Image default
Επιχειρήσεις

JYSK: Νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη – 50 στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 19 Μαΐου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Αλεξανδρούπολη.

Η JYSK γιορτάζει πλέον 50 καταστήματα στην Ελλάδα καθώς διαθέτει πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της εντατικοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη θα αριθμεί πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστήματων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει για το νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και το ορόσημο των 50 καταστημάτων: « Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη στην οποία ψάχναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να βρούμε το κατάλληλο σημείο που θα φιλοξενήσει το κατάστημά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό πλέον έχει βρεθεί και έτσι θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πολλούς πελάτες μας στην πόλη αλλά και σε όλο το νομό. Πέρα όμως από τη χαρά για το νέο κατάστημα είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί η JYSK Ελλάδας φτάνει σήμερα να αριθμεί ένα δίκτυο 50 καταστημάτων. Η ανάπτυξη αυτή έγινε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αρχικά για την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και αργότερα για όλο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας και της πρόσφατης ενεργειακής κρίσης. Το γεγονός ότι αυτές οι δυσκολίες δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την ανάπτυξή μας μου δίνει τη βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για τη JYSK Ελλάδας. Άλλωστε το πλάνο μας προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα με στόχο ένα κατάστημα JYSK να είναι κοντά σε όλους τους πελάτες μας στην Ελλάδα».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Αλεξανδρούπολη

  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.100 τετραγωνικά μέτρα.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Φερών.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το πρωί.

Σχετικα αρθρα

ΕΥ: Ευέλικτο ωράριο με μια επιπλέον εβδομάδα άδειας για το προσωπικό της

admin

Q&R: Ανέλαβε νέο έργο πληροφορικής για το Υπουργείο Εξωτερικών

admin

ΣΕΠΕΕ: Αύξηση πωλήσεων και εξαγωγών ενδυμάτων το α’ 4μηνο 2022

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Την 1η Ιουλίου η καταβολή των τόκων του εταιρικού ομολόγου

admin

Αδελφοί Σαράντη – Estee Lauder: Διαζύγιο… χωρίς μακιγιάζ μετά από 21 χρόνια

admin

Χρηματιστήριο: Ενδεχόμενο επιτυχούς κίνησης προς τις 850 μονάδες

admin

Από σήμερα οι ορθές επαναλήψεις δηλώσεων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ από επιχειρήσεις του Πολιτισμού

admin

Γιώτης: Οι νέες επενδύσεις της ιστορικής εταιρείας και το ενδιαφέρον στη βόρεια Αφρική (pics)

admin

Ραντεβού διεθνών επιχειρηματικών αγγέλων με 20 ελληνικές startups στην Αθήνα

admin

Real Consulting: Πώς ανεβάζει τον πήχη έναν χρόνο μετά την είσοδό της στην ΕΝ.Α.

admin

Νέα ανακοίνωση της BEAT: Στο 1,2 ευρώ το κόστος προμίσθωσης ταξί

admin

Η Revoil δεν διανέμει μέρισμα για τη χρήση 2021

admin