Image default
Πολιτική

Πέτσας στον ΣΚΑΪ: Δίνουμε τη μάχη της τρίτης δόσης, που πρέπει να κερδίσουμε

«Δίνουμε τη μάχη της τρίτης δόσης. Και είναι μία μεγάλη μάχη που πρέπει να κερδίσουμε για να αναχαιτίσουμε το νέο κύμα της πανδημίας και να κόψουμε τον ‘ομφάλιο λώρο’ της μετάδοσης μεταξύ των συμπολιτών μας που ήταν ανεμβολίαστοι και των εμβολιασμένων συμπολιτών μας με σχετικά χαμηλή ανοσία», επισήμανε στον ΣΚΑΪ για την εκστρατεία του εμβολιασμού ο Στέλιος Πέτσας.

«Όσο κερδίζεται αυτή η μάχη, ημέρα με τη ημέρα, είμαστε αισιόδοξοι. Έχει, όμως, μεγάλη σημασία και οι τελευταίες φωνές ανορθολογισμού να μείνουν στην άκρη» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

«Όσο κερδίζεται αυτή η μάχη, ημέρα με τη ημέρα, είμαστε αισιόδοξοι. Έχει, όμως, μεγάλη σημασία και οι τελευταίες φωνές ανορθολογισμού να μείνουν στην άκρη, ώστε οι συμπολίτες μας που –ακόμη και σήμερα– επιμένουν να μην κάνουν την πρώτη δόση, να σπεύσουν να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε για την ενθαρρυντική, όπως είπε, ανταπόκριση του κόσμου ότι «το γεγονός ότι, χθες, αγγίξαμε περίπου τις 100.000 εμβολιασμούς, είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Επειδή, όμως, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, θα ήθελα να απευθύνω εκ νέου έκκληση σε όλους να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και τις κοινωνικές αποστάσεις, καθώς είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας για να ανακόψουμε τη μετάδοση».

Οικονομία

Δήλωσε αισιόδοξος για την κατάσταση της οικονομίας τη επόμενη δεκαετία. «Όλα βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Αυτή που χτίζουμε πολίτες και Κυβέρνηση, κάθε ημέρα, σε σχέση με τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «όταν πηγαίνει καλά η Ελληνική οικονομία –όταν πηγαίνει καλύτερα από τις προβλέψεις– τότε μπορούμε να δίνουμε αυτό το δίκαιο μέρισμα ανάπτυξης στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Και κυρίως να χτίζουμε την επόμενη ημέρα σε υγιείς βάσεις, ώστε και τα επόμενα χρόνια –και, προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή τη δεκαετία– να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα ζήσαμε από το 2010 και μετά. Εάν έχει αποδείξει κάτι στην πράξη αυτή η Κυβέρνηση, είναι ότι ξέρει να δίνει ανάσες σε όλους όσοι τις χρειάζονται. Και, φυσικά, αυτή η Κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να «πνίξει» κάποιον λόγω συσσωρευμένων οφειλών. Στο πλαίσιο του δημοσιονομικού μας σχεδιασμού, θα δίνουμε, πάντοτε, τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να μπορούν να αποπληρώνουν τα χρέη τους και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους».


 

- sofokleous10.gr

Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News


και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικα αρθρα

Χαμός στην Τουρκία με τη γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

admin

Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις Παππά περί προσυνεννόησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την πρόταση δυσπιστίας

admin

Φαραντούρης στον ΣΚΑΪ: Ευχής έργον να ρίξει η ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα και εγκλήματα

admin

Η  συμφωνία των «τεσσάρων» απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη

admin

Σε κλίμα ακραίας πόλωσης η πρόταση δυσπιστίας  – Η τοποθέτηση του Κ. Καραμανλή στη Βουλή

admin

Πηγές της Νέας Αριστεράς για Παππά: Δεν γνωρίζουμε σε τι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις αναφέρεται

admin

Λοβέρδος: Το χειροκρότημα στον Καραμανλή ήταν προσβολή για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

admin

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

admin

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Τι σημαίνει το μήνυμα ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του- Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

admin

Πρόταση δυσπιστίας: Τρίτη μέρα μάχης στη Βουλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης

admin

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία και γι’ αυτό επιλέγουν να την εξάγουν στη Βουλή

admin

ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Παππά: Είναι φαντασιώσεις

admin