Image default
Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού του κόμματος

Παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παρουσιάστηκε, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Τακτικού Συνεδρίου, το πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας. Την παρουσίαση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Μαμουλής, ενώ για τη φιλοσοφία του project μίλησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος.

Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία να γίνει ένα ακόμη πιο σύγχρονο κόμμα, το οποίο θα βρίσκεται διαρκώς και έμπρακτα δίπλα στα μέλη του και σε κάθε πολίτη. Ενισχύεται με αυτό τον τρόπο η συμμετοχικότητα και η ψηφιακή δημοκρατία, καθιστώντας τη Νέα Δημοκρατία ένα πρότυπο Ευρωπαϊκό κόμμα. Έτσι, το πρόγραμμα του ψηφιακού μετασχηματισμού εντάσσονται έργα που θα περιλαμβάνονται σε τρεις πυλώνες:

– Η αναβάθμιση της εμπειρίας των μελών

– Οι ψηφιακές λειτουργικές διαδικασίες

 Η εξέλιξη του μοντέλου λειτουργίας

Τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί η εφαρμογή για κινητά MyND, η WebTV του κόμματος, καθώς και η ψηφιακή ακαδημία και η δημιουργία συστήματος ερευνών με στόχο την ενίσχυση του Κυβερνητικού έργου. Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε εμβληματικές παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της, οι οποίες θα αποτελέσουν τον κορμό του προγράμματος για τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό της. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου μελών, η αλλαγή λογισμικών συστημάτων, η μετάβαση των τεχνολογικών υποδομών στο cloud, το σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, τα δύο τελευταία συνέδρια είχαν έντονα ψηφιακά στοιχεία, οι εσωκομματικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν υβριδικά και υλοποιήθηκε η πλατφόρμα prosvasis.nd.gr η οποία προσβάσιμη για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προκειμένου η λειτουργία της να είναι απόλυτα σύμφωνη με τις πιο σύγχρονες νομικές προδιαγραφές, κατά την έναρξη των εργασιών της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου η Νέα Δημοκρατία επικαιροποίησε στο καταστατικό της, αποτελώντας πλέον το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που λειτουργεί με άξονα ένα ψηφιακό μέλλον.  Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα Ψηφιακού.  

Ειδήσεις σήμερα:Θεράπων ιατρός Μαλένας: «Δύο ώρες πριν πεθάνει το παιδί έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»To αεροπλάνο του Πούτιν για τη «συντέλεια του κόσμου» και ο συμβολισμός του στην παρέλαση της 9ης ΜαΐουΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ; Αύριο αποφασίζουν την ονομασία τα μέλη του κόμματος

Subscribe to our News

* indicates required/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

Παρέμβαση του υπουργείου Περιβάλλοντος για το περιστατικό διαφυγής και θανάτωσης χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

admin

Ξανθός: Δημόσιες πολιτικές για την ολοκληρωμένη φροντίδα των εξαρτημένων ατόμων

admin

Βαρουφάκης: Δεν μας ενδιαφέρει το μετεκλογικό αλισβερίσι

admin

Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας

admin

Στρατηγός Φράγκος σε ΣΚΑΪ για Οκτάι: Ισχύει και για την Ελλάδα το «όπου φτάσει»

admin

Yeni Safak: Θέμα «παράνομης κατοχής νησιών» θα θέσει ο Ερντογάν στο ΝΑΤΟ

admin

Συνάντηση Δένδια με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας τη Δευτέρα

admin

Ανοιχτές απειλές από την Τουρκία: Αποστρατιωτικοποίηση ή αμφισβήτηση νησιών «και όπου πάει» λέει ο Οκτάι

admin

Τουρκία: Νέο παραλήρημα Οκτάι – «Είτε η Ελλάδα θα αποστρατικοποιήσει τα νησιά, είτε θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους»

admin

Ομιλία Κουτσούμπα στον Πειραιά: Οι εργαζόμενοι να γίνουν πρωταγωνιστές

admin

Παντρεύτηκαν στη Τζια οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος και Κύρα Κάπη – Δείτε φωτογραφίες

admin

Γιατί οι ΗΠΑ έκλεισαν την «πόρτα» στην Άγκυρα για τον όρο Turkaegean

admin