Image default
Επιχειρήσεις

Flexopack: Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ

Flexopack: Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ

Στα 6.369.312,96 ευρώ ανέρχεται πλέον το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Flexopack, μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) της εταιρείας.

Ειδικότερα:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «FLEXOPACK A.E.» (εφεξής ως «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 παρ. 1 και 21 του ν. 3556/2007 καθώς και της με αριθμό 1/434/03.07.2007 αποφάσεως του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά:

(α) την από 25.05.2022 έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων, κοινών, ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Εταιρείας που προέκυψαν από την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε έξι εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα εννέα χιλιάδες τριακόσια δώδεκα Ευρώ και ενενήντα έξι λεπτά (6.369.312,96 €) και διαιρείται σε έντεκα εκατομμύρια επτακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες είκοσι τέσσερις (11.795.024) κοινές, ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας πενήντα τεσσάρων λεπτών του Ευρώ (0,54 €) εκάστης.

(β) την πλήρη και ολοσχερή κάλυψη και καταβολή του ποσού της αυξήσεως του μετοχικού της κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, συνεπεία της ασκήσεως των συνολικών δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από τους δικαιούχους του Προγράμματος Διάθεσης Μετοχών (Stock Option Plan), το οποίο θεσπίστηκε δυνάμει της από 19.12.2019 σχετικής αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συνέχεια της παρασχεθείσας από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Ιουνίου 2018 εξουσιοδοτήσεως και

Από τις ως άνω μετοχές, δικαίωμα ψήφου έχουν οι 11.698.574 μετοχές, καθόσον οι υπόλοιπες 96.450 αποτελούν ίδιες μετοχές, τα δικαιώματα ψήφου των οποίων αναστέλλονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 παρ. 1 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει.

  • Flexopack
  • διαπραγμάτευση νέων μετοχών
  • ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

    Σχετικα αρθρα

    Interwood: Μειωμένα κέρδη το 2023, στα 38,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

    admin

    Εισηγμένες: Διψήφιο growth στον κλάδο πληροφορικής

    admin

    Eπενδύσεις 100 εκατ. ευρώ προγραμματίζει η Premia Properties

    admin

    Πλειοδοτικός διαγωνισμός για το «Κυκλαδικόν» στη Σύρο

    admin

    Ελλάκτωρ: Reggerborgh και Motor Oil αποφασίζουν επιστροφή κεφαλαίου

    admin

    Κερδοφορία παρά τη δυσμενή συγκυρία για την Interwood-Ξυλεμπορία

    admin

    Κλ. Ναυπάκτου: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ ο Χ. K. Γιαννίρης

    admin

    AS Company: Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ, Ι. Αποστολάκος και Μ. Ζαρκάδης

    admin

    Ελλάκτωρ: Στις 18 Απριλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023

    admin

    Ελλάκτωρ: Στις 18 Απριλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023

    admin

    Θεσσαλονίκη: «Εξαγωγικό Hub» γίνεται η ΑΒ Βασιλόπουλος

    admin

    Π. Μυλωνάς: Η στρατηγική απόφαση της Εθνικής για τεχνολογική αναβάθμιση

    admin