Image default
Επιχειρήσεις

Νέα στελέχη στο δυναμικό της Kaizen Gaming

Με δύο νέα ηγετικά στελέχη ενδυναμώνει τη σύνθεση της ομάδας της η Kaizen Gaming, καλωσορίζοντας τη Βένια Ζαφόλια και τον Pablo Puertas, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις θέσεις Head of Corporate Communications και Marketing Director αντίστοιχα. Η προσθήκη των νέων στελεχών εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της μεγαλύτερης GameTech εταιρείας στην Ελλάδα και από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, για την ενίσχυση της παρουσίας της και στις επτά αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Oπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, τόσο η Βένια Ζαφόλια όσο και ο Pablo Puertas που συμμετέχουν στην ανώτερη ηγετική ομάδα της εταιρείας θα αναφέρονται στον κ. Πάνο Κωνσταντόπουλο, CMO της Kaizen Gaming. Στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, η Βένια Ζαφόλια θα είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση και ενδυνάμωση της εταιρικής φήμης και εικόνας καθώς και για τη στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας ενώ από τη θέση ευθύνης του ο Pablo Puertas θα συνεισφέρει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών πλάνων για την ανάπτυξη και την προώθηση των καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών της Kaizen.

H Βένια Ζαφόλια προέρχεται από την Tetra Pak, στην οποία είχε διατελέσει Communications Manager για την Ανατολική και Νότια Ευρώπη ενώ νωρίτερα κατείχε τη θέση της Sustainability & Environment Communications Manager για το Tetra Pak Group. Στην εικοσαετή και πλέον επαγγελματική της διαδρομή έχει συνεργαστεί με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον βιομηχανικό, τον τεχνολογικό και συμβουλευτικό κλάδο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια όπου και πραγματοποίησε τις προπτυχιακές σπουδές της στον τομέα των Οικονομικών και των Διεθνών Σχέσεων, συνεχίζοντας αμέσως μετά τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και αργότερα στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ από όπου απέκτησε MSc. στον τομέα της Επικοινωνίας και της Διοίκησης αντίστοιχα.

Ο Pablo Puertas σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Γνωσιακή και Εξελεγκτική Ανθρωπολογία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει επίσης, ολοκληρώσει με επιτυχία σεμινάρια με εξειδίκευση στο Marketing Management, από όπου έλαβε τις σχετικές πιστοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης και ολοκλήρωσε το αντίστοιχο Master το ESIC Business & Marketing School. Έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία και την υλοποίηση στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, rebranding πρότζεκτ και programmatic καμπάνιες. Από το 2018 ο Pablo βρισκόταν στην ομάδα της William Hill, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού παγκοσμίως, και συγκεκριμένα από τη θέση του Head of Digital Marketing, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες στους κλάδους της Επικοινωνίας και της Διαφήμισης.

«Η προσθήκη της Βένιας και του Pablo στην οικογένεια της Kaizen Gaming έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω το πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου, υποστηρίζοντας το όραμα και την αποστολή μας. H Kaizen συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται με έντονους και σταθερούς ρυθμούς εντός και εκτός Ελλάδας και η παρουσία ανθρώπων με διεθνή εμπειρία είναι απολύτως απαραίτητη στη διευρυμένη πλέον σύνθεση της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας με την Βένια και τον Pablo θα συνεισφέρει περαιτέρω στην εξωστρέφεια της εταιρικής εικόνας της Kaizen, ενισχύοντας την αξία των brands μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό κοινό μας, αναδεικνύοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας τοποθετούν ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς παίκτες. Τους καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονούμε να κατακτήσουμε μαζί τους νέες κορυφές.» δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming.

Σχετικα αρθρα

Microsoft: Γιατί σταματά να πληρώνει τα ταξίδια και τα πάρτι των υπαλλήλων της

admin

Dimand: Στις 7/9 η ΓΣ για δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών

admin

Dimand: Στις 7/9 η Γενική Συνέλευση για τη δωρεάν διάθεση μετοχών

admin

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η έκδοση των warrants υπέρ του Δημοσίου

admin

Intralot: Αποπλήρωσε πλήρως τις Ομολογίες λήξης 2025

admin

Intralot: Αποπληρώθηκαν πλήρως οι Ομολογίες λήξης 2025

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Προτείνει «Σινικά Τείχη» και περιορισμούς για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού στις κατασκευές

admin

Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια φέρνουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας τις πτήσεις με βιώσιμα καύσιμα 

admin

Μαλαματίνα: Παράνομες κρίθηκαν οι απεργίες στις εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

admin

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει 5 εκατ. ευρώ

admin

Κομισιόν: Δεν συνιστούν κρατικές ενισχύσεις τα μέτρα υπέρ της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ

admin

Lamda Develpment: Εκδόθηκε η άδεια για τον Riviera Tower στο Ελληνικό

admin