Image default
Επιχειρήσεις

Eurolife FFH: Αναβαθμίζει την υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

Μία από τις κύριες δεσμεύσεις της Eurolife FFH είναι να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασφαλισμένους της, προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχωρά σε μια σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης κατοικίας, αναπροσαρμόζοντας το όριο του κόστους αποκατάστασης για ζημιές κατοικιών από 3.000 σε 10.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται ως «απάντηση» στην πολύ θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων της Eurolife FFH κατά το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης, προσφέροντάς τους ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος.

Για τη Eurolife FFH, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι να διευκολύνει κάθε άνθρωπο που την έχει εμπιστευθεί και να βρίσκεται δίπλα του όποια στιγμή τη χρειαστεί.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα νέα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας, η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα ουσιαστική παροχή, αποδεικνύοντας ότι οι ασφαλισμένοι της είναι στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της και σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη ασφάλιση, που με βάση και τα πρόσφατα φυσικά φαινόμενα δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ. Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης σε ζημιές κατοικιών, η Eurolife FFH επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και το χρόνο αποζημίωσης προς όφελος των πελατών της.

Οι παροχές της συγκεκριμένης υπηρεσίας παραμένουν οι ίδιες: η καταχώρηση της αναγγελίας γίνεται την ίδια ημέρα της παραλαβής και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε ασφαλισμένο γίνεται αυθημερόν, ενημερώνοντας τους δικαιούχους για τις καλύψεις, τις απαλλαγές, τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης και τα έγγραφα που θα πρέπει να επιδείξουν στον πραγματογνώμονα. Επιπροσθέτως, η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ του ασφαλισμένου και του πραγματογνώμονα δίνεται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ώστε την αμέσως επόμενη ημέρα να μπορέσει ο πραγματογνώμονας να στείλει την εντολή στην εταιρεία με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης.

Με την αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης και της σημαντικής αναπροσαρμογής του ορίου σε 10.000 ευρώ, η Eurolife FFH επιβεβαιώνει ότι αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους άμεσα και με αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Η αύξηση εσόδων «δίνει το σήμα» για μεγαλύτερη ανάπτυξη

doValue Greece: Στην κορυφή, με 32 δισ. υπό διαχείριση κεφάλαια μετά την ανάληψη του Frontier

Σκάνδαλο Theranos: Με ψεύτικες μελέτες φαρμακευτικών κολοσσών εξαπατούσε η Χολμς τους επενδυτές

Σχετικα αρθρα

Κρίστιαν Χατζημηνάς (ΕΕΝΕ): Μείωση μη μισθολογικού κόστους σε εταιρείες και εργαζομένους που επενδύουν σε δεξιότητες

admin

Λιανός (Επιτροπή Ανταγωνισμού): Περισσότεροι από ποτέ οι έλεγχοι τα τελευταία 2 έτη

admin

ΤΖΟΚΕΡ: 6 εκατ. στο τζακ ποτ της Κυριακής 14/8 

admin

Αριστοτέλης Παντελιάδης: Επεκτείνει τις δραστηριότητες της METRO ΑΕΒΕ

admin

Riviera Tower: O υψηλότερος και πράσινος ουρανοξύστης της Μεσογείου

admin

ΠΣΕ: Νέα άνοδος 59,8% στις ελληνικές εξαγωγές τον Ιούνιο 2022 (πίνακες)

admin

CPI: Διαπραγμάτευση μετοχών από το stock option plan από 18/8

admin

CPI: Στις 18/8 η έναρξη της διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Αποζημιώσεις σε όσους έχασαν την πτήση τους δίνει το αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ (vid)

admin

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία με την Volton και το 2022- 2023  

admin

H ΕΚΤΕΡ ανέλαβε έργο αξίας 1,22 εκατ. ευρώ στην Τζια

admin

Huawei: Μικρή άνοδος 1,4% στα έσοδα το δεύτερο τρίμηνο

admin