Image default
Επιχειρήσεις

2 νέα σημαντικά βραβεία για την Volton

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η Volton συνεχίζει το σερί διακρίσεων και επιτυχιών επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχώς αυξανόμενη αναπτυξιακή της πορεία.

Συγκεκριμένα, η Volton απέσπασε τη Χρυσή Διάκριση (gold medal) στα Retail Business Awards 2021, από την Direction και το περιοδικό RETAILBUSINESS.

Η μεγάλη γιορτή Ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας διοργανώθηκε φέτος για 19η χρονιά με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), ενώ όπως κάθε χρόνο τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η απονομή της Χρυσής Διάκρισης στην κατηγορία Retail Stores Ενέργεια σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή της Volton στο ελληνικό επιχειρείν και ταυτόχρονα τις επιτυχημένες προσπάθειες της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων, επενδύοντας σε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Παράλληλα, η εταιρεία βραβεύθηκε στην κατηγορία «Πωλήσεις D2D» στα Sales Excellence Awards κερδίζοντας το bronze medal. Ο θεσμός των Sales Excellence Awards 2021 αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των πωλήσεων και η τελετή συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και τη BOUSSIAS.

Ο κος Διονύσης Τσίτος, Γενικός Διευθυντής της Volton επισήμανε αναφορικά με τις 2 βραβεύσεις της εταιρείας:

«Στην Volton φροντίζουμε να τοποθετούμε στο επίκεντρο κάθε ενέργειάς μας τον άνθρωπο, επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη μας και την πρόοδο, προκειμένου να είμαστε εκεί για κάθε καταναλωτή σε κάθε στιγμή που θα μας χρειαστεί. Με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο μέλλον επιλέγουμε να θεμελιώνουμε σήμερα τη νέα εποχή αντιλαμβανόμενοι πλήρως, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσουμε το αύριο. Οι διακρίσεις μας χαροποιούν ιδιαιτέρως και για όλους εμάς στην οικογένεια της Volton αποτελούν πέρα από επιβράβευση της προσπάθειας μας και κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε με γνώμονα το δόγμα μας ««Καθαρά και Έξυπνα» βήματα μπροστά».

Διαβάστε ακόμη:

Κόρες – διάδοχοι στο τιμόνι της ελληνικής ναυτιλίας

Εργασίες μέσα στον Αύγουστο για το 5* camping των 12 εκατ. από την Grivalia στη Βούλα

Στέλιος Χατζηιωάννου: Η easy είσοδος του sir στο delivery και τις αστικές μεταφορές

Σχετικα αρθρα

Τέρνα Ενεργειακή ΜΑΕΧ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

admin

Το νέο ΔΣ της Alpha Trust

admin

Ιασώ: Αίτημα για διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

Διαγράφεται και επίσημα η Newsphone από το Χρηματιστήριο

admin

ΕΛΒΕ: Από 30/11 στο ταμπλό οι μετοχές με αξία €0,21

admin

Trastor: Πώληση ορόφου γραφείων στη Μεσογείων έναντι €1,6 εκατ.

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Αντίρροπες δυνάμεις στο Χρηματιστήριο

admin

Πατέλης για e-food: Η μόνη αλλαγή που έφερε ο εργασιακός νόμος είναι επιπλέον δικαιώματα στους ντελιβεραδες

admin

Alumil: Αύξηση κερδοφορίας το α’ εξάμηνο του 2021

admin

Epsilon Net: Έκτακτη ΓΣ για split της μετοχής

admin

Η Καραμολέγκος ακυρώνει 221.940 μετοχές της

admin

Στα «κάγκελα» οι διανομείς μετά την αλλαγή στις συμβάσεις που ζητεί η e-food – Τι απαντά η εταιρεία

admin