Φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της του της μητέρας βρήκε κοριτσάκι ενός έτους στη Ρωσία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του κοριτσιού αποτέλεσε… θυσία στα πλαίσια μιας τελετής μαύρης μαγείας. Στη συνέχεια η μητέρα αυτοκτόνησε.

Το γυμνό σώμα της 32χρονης Ελισαβέτα Τσαρέβσκαγια βρέθηκε δίπλα στο παιδί της και το κουφάρι της γάτας της στην πόλη Ροστόβ-ο-Ντον της Ρωσίας. Δίπλα από τις σορούς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, υπήρχαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της μητέρας πασαλειμμένες με αίμα και με τρυπημένα μάτια.

«Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, λύγισαν και οι πιο σκληροί αστυνομικοί. Σοκαρίστηκαν» δηλώνει πηγή από την αστυνομία.

«Υπήρχε αίμα και “μαγικά σύνεργα” παντού. Η μητέρα κείτονταν γυμνή ενώ βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές και η γάτα της οικογένειας» ανέφερε.

Η σχέση της με τη μαύρη μαγεία

Τα τοπικά ΜΜΕ αποκαλούν την 32χρονη «μάγισσα». Ο 26χρονος σύζυγος της δολοφόνου, Αρτούρ Ρούσιν, κατέθεσε ότι η γυναίκα του ήταν λάτρης του αποκρυφισμού.

Είχε αποφοιτήσει με άριστα από σχολή Αρχιτεκτονικής και ήταν επίσης σχεδιάστρια μόδας.

Όταν έφυγε για να δουλέψει, έμεινε έγκυος από κάποιον με το όνομα Άντον, ο οποίος τη μύησε στη μαύρη μαγεία. Ο Αρτούρ μεγάλωσε το παιδί σαν δικό του, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία αναζητά τον εραστή της Τσαρέβσκαγια.

-