Image default
Οικονομία

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα υποψηφίων που θα ασχοληθούν με τις εκκρεμείς συντάξεις

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στον e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν ο Πίνακας Προσληπτέων Γενικής Κατάταξης (Γ.Κ.) και ο Πίνακας Προσληπτέων Ειδικής Κατάταξης (Ε.K.), ο οποίος περιλαμβάνει υποψηφίους που έχουν μοριοδοτηθεί σε ειδικά κριτήρια, όπως ανήλικα τέκνα, πολυτεκνία, τριτεκνία, μονογονεϊκή και αναπηρία, με πλήρη στοιχεία των υποψηφίων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Τα εν λόγω αποτελέσματα αφορούν στην ανακοίνωση υπ’ αρ. ΣΜΕ 1/2021 εδώ για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά 100 άτομα και διάρκεια σύμβασης 14 μήνες για την κάλυψη αναγκών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συνδρομή στην εξέταση και διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτημάτων απονομής κύριας σύνταξης, επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ παροχής, καθώς και στη διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών για την εκκαθάρισή τους» στον φορέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

– ο Πίνακας Προσληπτέων έχει αναρτηθεί με πλήρη στοιχεία των υποψηφίων,

– οι Πίνακες Κατάταξης & Απορριπτέων της Ανακοίνωσης υπ’ αρ. ΣΜΕ 1/2021 του e-ΕΦΚΑ έχουν αναρτηθεί με τον αριθμό που πήρε η αίτηση κατά την ηλεκτρονική υποβολή της, σε συμμόρφωση προς τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR),

– οι υποψήφιοι μπορούν να ανακτήσουν τον αριθμό της αίτησής τους, αφού εισέλθουν με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ

– οι πίνακες με τα πλήρη στοιχεία των προσληπτέων θα τηρούνται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του e-ΕΦΚΑ,

– οι επισυναπτόμενοι πίνακες καταρτίστηκαν, κατόπιν του ελέγχου των αιτήσεων των υποψηφίων και των συνημμένων δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν,

– οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στην αίτηση.

Στoυς ΠΙΝΑΚΕΣ υπάρχει στήλη «ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ», στην οποία αναφέρονται τα δικαιολογητικά τα οποία δεν έχουν μοριοδοτηθεί είτε διότι δεν είναι σύμφωνα με όσα ζητά η ανακοίνωση είτε γιατί δεν αποδεικνύονται με τον τρόπο που αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για παράδειγμα:

Η ένδειξη «Δεν αποδεικνύεται η εμπειρία» μπορεί να σημαίνει ότι η δηλωθείσα εμπειρία δεν είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης ή ότι δεν έχει κατατεθεί το σύνολο των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην ανακοίνωση για την απόδειξή της.

Η ένδειξη «Δεν διαθέτει τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών» μπορεί να σημαίνει ότι ο τίτλος σπουδών που κατατέθηκε δεν βρίσκεται στον πίνακα με τα απαιτούμενα στην ανακοίνωση πτυχία ή ότι δεν αποδεικνύεται με τον προσήκοντα τρόπο, σύμφωνα με την οικεία ανακοίνωση.

Η ένδειξη «Δεν αποδεικνύεται η απαιτούμενη καλή γνώση αγγλικής γλώσσας» μπορεί να σημαίνει ότι είτε δεν κατατέθηκε πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας είτε το πτυχίο που κατατέθηκε δεν περιλαμβάνεται στον ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α2) ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (7-12-20) είτε δεν έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξή της, σύμφωνα με την οικεία ανακοίνωση.

Η ένδειξη «Δεν αποδεικνύεται η ειδική κατηγορία» σημαίνει ότι δεν έχουν προσκομιστεί στοιχεία προς απόδειξη της ειδικής κατηγορίας (ανήλικα τέκνα, πολυτεκνία, τριτεκνία, μονογονεϊκή και αναπηρία) ή ότι δεν αποδεικνύεται με τον προσήκοντα τρόπο, σύμφωνα με την οικεία ανακοίνωση.

Σχετικα αρθρα

Ενέργεια: Υπερκαλύπτουν τους στόχους του 2030 οι «πράσινες» επενδύσεις

admin

ΙΕΛΚΑ: Βραδύτερη άνοδος τιμών κατά 2,75% τον Φεβρουάριο – Μεγαλύτερες αυξήσεις και μειώσεις

admin

Πρωτοποριακή συνεργασία BCA College και Brown Hotels για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Άλμα στις οικοδομικές άδειες το 2023

admin

ΕΚΤ: Φειδωλή, αλλά θετική για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 3 Απριλίου

admin

ΗΠΑ: Στο 3,4% αναθεωρήθηκε η ανάπτυξη στο δ’ τρίμηνο του 2023 – Πτώση στις αιτήσεις ανεργίας 

admin

Συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος των ανατιμήσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το 2024

admin

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

admin

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Ζαππείου Μεγάρου

admin

Κατά 12,7% μειώθηκε ο όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Δεκέμβριο

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,4% του βάρους φορτίων οδικών εμπορευματικών μεταφορών το γ’ τρίμηνο του 2023

admin