Image default
Επιχειρήσεις

Σκλαβενίτης: Ως το τέλος της χρονιάς το emarket στη Θεσσαλονίκη

Με αργά αλλά αποφασιστικά βήματα προχωρά η επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ως το τέλος της χρονιάς αναμένεται να καλύπτει δύο ακόμα πόλεις, με σημαντικότερη αυτή της Θεσσαλονίκης. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες δημιουργίας του σχετικού dark store.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη είναι και η δημιουργία δύο επιπρόσθετων dark stores στην Αττική για την καλύτερη γεωγραφική κάλυψη, αλλά και την ανταπόκριση της αλυσίδας στην αυξημένη online ζήτηση με δεδομένο ότι απ’ την αρχή της λειτουργίας του στην Πέτρου Ράλλη, το σχετικό dark store εργάζεται στο όριο των δυνατοτήτων του με αποτέλεσμα στην πλειονότητα των περιπτώσεων να απαιτούνται σήμερα κατά μ.ο. 4 ημέρες για παραδόσεις των προϊόντων!

Τα δύο dark stores που αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία απ’ την επόμενη χρονιά θα καλύπτουν αντίστοιχα τα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.

Στο μεταξύ ξεκίνησε στις αρχές του μήνα η κάλυψη του sklavenitis.gr και στην πόλη της Λάρισας. Η διαφορά σε σχέση με το στήσιμο που έχει γίνει στην Αττική και δρομολογείται στη Θεσσαλονίκη είναι ότι οι παραγγελίες εξυπηρετούνται απ’ το hypermarket Σκλαβενίτης της πόλης.

Γι’ αυτό εξάλλου και η δυνατότητα επιλογής του χρόνου παράδοσης είναι από Δευτέρα έως Σάββατο 8 π.μ.- 9 μ.μ.. Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας το eMarket περιλαμβάνει 12.000 κωδικούς προϊόντων, ενώ για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την παράδοση. 

Σημειώνεται ότι, εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης», εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η συνεργασία της αλυσίδας με την εταιρεία efood όσον αφορά την παραγγελιοληψία των προϊόντων. Η παραγγελία μέσω efood παρέχεται στις ακόλουθες περιοχές: Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς οι Ναζί κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδας – Infographic

Η πισίνα του Στέγγου και οι επενδύσεις του κυρίου Coco-mat στην Ελαφόνησο, η χυλόπιτα της Eurobank στην HSBC και το σωσίβιο του Ρέγκλινγκ στις τράπεζες

ΔΕΗ: Προχωρά ολοταχώς η αύξηση κεφαλαίου -Την Παρασκευή το ΔΣ για την έγκριση των όρων και τη συμφωνία με το CVC

 

Σχετικα αρθρα

Γευσήνους: Από το catering στο dine in, με κατάστημα και νέο brand

admin

ΤΕΜΕΣ: Πώς προχωρούν οι επενδύσεις σε Costa Navarino και Hilton

admin

ΓΕΜΗ: Ποια στοιχεία φυσικών και νομικών προσώπων θα μπορούν να λαμβάνουν οι τράπεζες

admin

Παίρης: Ο Ευάγγελος Βαΐτσης νέος επικεφαλής Εσωτερικός Ελεγκτής

admin

Space Hellas: Νέα επένδυση στον χώρο του ΙοT – Eξαγορά της SenseOne Technologies

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο 7,5985% το ποσοστό της EFG Trust Company

admin

Intrakat: Απόκτηση Αιολικού Πάρκου ισχύος 5MW – Ριζική ανανέωση εξοπλισμού

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Χρήστος Σπίγγος

admin

ΓΕΚ Τερνα: Με ποσοστό 7,59% η EFG Trust Company

admin

KPMG: Ο Βασίλης Καμινάρης αναλαμβάνει επικεφαλής στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών

admin

Ελλάκτωρ: Νέος υπεύθυνος επενδυτικών σχέσεων (IRO) ο Ιωάννης Μαμάκος

admin

Η Παπουτσάνης στην XENIA: H αειφορία στην καρδιά της καινοτομίας για την ξενοδοχειακή αγορά

admin