Image default
Επιχειρήσεις

Phaedrus Living: Το δυναμικό «μπάσιμο» στην ελληνική αγορά και οι στόχοι ανάπτυξης

Δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η εταιρεία βραχυχρόνιων, και όχι μόνο, μισθώσεων ακινήτων, Phaedrus Living, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του boutique ξενοδοχείου Kriel Suites by Phaedrus Living στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο αποτελείται από εξυπηρετούμενα οικιστικά διαμερίσματα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες διαμονής για επιχειρηματίες, ιδιώτες και οικογένειες.

Η Phaedrus Living δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των μισθώσεων ακινήτων όπου καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κυπριακή αγορά τα τελευταία χρόνια και πλέον επεκτείνει δυναμικά το αποτύπωμά της και στην ελληνική αγορά στοχεύοντας στην αύξηση του αριθμού των υπό διαχείριση ακινήτων στα 100 μέχρι το τέλος του έτους.

«Η τάση για διαμονή σε εξυπηρετούμενα διαμερίσματα ήταν ιδιαίτερα έντονη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού την ενίσχυσε ακόμα περισσότερο αφού όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν λιγότερο πολυσύχναστους χώρους διαμονής και περισσότερη ιδιωτικότητα», εξηγεί η γενική διευθύντρια της Phaedrus, Νικολέτα Τζαμαντζά. Η εταιρεία προσφέρει μία πληθώρα, προσεκτικά επιλεγμένων, πολυτελών οικιστικών ακινήτων για διαμονή, τα οποία προηγουμένως ανακαινίζει και διαμορφώνει με βάση τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της. Στρατηγικός στόχος της Phaedrus είναι η αύξηση των ακινήτων που διαχειρίζεται σε τέτοιο βαθμό και αριθμό ώστε να μπορεί να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες διαμονής τόσο σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές αλλά και από πλευράς ανέσεων.

Η καλύτερη επιλογή για ιδιοκτήτες ακινήτων

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των ακινήτων σε Κύπρο και Αθήνα, η εταιρεία διαχειρίζεται ακίνητα σε Λονδίνο και Ιταλία. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες μας εμπιστεύονται τα ακίνητά τους για να τα διαχειριστούμε, κι εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις σε ένα ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι», σημειώνει η Ν. Τζαμαντζά. Η εταιρεία επιδιώκει να συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν πολλά να κερδίσουν: απαλλάσσονται από το άγχος της διαχείρισης και συντήρησης, διασφαλίζεται η ποιότητα των ενοίκων, απολαμβάνουν μέγιστη οικονομική απόδοση αλλά και αύξηση της αξίας του ακινήτου τους. Παράλληλα, η Phaedrus εγγυάται και την κάλυψη τυχόν ζημιών που θα γίνουν από ενοίκους καθώς στόχος της εταιρείας είναι τα ακίνητα να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.

Διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων

«Καθώς η Phaedrus μεγαλώνει, πλέον ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και σε συνεργασίες με ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για διαχείριση ή ενοικίαση τους ώστε να μετατραπούν σε περιουσιακά στοιχεία που θα προσφέρουν σταθερό εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους», σημειώνει η γενική διευθύντρια της Phaedrus. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Phaedrus είναι ότι μπορεί να προσφέρει αποδοτικές οικονομικές λύσεις είτε σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, είτε σε εμπλεκόμενους επενδυτές, είτε σε τραπεζικά ιδρύματα ή σε δανειστές των ξενοδοχείων. «Αξιοποιώντας την ισχυρή θέση του ομίλου αλλά και τις μακροχρόνιες σχέσεις μας με θεσμικούς επενδυτές, έχουμε τη δυνατότητα να εξεύρουμε το απαιτούμενο κεφάλαιο για την ανακαίνιση των συγκεκριμένων μονάδων ανάλογα με τις προοπτικές και τις ανάγκες που υπάρχουν».

Διαβάστε ακόμη

MyData: Ποιοι και πώς πρέπει να εκδίδουν υποχρεωτικά ηλεκτρονικά τα τιμολόγια εσόδων από 1η Νοεμβρίου

Οι κρητικές κορδέλες της ΔΕΗ, οι χρησμοί του Γκριμάλντι στη Βαλένθια και το τελευταίο χαρτί των Κουτσολιούτσων

Μετακόμιση: Πώς να δηλώσετε τη νέα σας διεύθυνση στην εφορία με λίγα… «κλικ»

 

Σχετικα αρθρα

Cyclopt: Ελληνική startup δημιουργεί το εργαλείο συντήρησης λογισμικού Maintainability Pal

admin

Bewise: Υλοποίηση έργου οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης με λύσεις Microsoft

admin

Διεθνές Συνέδριο «Future of Retail 2022»: Το λιανεμπόριο οργανώνει το μέλλον του

admin

Ο Μπιλ Γκέιτς σόρταρε την Tesla και έχει «χασούρα» έως $2 δισ. – Η «απάντηση» του Έλον Μασκ

admin

Γεωργαντάς: Μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας οι υδατοκαλλιέργειες

admin

Επιχειρήσεις: Έρχεται ελληνο-ουκρανική συνεργασία – Οι πρώτες διερευνητικές επαφές

fastpath

Ένα Leasing…μίλια μπροστά! H Autohellas Hertz «απογειώνει» το Leasing με καινοτόμες υπηρεσίες και νέα αποκλειστικά προνόμια!

admin

Η 28χρονη από την Ινδονησία που από $700 δημιούργησε μια startup εκατομμυρίων

admin

Future of Retail 2022 της ΕΣΕΕ: Το λιανεμπόριο οργανώνει το μέλλον του

admin

Οι πρώτες επαφές για επιχειρηματική συνεργασία Ελλάδας – Ουκρανίας

admin

The Mart: Deal με την Eurobank

admin

Αγροτικός τομέας: Επιδοτήσεις έως 80% από 5 νέα προγράμματα

admin