Image default
Επιχειρήσεις

Καθαρή ενέργεια και πράσινη μετακίνηση στη Λάρισα από το ΔΕΗ e-bike Festival

Προτάσεις για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο και κατανάλωση πράσινης ενέργειας, παρουσιάστηκαν στο ΔΕΗ e-bike Festival, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ, μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο δέσμευσης της ΔΕΗ για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, οι επισκέπτες είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα από 60 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση και παράλληλα να ενημερωθούν για όλες τις νέες, πράσινες και ψηφιακές υπηρεσίες ΔΕΗ.

Στη διήμερη εκδήλωση, παρουσιάστηκαν ποδήλατα τεχνολογίας αιχμής από 20 κατασκευάστριες εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και η Λαρισινή, Οrient Bikes καθώς επίσης και προτάσεις από τον μεγαλύτερο πάροχο ΑΠΕ στην Ελλάδα, τη ΔΕΗ, για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος μέσω των υπηρεσιών ΔΕΗ GreenPass, e-bill και e self-metering.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα δοκιμών για ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και το παιχνίδι δεξιοτεχνίας με τα αναμνηστικά δώρα προσέλκυσαν επισκέπτες κάθε ηλικίας ενώ δεκάδες παιδιά συμμετείχαν σε μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου.

Στον δεύτερο σταθμό του ΔΕΗ e-bike Festival, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Λάρισας για τη Βιώσιμη Κινητικότητα κ. Ντίνος Διαμάντος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και υπεύθυνος για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας κ. Δημήτρης Τάχος, εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων και ΜΜΕ, στελέχη της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, Λαρισαίοι φίλοι του ποδηλάτου, οικογένειες με μικρά παιδιά και επισκέπτες της πόλης.

Ο πλέον αξιόπιστος φορέας Α’ Βοηθειών, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στήριξε τη διοργάνωση με εθελοντές, Σαμαρείτες, Διασώστες από το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας.

Το ΔΕΗ e-bike Festival, που πραγματοποιείται σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το ταξίδι του στο νησί της Κω, το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Το παράδοξο της Τουρκίας: Η οικονομία καλπάζει με 7,4% ανάπτυξη… αλλά ο λαός πεινάει

Αδελφοί Χατζηιωάννου – Sprider: Το τελευταίο σφυρί για το… disaster story της «ελληνικής Zara» (pics)

Οι κυρίες διευθύντριες των τραπεζών, το εν Αθήναις σπίτι του Σεΐχη και η μάχη των Ολλανδών με τους Μπάκους

Σχετικα αρθρα

Mytilineοs: Πώς διαβάζουν οι αναλυτές αποτελέσματα και dual listing

admin

Πρωτοβουλία για ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς από την Microsoft

admin

NBG Securities: Εξαιρετικές προοπτικές για την Mytilineos- Τιμή-στόχος τα €50

admin

Interwood: Καλύφθηκε κατά 90,64% η ΑΜΚ

admin

Επένδυση στη μονάδα της Ρουμανίας από την Isomat

admin

Νέο κατάστημα στην Κόρινθο άνοιξε η Nobacco

admin

ΧΑ: Πλησιέστερη στήριξη η τοπική κορυφή των 1437 µονάδων

admin

Deal Ελληνικής Τράπεζας με την CNP για τις θυγατρικές σε Κύπρο και Ελλάδα

admin

Mytilineos: Αύξηση 10% στα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

admin

Στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέες αγορές μετοχών της REDS

admin

Η Moody’s αναβάθμισε το outlook της Intralot

admin