Image default
Πολιτική

Σπυρόπουλος: «Φέρνουμε την αλλαγή, ηττήθηκε το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ»

«Είμαστε λοιπόν εδώ για να διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα της χώρας, εν μέσω αυτών των πολλαπλών κρίσεων, με ένα σχέδιο το οποίο πρέπει να παρουσιάσουμε στην Ελληνικό λαό. Με ένα δίκτυ προστασίας, για να έχουμε ανθεκτικότητα, για να έχουμε προετοιμάσει τις σύγχρονες δομές, για να διαχειριστούμε όλες αυτές τις κρίσεις και πραγματικά να προστατεύουμε αυτούς που έχουν ανάγκη και την πληρώνουν κάθε φορά», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το μέλος του ΠΣ και επικρατέστερος για την θέση του Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Προτεραιότητα σε κάθε πολιτική μας είναι η νέα γενιά, η νέα γενιά που μεγάλωσε μέσα στις κρίσεις. Σ’ αυτή εδώ την αίθουσα βρίσκονται πολλοί που διστάζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Νέοι «που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το αυξανόμενο κόστος ζωής μιας οικογένειας. Είτε λόγω των χαμηλών μισθών, είτε λόγω των αυξημένων ενοικίων και της γενικότερης ακρίβειας, είτε λόγω της απουσίας θεσμικών διευκολύνσεων και υποδομών για την υποστήριξη των αναγκών μιας οικογένειας», σημείωσε.

«Αυτοί που επένδυσαν στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης πήραν την απάντηση τους. Αποδείχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ούτε έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο, αλλά ούτε ήταν και απλώς ένα συμπλήρωμα που ήθελαν κάποιοι. Γιατί αυτή η μαζική συμμετοχή αποδεικνύει ότι το κοινωνικό έρεισμα της Παράταξης, το DNA της, η ιστορική της διαδρομή, ότι δεν συμβιβάζονται με ένα μικρό διαχειρίσιμο ΠΑΣΟΚ, δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα και τη μιζέρια. Οι πολίτες ζητούν να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυρόπουλος

«Έχουμε ήδη σημειώσει την πρώτη μας μεγάλη νίκη. Ηττήθηκε το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη έδωσε νέα πνοή στην Παράταξη. Σήμερα δεν συμβιβαζόμαστε με μια απλή αύξηση των δυνάμεών μας. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς. Μπροστά μας έχουμε πολλές μάχες, καθημερινές, μάχες που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για να οικοδομήσουμε την προοπτική της Παράταξης και της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!», κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Από το 1816 Βρετανοί βουλευτές ζητούσαν την επιστροφή των αρχαιοτήτων που έκλεψε ο Έλγιν από τον ΠαρθενώναΤρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Subscribe to our News

* indicates required/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

Κώστας Καραμανλής: Παραδίδουμε την παράκαμψη Αμφιλοχίας μέσα στο καλοκαίρι

admin

Μηταράκης: «Δεν θα επιτρέψουμε στους λαθροδιακινητές να επιλέγουν ποιος θα εισέλθει στην Ευρώπη»

admin

Παναγιωτόπουλος: Συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ

admin

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Μόνο ηγέτες τύπου Ορμπάν θα απαντούσαν έτσι

admin

Νέα Δημοκρατία: Βίντεο για τα επτά χρόνια από το δημοψήφισμα – «Δεν ξεχνάμε»

admin

Τζορτζ Τσούνης: Η Ελλάδα είναι πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

admin

Δένδιας: Eίμαστε μάρτυρες έξαρσης της επιθετικής ρητορικής και της αύξησης προκλήσεων στο πεδίο

admin

Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορα της με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

admin

Πομπέο στο συνέδριο του Economist: Τα κράτη να λύνουν τις διαφορές τους με διάλογο

admin

Μητσοτάκης στο ευρωκοινοβούλιο: Να μην επαναλαμβάνουμε την τουρκική προπαγάνδα για επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο

admin

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης ψάχνει σωσίβιο για τα σημερινά του αδιέξοδα στο 2015»

admin

Δένδιας: Καίρια μεταρρύθμιση η δημιουργία της Ελληνικής Εταιρείας Εξαγωγικών Πιστώσεων ΑΕ

admin