Image default
Επιχειρήσεις

Dell Technologies: Επεκτείνει το Multi-Cloud με δυνατότητες ανάκτησης data στον κυβερνοχώρο

Η Dell Technologies προσφέρει νέες εμπειρίες cloud, ένα διευρυμένο οικοσύστημα και λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της να διαχειρίζονται και να προστατεύουν τις εφαρμογές τους σε επίπεδο data center και σε περιβάλλοντα multi-cloud. Αυτές οι νέες λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να αποθηκεύουν, να προστατεύουν και να ελέγχουν εύκολα τα δεδομένα και τις εφαρμογές τους σε ένα αυξανόμενο πλήθος από πλατφόρμες και τοποθεσίες.
«Οι πελάτες μας επιθυμούν να μειώσουν την πολυπλοκότητα και αναζητούν λύσεις που χρησιμοποιούν μια ενιαία προσέγγιση για τη διαχείριση των δεδομένων τους όπου κι αν βρίσκονται – στο data center τους, σε δημόσια cloud ή σε περιβάλλοντα edge» δήλωσε ο Chuck Whitten, Co-chief Operating Officer, Dell Technologies. «Χτίζουμε ένα χαρτοφυλάκιο λογισμικού και υπηρεσιών που απλοποιεί τις λύσεις στα on-premise και multi-cloud περιβάλλοντα».
«Κάνουμε τολμηρές κινήσεις για να προσφέρουμε συνδεδεμένες λύσεις που είναι σε αυξημένο βαθμό ψηφιακές για να δημιουργήσουμε μια ανώτερη εμπειρία υγειονομικής περίθαλψης» δήλωσε η Karen S. Lynch, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, CVS Health. «Η στρατηγική συνεργασία μας με την Dell συμβάλλει στην επιτάχυνση της αξίας των επενδύσεών μας σε τεχνολογία για τους συναδέλφους και τους καταναλωτές μας».
Η Dell προσφέρει εμπειρία cloud για ανάκτηση δεδομένων στον κυβερνοχώρο τόσο σε on-premise όσο και σε δημόσιες υποδομές cloud
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Gartner®, οι παγκόσμιες δαπάνες των τελικών χρηστών για την ασφάλεια των πληροφοριών και τη διαχείριση κινδύνου θα φτάσουν περίπου τα 168 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, αυξημένες κατά 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχέση με το 2021.1 Καθώς η προστασία στον κυβερνοχώρο συνεχίζει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, η Dell προσφέρει νέες επιλογές για διαχειρίσιμες λύσεις cyber recovery καθώς και λύσεις cyber recovery για περιβάλλοντα multi-cloud.
Με την κυκλοφορία της λύσης Dell PowerProtect Cyber Recovery για το Microsoft Azure η Dell επεκτείνει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο που διατίθεται μέσω του Microsoft Azure Marketplace και θα επιτρέπει στους οργανισμούς να:
  • Αναπτύξουν ένα απομονωμένο cyber vault για να προστατεύσουν και να απομονώσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τα δεδομένα, μακριά από επιθέσεις ransomware, βελτιώνοντας την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο και συμβάλλοντας στη μείωση των επιπτώσεων από τις κυβερνοεπιθέσεις.
  • Παρέχουν ευέλικτες επιλογές ανάκτησης σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης εντός του data center, σε ένα νέο περιβάλλον ιδιωτικού δικτύου Azure ή σε ένα άθικτο περιβάλλον Azure.
Η Dell επεκτείνει επίσης τη συνεργασία της με το AWS ανακοινώνοντας τη λύση CyberSense για το Dell PowerProtect Cyber Recovery για το AWS. Με την λύση αυτή, οι οργανισμοί θα είναι σε θέση:
  • Να χρησιμοποιήσουν adaptive analytics, να ελέγχουν metadata και πλήρη αρχεία και να εφαρμόσουν εργαλεία μηχανικής μάθησης και forensic για τον εντοπισμό, τη διάγνωση και την επιτάχυνση της ανάκτησης δεδομένων.
  • Να παρακολουθήσουν αρχεία και βάσεις δεδομένων για να αντιληφθούν εάν έχει συμβεί κάποια κυβερνοεπίθεση και να εντοπίσουν το πιο πρόσφατο μη κατεστραμμένο αντίγραφο ασφαλείας για να επιταχύνουν μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδικασία ανάκτησης.
