Image default
Επιχειρήσεις

Sitel Greece: Η «χρυσή» νίκη του ελληνικού MAXhub στο Λονδίνο

Στους πέντε πρώτους μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι τώρα τον Νοέμβριο, το νέο MAXhub της Sitel στην Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του τομέα του.

Στην 21η χρονιά τους, τα European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) θεωρούνται το μακροβιότερο και μεγαλύτερο πρόγραμμα βραβείων στον κλάδο επικοινωνίας με τους πελάτες.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αναγνωρίζουν οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη που πρωτοστατούν στην παροχή «εξαιρετικών υπηρεσιών» προς αυτούς.

Η Sitel Group – ο αμερικανικός όμιλος των outsourcing υπηρεσιών με έδρα το Μαϊάμι– φέτος αποδείχθηκε ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» του θεσμού, αφού κέρδισε συνολικά 5 βραβεία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, από πλευράς αμιγώς ελληνικού ενδιαφέροντος, είναι ότι η Sitel Greece μαζί με την Sitel Portugal βραβευτήκαν ως το «Καλύτερο Πανευρωπαϊκό Contact Centre» για το 2021 (Gold Winner).

«Τα ECCCSA που εκτιμώνται ιδιαίτερα για την στιβαρή διαδικασία κρίσης, βραβεύουν οργανισμούς που εκτιμούν τους ανθρώπους τους, καινοτομούν συνεχώς για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και λειτουργούν αποτελεσματικά.

«Το να είσαι νικητής του ECCCSA αποτελεί μια ιδιαίτερη διάκριση που έχει αποδειχθεί ότι ανεβάζει το προφίλ της λειτουργίας του Contact Center αλλά και τις δυνατότητές του», αναφέρει στο newmoney χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καβακλιλής εκ μέρους της Sitel Greece.

Η φετινή απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Evolution, Battersea Park στο Λονδίνο με γενική παρουσιάστρια την γνωστή Fiona Bruce.

Την Sitel Greece (που ήταν φιναλίστ στην κατηγορία «Best New Contact Centre 2021») εκπροσωπήσαν η Benedita Miranda (VP / General Manager Greece, Spain, Portugal & Italy), ο Γιώργος Καβακλιλής (Site Director Sitel Greece) και η Όλγα Δίπλαρου (HR Manager Greece).

Υπενθυμίζεται, ότι στο νέο MAXhub της Sitel στην Αθήνα έχουν προσληφθεί, ήδη, 350 άτομα σε διάφορες ειδικότητες και ακολουθούν άλλα 150 ως το τέλος του έτους, με την προοπτική να αυξηθεί ο αριθμός του προσωπικού στα 1.500 ως το τέλος του 2022.

Η βράβευση, αυτομάτως, ενισχύει τις προοπτικές του καινοτόμου χώρου εργασίας που δημιούργησε η Sitel στην Ελλάδα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και για τις προσλήψεις που γίνονται…

Διαβάστε ακόμη:

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: 420 δόσεις στις τράπεζες, 240 στο δημόσιο και κούρεμα 80%

Δείτε το μεγαλύτερο ΙΚΕΑ στον πλανήτη – Μόλις άνοιξε για το κοινό (Pics) 

Οι δωρεάν ψηφιακές υπογραφές του «Πιερ», η εξαγορά της HSBC από την Τράπεζα Πειραιώς και το νέο σχήμα του Βαρδινογιάννη

Σχετικα αρθρα

Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ ο Γιάννος Κοντόπουλος

admin

ΣΕΒ Scale Up: Επιχείρηση-μεγένθυση για 60 καινοτόμες εταιρείες

admin

Χατζηθεοδοσίου: Απώλειες €3 δισ. για την εστίαση από το 2019

admin

Wolt: Αναστέλει προληπτικά τη διανομή παραγγελιών λόγω της κακοκαιρίας

admin

H Wolt αναστέλλει προληπτικά παραδόσεις λόγω κακοκαιρίας

admin

Καραμολέγκος: Στο 95,08% το ποσοστό της «Εμ. Καρ. Μονοπρόσωπη»

admin

Ομόλογο Premia Properties: Υπερκαλύφθηκε η έκδοση- Στο 2,8% το επιτόκιο

admin

Νίκας: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση €1,24 ανά μετοχή

admin

CRYRED Investments: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για Νίκα

admin

Premia: Στο 2,8% το επιτόκιο για το ομόλογο

admin

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για Νίκα στα 1,24 ευρώ ανά μετοχή

admin

Επιτόκιο 2,8% για το ομόλογο της Premia

admin