Image default
Επιχειρήσεις

Stoiximan: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια 

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Stoiximan.

Η Stoiximan θα στηρίξει χορηγικά τρεις από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, το Run Greece, τον Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο θα αποτελέσει και τον ονομαστικό χορηγό του αγώνα των 5κμ. που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Παράλληλα, η Stoiximan θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό της Εθνικής Ομάδας Στίβου, ενισχύοντας περαιτέρω τον κλασικό αθλητισμό και διευρύνοντας τη στήριξη της σε Έλληνες αθλητές. Το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ήδη 16 Έλληνες Πρωταθλητές σε 12 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Ολυμπιονικών του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη και Μίλτο Τεντόγλου.

Πάνος Κωνσταντόπουλος, VP Stoiximan, Κατερίνα Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκης, Κωνσταντίνος Χαλιορής, Γενικός Διευθυντής ΟΑΚΑ, Ιωάννης Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος Αθλητικού Κέντρου Αγ. Κόσμα, Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Κώστας Κεντέρης, Αντίπροεδρος ΣΕΓΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Stoiximan έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά απινιδωτών στα 27 στάδια που δραστηριοποιείται ο ΣΕΓΑΣ σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού και συνέργειες για τη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού αθλητισμού, συνολικά.

Πάνος Κωνσταντόπουλος, VP Stoiximan, Κωνσταντίνος Χαλιορής, Γενικός Διευθυντής ΟΑΚΑ, Ιωάννης Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος Αθλητικού Κέντρου Αγ. Κόσμα και Κώστας Κεντέρης, Αντίπροεδρος ΣΕΓΑΣ

«Η στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό ήταν, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, πρωταρχικής σημασίας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε βρεθεί, ως χορηγοί, σε κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις, στηρίζοντας ενεργά τους Έλληνες πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στις προσπάθειές τους για διάκριση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της Ελλάδος της οποίας η συνέπεια και η αρτιότητα αντανακλάται τόσο στις αναρίθμητες διακρίσεις του ελληνικού στίβου όσο και στην πολύ σημαντική ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Κατερίνα Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκης, Πάνος Κωνσταντόπουλος, VP Stoiximan, Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης

«Είναι μεγάλη μας χαρά στον ΣΕΓΑΣ που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Stoiximan μια κορυφαία εταιρεία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Μια εταιρεία που αποτελεί έναν κορυφαίο σύμμαχο στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όχι μόνο των Πρωταθλητών μας αλλά και των σωματείων μας, των προπονητών μας, των μικρών μας αθλητών, των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι το κοινό μας όραμα με την Stoiximan για την ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού στην Ελλάδα αλλά και τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων θα γίνει πραγματικότητα σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ,” κ. Κώστας Κεντέρης.

Διαβάστε ακόμη:

CNBC: Γιατί το πρόσφατο sell-off των μετοχών τεχνολογίας δεν προκαλεί ανησυχία

Τσαμάζ (ΟΤΕ): Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται

Eurobank: Στα €305 εκατ. τα προσαρμοσμένα κέρδη το α’ τρίμηνο 2022

Σχετικα αρθρα

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση των κεφαλαίων του ΚΟΔ ύψους €250 εκατ.

admin

Ο Γιώργος Λεβέντης διευθύνων σύμβουλος των εταιριών ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ΚΑΙ ANTENNA STUDIOS

admin

ΟPAP Store App: H νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ (pics)

admin

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για κύρωση της Σύμβασης Ελληνικού Δημοσίου – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

admin

Εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» 2021-2027

admin

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Geocycle Ελλάς δίνει λύση στη διαχείριση φυτικών αποβλήτων

admin

Ημέρα Καριέρας – Randstad: Διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας στον τομέα της υγείας

admin

Διαδικτυακή κατάθεση δελτίων με λίγα κλικ για τα 2,3 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ

admin

SKY express: Στο Aviation Event για τις προκλήσεις του κλάδου στη μετά-covid εποχή

admin

PwC Ελλάδας: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με δύο νέους Partners

admin

SAS: Η αεροπορική εταιρεία ζητάει να τεθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας στις ΗΠΑ

admin

ΔΙΑΣ: Αύξηση εσόδων κατά 19% – Άλμα 114% στην καθαρή κερδοφορία το 2021

admin