Image default
Οικονομία

Costa Cruises: Εστίαση στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας

Στην παρουσίαση νέων προγραμμάτων για τους Έλληνες λάτρεις της κρουαζιέρας προέβη πρόσφατα η Costa Cruises. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν διαφορετικές ευκαιρίες για επιβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά, επιλέγοντας ανάμεσα σε 8ήμερα ή 15ήμερα δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο, που πραγματοποιούνται με το Costa Venezia και το Costa Deliziosa.

Το πρόγραμμα του Costa Venezia περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο δρομολόγιο, με επιβίβαση και αποβίβαση στον Πειραιά και μεγαλύτερη παραμονή στα λιμάνια προσέγγισης ώστε οι επιβάτες να έχουν άφθονο χρόνο για να απολαμβάνουν προορισμούς με πλούσια ιστορία, υπέροχα αρχαιολογικά μνημεία, μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και πεντακάθαρες θάλασσες. Από τις αρχές Μαΐου έως τις 18 Νοεμβρίου 2022, το Costa Venezia πραγματοποιεί 15ήμερο δρομολόγιο, με παραμονή μεγαλύτερη των 10 ωρών σε οκτώ λιμάνια προσέγγισης στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Photo2_Costa Venezia

Τον χειμώνα 2022-23, το Costa Venezia θα προσφέρει ένα δρομολόγιο 12 ημερών σε Τουρκία, Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο: στην Κωνσταντινούπολη (διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλικαρνασσό, τη Λεμεσό, τη Χάιφα (επίσης διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλεξάνδρεια και το Κουσάντασι.

Η γκάμα των διαθέσιμων εκδρομών του Costa Venezia, έχει επανασχεδιαστεί ώστε οι επισκέπτες να εξερευνήσουν κρυφά και λιγότερο επισκέψιμα μέρη και να απολαύσουν τις πιο αυθεντικές παραδόσεις, γεύσεις και χρώματα. Μεταξύ άλλων, να παρακολουθήσουν μια ιδιωτική συναυλία σε ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο στην Έφεσο, να γνωρίσουν την Κωνσταντινούπολη τη νύχτα, να κάνουν μια κρουαζιέρα στον Βόσπορο μεταξύ των δύο ηπείρων, να κοιμηθούν σε λαξευμένα στους βράχους σπίτια στα σεληνιακά τοπία της Καππαδοκίας ή να χαλαρώσουν στον ήλιο στις όμορφες παραλίες της Μυκόνου, της Ρόδου και της Κρήτης.

Εκτός από το Costa Venezia, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου το Costa Deliziosa θα προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες επισκέπτες να επιβιβαστούν εύκολα στον Πειραιά για κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο, με δρομολόγιο προς Ιταλία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

Photo3_Costa Venezia

Σχετικα αρθρα

ΗΠΑ: Στο 3,4% αναθεωρήθηκε η ανάπτυξη στο δ’ τρίμηνο του 2023 – Πτώση στις αιτήσεις ανεργίας 

admin

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

admin

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

admin

Κατά 12,7% μειώθηκε ο όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Δεκέμβριο

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,4% του βάρους φορτίων οδικών εμπορευματικών μεταφορών το γ’ τρίμηνο του 2023

admin

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Αύριο οι πληρωμές Μαρτίου

admin

Καλά νέα από την απασχόληση στη Γερμανία – Συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο η αύξηση των εργαζομένων

admin

Βρετανία: Σε ύφεση η οικονομία και στο δ’ τρίμηνο του 2023

admin

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο στο ΣΕΦ: «Παράθυρο» εργασίας για πάνω από 3.000 θέσεις

admin

Κίνα: Ετήσια αύξηση 73,5% κατέγραψε ο αριθμός των τουριστών το 2023 στη Σαγκάη

admin

Γερμανία: Απροσδόκητη μείωση για τις λιανικές πωλήσεις τον Φεβρουάριο

admin

Πέθανε ο νομπελίστας Ντάνιελ Κάνεμαν, πρωτοπόρος στη μελέτη των αποφάσεων στην οικονομία

admin