Image default
Επιχειρήσεις

Sitel Greece: Η «χρυσή» νίκη του ελληνικού MAXhub στο Λονδίνο

Στους πέντε πρώτους μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι τώρα τον Νοέμβριο, το νέο MAXhub της Sitel στην Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του τομέα του.

Στην 21η χρονιά τους, τα European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) θεωρούνται το μακροβιότερο και μεγαλύτερο πρόγραμμα βραβείων στον κλάδο επικοινωνίας με τους πελάτες.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αναγνωρίζουν οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη που πρωτοστατούν στην παροχή «εξαιρετικών υπηρεσιών» προς αυτούς.

Η Sitel Group – ο αμερικανικός όμιλος των outsourcing υπηρεσιών με έδρα το Μαϊάμι– φέτος αποδείχθηκε ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» του θεσμού, αφού κέρδισε συνολικά 5 βραβεία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, από πλευράς αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος, είναι ότι η Sitel Greece μαζί με την Sitel Portugal βραβευτήκαν ως το «Καλύτερο Πανευρωπαϊκό Contact Centre» για το 2021 (Gold Winner).

«Τα ECCCSA που εκτιμώνται ιδιαίτερα για την στιβαρή διαδικασία κρίσης, βραβεύουν οργανισμούς που εκτιμούν τους ανθρώπους τους, καινοτομούν συνεχώς για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και λειτουργούν αποτελεσματικά.

«Το να είσαι νικητής του ECCCSA αποτελεί μια ιδιαίτερη διάκριση που έχει αποδειχθεί ότι ανεβάζει το προφίλ της λειτουργίας του Contact Center αλλά και τις δυνατότητές του», αναφέρει στο newmoney χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καβακλιλής εκ μέρους της Sitel Greece.

Η φετινή απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Evolution, Battersea Park στο Λονδίνο με γενική παρουσιάστρια την γνωστή Fiona Bruce.

Την Sitel Greece (που ήταν φιναλίστ στην κατηγορία «Best New Contact Centre 2021») εκπροσωπήσαν η Benedita Miranda (VP / General Manager Greece, Spain, Portugal & Italy), ο Γιώργος Καβακλιλής (Site Director Sitel Greece) και η Όλγα Δίπλαρου (HR Manager Greece).

Υπενθυμίζεται, ότι στο νέο MAXhub της Sitel στην Αθήνα έχουν προσληφθεί, ήδη, 350 άτομα σε διάφορες ειδικότητες και ακολουθούν άλλα 150 ως το τέλος του έτους, με την προοπτική να αυξηθεί ο αριθμός του προσωπικού στα 1.500 ως το τέλος του 2022.

Η βράβευση, αυτομάτως, ενισχύει τις προοπτικές του καινοτόμου χώρου εργασίας που δημιούργησε η Sitel στην Ελλάδα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και για τις προσλήψεις που γίνονται…

Διαβάστε ακόμη:

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: 420 δόσεις στις τράπεζες, 240 στο δημόσιο και κούρεμα 80%

Δείτε το μεγαλύτερο ΙΚΕΑ στον πλανήτη – Μόλις άνοιξε για το κοινό (Pics) 

Οι δωρεάν ψηφιακές υπογραφές του «Πιερ», η εξαγορά της HSBC από την Τράπεζα Πειραιώς και το νέο σχήμα του Βαρδινογιάννη

Σχετικα αρθρα

Κρίστιαν Χατζημηνάς (ΕΕΝΕ): Μείωση μη μισθολογικού κόστους σε εταιρείες και εργαζομένους που επενδύουν σε δεξιότητες

admin

Λιανός (Επιτροπή Ανταγωνισμού): Περισσότεροι από ποτέ οι έλεγχοι τα τελευταία 2 έτη

admin

ΤΖΟΚΕΡ: 6 εκατ. στο τζακ ποτ της Κυριακής 14/8 

admin

Αριστοτέλης Παντελιάδης: Επεκτείνει τις δραστηριότητες της METRO ΑΕΒΕ

admin

Riviera Tower: O υψηλότερος και πράσινος ουρανοξύστης της Μεσογείου

admin

ΠΣΕ: Νέα άνοδος 59,8% στις ελληνικές εξαγωγές τον Ιούνιο 2022 (πίνακες)

admin

CPI: Διαπραγμάτευση μετοχών από το stock option plan από 18/8

admin

CPI: Στις 18/8 η έναρξη της διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Αποζημιώσεις σε όσους έχασαν την πτήση τους δίνει το αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ (vid)

admin

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία με την Volton και το 2022- 2023  

admin

H ΕΚΤΕΡ ανέλαβε έργο αξίας 1,22 εκατ. ευρώ στην Τζια

admin

Huawei: Μικρή άνοδος 1,4% στα έσοδα το δεύτερο τρίμηνο

admin