Image default
Επιχειρήσεις

Flexopack: Καλύφθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Η Flexopack ανακοίνωσε την «πλήρη και ολοσχερή κάλυψη» της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών. Πλέον, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 6.369.312,96 ευρώ.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «FLEXOPACK A.E.» (εφεξής ως «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 παρ. 1 και 21 του ν. 3556/2007 καθώς και της με αριθμό 1/434/03.07.2007 αποφάσεως του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά:

(α) την πλήρη και ολοσχερή κάλυψη και καταβολή του ποσού της αυξήσεως του μετοχικού της κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, συνεπεία της ασκήσεως των συνολικών δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από τους δικαιούχους του Προγράμματος Διάθεσης Μετοχών (Stock Option Plan), το οποίο θεσπίστηκε δυνάμει της από 19.12.2019 σχετικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συνέχεια της παρασχεθείσας από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Ιουνίου 2018 εξουσιοδοτήσεως και

(β) την από 25.05.2022 έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων, κοινών, ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Εταιρείας που προέκυψαν από την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε έξι εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα εννέα χιλιάδες τριακόσια δώδεκα Ευρώ και ενενήντα έξι λεπτά (6.369.312,96 €) και διαιρείται σε έντεκα εκατομμύρια επτακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες είκοσι τέσσερις (11.795.024) κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας πενήντα τεσσάρων λεπτών του Ευρώ (0,54 €) εκάστης.

Από τις ως άνω μετοχές, δικαίωμα ψήφου έχουν οι 11.698.574 μετοχές, καθόσον οι υπόλοιπες 96.450 αποτελούν ίδιες μετοχές, τα δικαιώματα ψήφου των οποίων αναστέλλονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 παρ. 1 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει».

Σχετικα αρθρα

Συνεργασία Hurricane Electric με τη Lancom

admin

BBG: «Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών

admin

Συνεργασία United Media με την Nova TV της Κροατίας

admin

Euroxx: Βλέπει μεγάλα περιθώρια ανόδου στη μετοχή της ΔΕΗ

admin

Επένδυση Skroutz σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

admin

Χρηματιστήριο: Τελευταία ευκαιρία να αποφευχθεί το αρνητικό πρόσημο του μήνα

admin

Εκρηξη κερδών με αύξηση 422% στην τριετία για τη ΦΑΓΕ

admin

Τα βαρίδια στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ

admin

Παπουτσάνης: ΓΣ στις 17 Απριλίου- Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

admin

Interwood: Από 29/4 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο

admin

Παπουτσάνης: Στις 17 Απριλίου η ΓΣ για τη διανομή μερίσματος

admin

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό για την ΑΜΚ της Interwood

admin