Image default
Επιχειρήσεις

Rename: H Green Panda γίνεται Pandas

Από την ίδρυσή της το 2020, η Green Panda έχει το διπλό στόχο να βοηθήσει το περιβάλλον, ανταμείβοντας τους χρήστες της για κάθε συσκευή που επιστρέφουν.

Αναπτύσσοντας δική της νέα τεχνολογία, με ένα mini-robot και AI λογισμικό για να ελέγχει και να αξιολογεί αντικειμενικά κάθε smartphone, ώστε να προσφέρει την πιο άμεση και δίκαιη τιμή μέσα σε 3 λεπτά.

Καθώς μεγαλώνει από startup σε scaleup, η Pandas έχει πλέον μια ομάδα 35+ ατόμων και, μέσω των συνεργατών της, βρίσκεται σε περισσότερα από 70 σημεία trade-in, σε 7 πόλεις και 3 χώρες.

Ο στόχος τώρα είναι να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες σε αγορές του εξωτερικού. Και για να υπηρετήσει καλύτερα αυτό τον στόχο, η Green Panda γίνεται Pandas. H Pandas είναι ο νέος τρόπος να γίνεται trade-in. Είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να δώσει νέα ζωή στις μεταχειρισμένες συσκευές, να βοηθήσει το περιβάλλον, και να ανταμείψει τους καταναλωτές για τη συμμετοχή τους.

Ο founder της Pandas, Φάνης Κουτουβέλης, δήλωσε σχετικά: «To green στοιχείο είναι στο DNA μας, όχι μόνο στο όνομά μας. Η αξία μας για την αγορά είναι διπλή: υπάρχει το οικονομικό όφελος για τη συσκευή που γίνεται trade-in, και υπάρχει η εξοικονόμηση 70 κιλών CO2 από το περιβάλλον από την βιώσιμη διαχείρισή της. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας χτίζοντας ένα micro-robot βασισμένο σε πατενταρισμένη τεχνολογία το οποίο μπορεί να αξιολογήσει και να αγοράσει ένα smartphone σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Ο σκοπός μας όμως ως brand είναι μεγαλύτερος από τη δημιουργία ενός ATM. Αναπτύσσουμε την παγκόσμια αγορά μεταχειρισμένων smartphones μέσα από την τεχνολογία που αποσκοπεί την ταχύτητα, την ευκολή και την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία trade-in στους χρήστες.

Βλέπουμε την Pandas πλέον ως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα στην οποία χτίζονται ολοκληρωμένα προγράμματα trade-in τα οποία κινούν τον κλάδο της επαναγοράς. Ανακαλύψαμε ότι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης για να το πετύχουμε είναι οι συνεργασίες με παρόχους τηλεπικοινωνίας, tech retailers αλλά και marketplaces.».

Διαβάστε ακόμη: 

Capital Economics: Νωρίτερα και σε υψηλότερα επίπεδα τα peaks στις αποδόσεις των ομολόγων 

Στο υψηλό ημέρας το Χρηματιστήριο – «Κράτησε» τις 830 μονάδες, ποιες μετοχές αντιστάθηκαν στις έξωθεν πιέσεις 

Ο κίνδυνος ύφεσης ανησυχεί τη Wall Street – Σε αρνητικό έδαφος Dow Jones και S&P 500 (upd)

Σχετικα αρθρα

Κορκίδης: O Πειραιάς να εξελιχθεί σε κέντρο Τεχνολογίας

admin

ΕΤΑΔ: Με e-auction η εκμίσθωση παραθαλάσσιου ακινήτου στις Αλυκές Αναβύσσου

admin

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Έλαστρον

admin

ΔΕΗ: Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2021

admin

ΕΥ Ελλάδος: Eγκαινίασε τα νέα της γραφεία στην Πάτρα

admin

Lavipharm: Reverse split με αναλογία 3 παλαιές μετοχές προς 1 αποφάσισε η ΓΣ

admin

Δωρεά €1 εκατ. από ΤΙΤΑΝ και Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για περιβαλλοντικές δράσεις (pics)

admin

Epsilon Net: Διανομή μερίσματος €0,035/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Πράσινο φως» στην αλλαγή όρων των δανείων

admin

Epsilon Net: Από τις 26/7 η καταβολή μερίσματος €0,035 ανά μετοχή

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς υγρών καυσίμων – Δεν αποκλείει κανονιστική παρέμβαση

admin

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ελλάκτωρ-Τα τρία νέα μέλη

admin