορούν να γίνουν»

Nike: Κλείνει προσωρινά εργοστάσια λόγω Δέλτα – Φόβοι για ελλείψεις στα παπούτσια

Σχετικα αρθρα

Μίχαλος: H αύξηση του κατώτατου μισθού δίνει μικρές ανάσες στους εργαζόμενους

admin

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer: Έναρξη του Rotational Graduate Program

admin

Περιφέρεια Αττικής: Προχωρά η καταβολή ενισχύσεων σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από Covid-19

admin

Οι ετήσιοι μισθοί των τραπεζιτών

admin

FlexCar: Δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας µέχρι το τέλος του 2022

admin

Το σεντούκι άδειασε…

admin

Rocket: Νέος παίκτης στην αγορά του online food delivery στην Ελλάδα

admin

Creta Farms: Κίνητρα στους εργαζόμενους για εμβολιασμό

admin

Συμμετοχές 5G: Ανακοινώνει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Nokia Hellas

admin

Νέα Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας η Θέμις Ευτυχίδου

admin

COSMOTE: Δυνατότητα περιαγωγής 5G Roaming σε 25 χώρες για τους συνδρομητές

admin

Φτάσαμε τις 10 διαγραφές εισηγμένων το 2021

admin