Η Dell επιδεικνύει υπηρεσίες storage σε δημόσιες υποδομές cloud
Σε συνέχεια του Project Alpine που παρουσίασε τον περασμένο Ιανουάριο, η Dell κάνει επίδειξη της χρήσης του λογισμικού της για storage σε υποδομές cloud όπως το AWS και το Azure. Το Project Alpine θα παρέχει δυνατότητα data mobility και ενιαίας λειτουργίας σε περιβάλλοντα on-premise και public cloud. Οι οργανισμοί θα μπορούν να αναπτύσσουν γρήγορα ή να χρησιμοποιούν με ευκολία λογισμικό και υπηρεσίες αποθήκευσης της Dell που θα προσφέρουν υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα δημόσιων cloud καθώς και προστασία με βάση τις κορυφαίες στον κλάδο λύσεις αποθήκευσης για επιχειρήσεις.[2]
Με το λογισμικό αποθήκευσης της Dell σε public cloud, οι πελάτες θα μπορούν να μετακινούν απρόσκοπτα δεδομένα και να αξιοποιούν τις υπηρεσίες ανάλυσης που βασίζονται σε αυτό. Οι προγραμματιστές μπορούν να γράψουν τις εφαρμογές μία φορά και να τις διαθέσουν οπουδήποτε χρειάζεται για να δημιουργήσουν μια συνεπή, εγγενή εμπειρία cloud σε διάφορα περιβάλλοντα public cloud.
Η Dell και η Snowflake συνεργάζονται για να επεκτείνουν την εμπειρία multi-cloud
Η Dell και η Snowflake θα συνεργαστούν για να συνδέσουν δεδομένα από το Dell enterprise storage με το Snowflake Data Cloud. Η συνεργασία αυτή είναι η πρώτη στο είδος της και θα προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία σε περιβάλλον multi-cloud, θα τους βοηθήσει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις data sovereignty και στο να μετατρέπουν εύκολα τα δεδομένα σε πληροφορίες όπου κι αν αυτά
βρίσκονται.
Οι πελάτες της Dell και της Snowflake θα μπορούν να χρησιμοποιούν δεδομένα αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις τους (on-premises) σε συστήματα Dell object storage με τις υπηρεσίες του Snowflake Data Cloud διατηρώντας τα δεδομένα τους
τοπικά ή αντιγράφοντάς τα απρόσκοπτα σε υπηρεσίες public cloud. Οι εταιρείες στοχεύουν στην ενοποίηση των προϊόντων και σε κοινές δράσεις διάθεσης τους στην αγορά κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
  Διαθεσιμότητα
  • Οι υπηρεσίες Dell APEX Cyber Recovery Services είναι διαθέσιμες από σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ευρύτερη διαθεσιμότητα να είναι προγραμματισμένη για αργότερα φέτος*.
  • Η λύση Dell PowerProtect Cyber Recovery για το Microsoft Azure θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
  • Η λύση CyberSense για Dell PowerProtect Cyber Recovery για AWS θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
Επιπρόσθετες πηγές (στα Αγγλικά)
  • Προσοχή στο κενό: Προστατεύστε την επιχείρησή σας από Ransomware
  • Προσεχώς στο κοντινότερο cloud: Πρώτη ματιά στο Project Alpine
  • Περισσότερες υπηρεσίες cloud, κανένα πρόβλημα: Απλοποιήστε το multi-cloud
  • Συνδεθείτε με την Dell μέσω LinkedIn και Twitter

Σχετικα αρθρα

Eργο ψηφιακής αναβάθμισης στην Eurobank Leasing ολοκλήρωσε η SingularLogic

admin

Ξιφαράς (ΔΕΠΑ): Σε διαιτησία με τη Gazprom για τις τιμές αερίου

admin

Συνεργασία Hurricane Electric με τη Lancom

admin

BBG: «Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Euroxx: Βλέπει μεγάλα περιθώρια ανόδου στη μετοχή της ΔΕΗ

admin

Επένδυση Skroutz σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

admin

Χρηματιστήριο: Τελευταία ευκαιρία να αποφευχθεί το αρνητικό πρόσημο του μήνα

admin

Εκρηξη κερδών με αύξηση 422% στην τριετία για τη ΦΑΓΕ

admin

Τα βαρίδια στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ στις 17 Απριλίου- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

admin

Interwood: Από 29/4 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin