Image default
Επιχειρήσεις

Νέο κατάστημα Bread Factory στο ΦΙΞ

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Bread Factory στην περιοχή του ΦΙΞ , την 1η Δεκεμβρίου γεμίζοντας με Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, ήχους και φώτα την Λεωφόρο Συγγρού .

Μετά το κατάστημα της Λάρισας η αλυσίδα καταστημάτων Bread Factory άνοιξε ένα ακόμη νέο σημείο στην οδό Συγγρού 100 στο ΦΙΞ. Πρόκειται για το 9ο κατάστημα της εταιρείας και το 8ο στην Αττική.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο άνω των 800 τ.μ. χώρο πώλησης και διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει τέσσερα (4) ταμεία και απασχολεί εβδομήντα (70) άτομα προσωπικό.

Η μελέτη και η αρχιτεκτονική του καταστήματος ανταποκρίνεται αρμονικά στην αισθητική της περιοχής.

Το κατάστημα διακρίνεται για τα ξεχωριστά τμήματα προϊόντων που διαθέτει καθώς λειτουργεί τμήμα με προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και την γνωστή πλέον γωνιά του παγωτού που πρόσφατα πρόσθεσε στην φαρέτρα των concept η Bread Factory, την «Angolo di Gelato ». Διαθέτει επίσης διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα προϊόντα καθώς και κάβα ποτών με ξεχωριστές προτάσεις. Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 8 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με ισχυρό επενδυτικό πλάνο που αφορά στην διεύρυνση του δικτύου, αλλά και την διαρκή εξέλιξη του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών και νέων concept, επισημαίνει η εταιρία σεσχετική ανακοίνωση. 

Η διοίκηση της αλυσίδας Bread Factory, εξακολουθεί να προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall ( πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

Η Bread Factory αποτελεί πλέον ισχυρό brand name στο χώρο της εστίασης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι συνεχόμενες διακρίσεις. Πρόσφατη σημαντική εγχώρια διάκριση που απέσπασε η Bread Factory ήταν στα Estia Awards, με τρία βραβεία.

Ειδικότερα, της απονεμήθηκαν, Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bakery, Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Πολυχώροι φαγητού & Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία καταναλωτή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της εστίασης.

Σχετικα αρθρα

Twitter: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Τζακ Ντόρσεϊ (tweet)

admin

Lamda: Νέο μέλος στο ΔΣ ο Emmanuel Bussetil

admin

Intralot: Από την Τετάρτη 1 Ιουνίου παύει η διαπραγμάτευση 3,72 εκατ. μετοχών

admin

Πλαστικά Θράκης: Από 3/6 η καταβολή μερίσματος €0,154 ανά μετοχή

admin

Ψάλτης (Alpha Bank): Μέρισμα 20-30% από τα κέρδη του 2023

admin

Lamda Development: Ο Emmanuel Bussetil αντικαθιστά τον Φώτιο Αντωνάτο ως μη εκτελεστικό μέλος

admin

Aegean: Αυξημένη δυναμική δείχνουν οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι

fastpath

Βetarades: Οι στοιχηματικές εταιρείες που βραβεύτηκαν για το 2022

admin

Intralot: Ακύρωση ιδίων μετοχών και συνακόλουθη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου

admin

Στάσσης: Επιδείξαμε αντοχή παρά την κορύφωση της ενεργειακής κρίσης το πρώτο τρίμηνο του 2022

admin

Epsilon Net: Από 31 Μαΐου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

admin

Πλαστικά Θράκης: Από τις 3/6 η καταβολή του υπολοίπου μερίσματος ύψους €0,15 ανά μετοχή

admin