Image default
Επιχειρήσεις

Πώς «μηδενίζουμε» το κόστος προμήθειας ρεύματος, «παράγοντας» ενέργεια

Ανήκουν όλοι στο νέο κίνημα που «έφτασε στο μηδέν»! Πώς; “Παράγουν” την ενέργεια που καταναλώνουν από φωτοβολταϊκά πάρκα μέσω του πρωτοποριακού ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. και απολαμβάνουν την ενεργειακή τους ανεξαρτησία, ακόμη και σε εποχές που το κόστος ενέργειας αυξάνεται. Διαβάστε τι μας είπαν παρακάτω.

«Η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών από φωτοβολταϊκά, τα οποία για χρόνια θεωρούνταν ένα προνόμιο για λίγους, πλέον είναι εφικτή για όλους τους πελάτες του ΗΡΩΝΑ» σημειώνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, έχοντας πλέον μηδενίσει το κόστος του ρεύματός του, επωφελούμενος από τα φωτοβολταϊκά πάρκα του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. «Πλέον δε χρειάζεσαι εγκαταστάσεις στη στέγη σου, καθώς με ελάχιστη συμμετοχή 100€ (το οποίο μάλιστα δίνεται, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ως ΔΩΡΟ από τον ΗΡΩΝΑ για τον 1ο χρόνο παραμονής στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α), ξεκινάς κι απολαμβάνεις μία «απόδοση» -η οποία κατά την χρονική περίοδο από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο 2021 ξεπέρασε το 14% – με τη μορφή έκπτωσης στο λογαριασμό σου», συμπληρώνει ο γνωστός σεφ.

Επομένως, όσο αυξάνεται η τιμή του ρεύματος, τόσο αυξάνει η αξία του ρεύματος που «παράγεις» και τόσο μεγαλώνει η «απόδοση» σου! Υπολογίζοντας εδώ το πόσο με το οποίο χρειάζεται να συμμετέχεις, μπορείς ακόμη και να «μηδενίσεις», όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Στο ίδιο κίνημα ανήκει και ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Διαμαντίδης! Μια ακόμα «πράσινη» πρωτιά για εκείνον, αφού επέλεξε το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α και όχι μόνο μηδενίζει κάθε μήνα, αλλά ταυτόχρονα παράγει και καταναλώνει καθαρή ενέργεια! «Με το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, όλοι οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ επωφελούμαστε της πράσινης οικονομικής ενέργειας στην καθημερινότητά μας, στο σπίτι και στην επιχείρηση», σημείωσε ο διεθνής μας άσσος.

«Ποιος θα φανταζόταν ρεύμα με μηδέν κόστος, μηδέν ρύπους, χωρίς εγκατάσταση κάποιου φωτοβολταϊκού συστήματος;» συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Υποφάντης. Με την εμπειρία του στο επιχειρηματικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Υποφάντης κατάλαβε ότι το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. αποτελεί το μέλλον της ενέργειας. «Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α καταναλώνουμε οικογενειακώς φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια μηδενίζοντας παράλληλα το κόστος ρεύματος» τόνισε επιβεβαιώνοντας ότι με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. συνδυάζεις οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, χωρίς καμία δέσμευση.

Και για την Αθηναΐδα Νέγκα εξάλλου το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α είναι μια πραγματική επανάσταση: «Είναι μαγικό να είσαι στην πόλη και να είσαι ενεργειακά ανεξάρτητη. Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α οι αυξήσεις στο κόστος ενέργειας λειτουργούν ουσιαστικά υπέρ σου, αφού αυξάνουν την απόδοσή σου και βλέπεις μεγαλύτερη έκπτωση στον λογαριασμό σου, ενώ με την κατάλληλη συμμετοχή μηδενίζεις ευκολότερα! Μια ασπίδα στις αυξήσεις του κόστους της ενέργειας: μάς χρειαζόταν!».

Τέλος, ο σπουδαίος αθλητής υπεραποστάσεων, εξερευνητής και περιβαλλοντικός ακτιβιστής Μάριος Γιαννάκου δε θα μπορούσε παρά να είναι ένας υπερήφανος μέλος του κινήματος που «έφτασε στο μηδέν»: «Στηρίζω τις «πράσινες» πρωτοβουλίες όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, και το έχω επιλέξει για το σπίτι και την επιχείρηση, προστατεύοντας μέσα από την παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάρκα αφενός εμένα από τις αυξήσεις και αφετέρου το περιβάλλον από τους ρύπους».

Όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Υποφάντης, η Αθηναϊς Νέγκα ή ο Μάριος Γιαννάκου έτσι και όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΕΝ.Α – πελάτες του ΗΡΩΝΑ μπορούν σήμερα να γίνουν «φτάσουν στο μηδέν» και να απολαμβάνουν υψηλές «αποδόσεις» υπό μορφή έκπτωσης, ανάλογα με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, φτάνοντας μέχρι και να «μηδενίσουν» το κόστος ρεύματος. Παράλληλα, προστατεύουν το περιβάλλον απολαμβάνοντας τα οφέλη της καθαρής ενέργειας, χωρίς εγκατάσταση και άλλες δεσμεύσεις. Ακόμα να «φτάσεις κι εσύ στο μηδέν»;

Σχετικα αρθρα

Τα πτωτικά ρίσκα παραμένουν για τις αγορές μετοχών

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σε Καζίνο, Καστέλι και φυσικό αέριο το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τo ομόλογο

admin

Alpha Bank: Πωλεί στην OTP τη θυγατρική της στην Αλβανία

admin

Eισηγμένες: Άντλησαν €7,716δισ. το 2021 μέσω αυξήσεων κεφαλαίων και ομολόγων

admin

Bonus 15 εκατ. από Σπ. Θεοδωρόπουλο στους υπαλλήλους Chipita

admin

Τιμές και πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς των Χριστουγέννων

admin

Νίκος Ευθυμιάδης – Thess INTEC: Πώς θα γίνει η Θεσσαλονίκη διεθνής κόμβος έρευνας και τεχνολογίας

admin

Attica Group: Αγοράζει ξενοδοχείο στη Νάξο

admin

Το νέο ΔΣ της Ideal Holdings

admin

ΕΥΔΑΠ: Στην έκτακτη ΓΣ στις 24 Δεκεμβρίου oι συμβάσεις με το Δημόσιο

admin

ΕΥΔΑΠ: Οι συμβάσεις με το Δημόσιο σε έκτακτη ΓΣ στις 24 Δεκεμβρίου

admin

Ideal: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin