Image default
Επιχειρήσεις

Αυτή η εταιρεία στην Ελλάδα είναι ο κορυφαίος εργοδότης

Τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2022» έλαβε η BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς.

Η διάκριση ήρθε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό «Top Employer Institute» και αφορά τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, παράλληλα με την αδιάλειπτη ενίσχυση του τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης των ανθρώπων της, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, το 53% των εργαζομένων που απασχολούνται σε προγράμματα πρακτικής άσκησης απορροφήθηκαν σε μόνιμες θέσεις, ενώ το 26% νέων στελεχών της εταιρείας πήρε προαγωγή. Παράλληλα, η ΒΑΤ Hellas διαθέτει ποσοστό γυναικών που βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις στα επίπεδα του 60%.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι συνεχίζει να προσφέρει στους ανθρώπους της και σημαντικές παροχές, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στον τομέα αυτό. Πρόσφατα, η BAT Hellas ξεκίνησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας για τα μικρής ηλικίας παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους και το αντικείμενο της εργασίας τους.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη και ενισχύεται συνεχώς πλάνο σημαντικών επενδύσεων της ΒΑΤ στην Ελλάδα που περιλαμβάνει την ενίσχυση της απασχόλησης με σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse φέρνουν στην ελληνική αγορά.

Για την ΒΑΤ Hellas αυτή η διάκριση αποτελεί τη 19η βράβευση που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια για το εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, ενισχύοντας στην πράξη τον σκοπό της ΒΑΤ να δημιουργεί μέσα από την την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην Ελλάδα, η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse. Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Διαβάστε ακόμα:

Ενεργειακή κρίση: Σφοδρή ανησυχία λόγω Ουκρανίας και νέα άνοδος για τον «γαλάζιο χρυσό»

Ασύλληπτος πλούτος: Αυτές είναι οι σύζυγοι των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο

Οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχασαν $135 δισ. – Ένας μόνο έγινε πλουσιότερος

Σχετικα αρθρα

Trastor: Εισήγηση για διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2021

fastpath

FlexCar: Επένδυση ρεκόρ 210 εκατ. ευρώ για παγκόσμια επέκταση του brand

fastpath

Cenergy: Βελτιωμένη λειτουργική κερδοφορία το α’ τρίμηνο του 2022

admin

Cenergy Holdings: Στα €25,8 εκατ. το EBITDA με αύξηση 39% το α’ τρίμηνο 2022

admin

Τσακίρης: Assets 2,1 δισ. ευρώ διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων

fastpath

Επένδυση στη δημόσια υγεία: Ο ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» (pics)

admin

Trastor: Πρόταση του ΔΣ για μέρισμα €0,02 ανά μετοχή

admin

Flexopack: Στις 25/5 η διαπραγμάτευση των μετοχών από την ΑΜΚ

admin

Flexopack: Στις 25 Μαΐου ξεκινά η διαπραγμάτευση για τις νέες μετοχές μετά την ΑΜΚ

admin

Carrefour: «Επιστροφή» στην Ελλάδα – Το πλάνο για τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων

admin

ΕΛΠΕ: Στις 9 Ιουνίου η ΓΣ- Η ημερήσια διάταξη

admin

Noval Property: Συμμετοχή στο Red Business Forum 2022

admin