Image default
BLOOMBERG

Airbnb: Μοιράζει 10 εκατ. δολάρια σε όσους φτιάξουν τα πιο τρελά ακίνητα για διαμονή στον πλανήτη

Η Airbnb ίδρυσε ένα fund με κεφάλαια 10 εκατ. δολάρια, με στόχο να παρέχει κίνητρα για την δημιουργία των πιο περίεργων και μοναδικών προορισμών ακινήτων στον πλανήτη.

Η γνωστή ιστοσελίδα θα προσφέρει σε 100 άτομα 100.000 δολάρια για να δημιουργήσουν αξέχαστες διαμονές, όπως ένα «ντόνατ-κατοικία στην έρημο», σύμφωνα με το έντυπο αίτησης. Τα σχέδια πρέπει να διαθέτουν είναι εντυπωσιακά, να λαμβάνουν υπόψη το περιβάλλον και να μπορούν να ολοκληρωθούν έως τον Αύγουστο του 2023. Μια επιτροπή κριτών, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Iris Apfel και του αρχιτέκτονα Koichi Takada από το Σύδνεϋ, θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και θα επιλέξει τα projects.

Τον Μάιο, η Airbnb επανασχεδίασε τον ιστότοπό της για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν διαφορετικές τοποθεσίες. Το OMG! Fund έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει περισσότερα σπίτια με μοναδικούς προορισμούς, όπως το Big Idaho Potato Hotel στο Boise του Αϊντάχο, το οποίο μοιάζει με μία γιγάντια παράτα εξωτερικά και μέσα διαθέτει ανέσεις, όπως τζάκι και σκαλισμένο σε κέρατο πολυέλαιο. Η διαμονή στη φάρμα Deluxe Covered Wagon κοντά στο Λας Βέγκας προσφέρει βόλτες με άλογα και ροντέο.

Η Airbnb, μαζί με τους ανταγωνιστές της Expedia Group και Booking Holdings, δήλωσαν ότι αναμένουν αυτό το καλοκαίρι να είναι ένα από τα καλύτερα που έχει βιώσει ποτέ ο κλάδος, παρά τις υψηλότερες τιμές του φυσικού αερίου και τις ακυρώσεις πτήσεων.

Η εστίαση σε μοναδικά, πρωτότυπα ακίνητα βοηθά την εταιρεία να ξεχωρίσει με τις παροχές της, την ώρα που μαίνονται οι συζητήσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε ένα Airbnb έναντι ενός δωματίου ξενοδοχείου.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είπε ότι οι διανυκτερεύσεις για κράτηση σε μοναδικά καταλύματα αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά περισσότερο από 49% από το 2019 έως το 2021.

Διαβάστε ακόμη:

Σχετικα αρθρα

Netflix: Αναζητά σανίδα σωτηρίας στην Ασία

admin

Οι μεγάλοι οίκοι αύξησαν τα μερίσματα και οι μετοχές τους ανέβηκαν

admin

Ο Mr Ray-Ban έδωσε τα ηνία της αυτοκρατορίας του στον βοηθό του – Άφησε εκτός διοίκησης τα έξι παιδιά του

admin

Airbus: Κοντά σε συμφωνία παραγγελίας ύψους 5,5 δισ. δολαρίων από την Jet Airways

admin

Τουρκία: Εκτίναξη της λίρας, πτώση των μετοχών μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων

admin

Έφυγε ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Ray-Ban, Leonardo Del Vecchio

admin

Ρωσία: Αθέτησε την πληρωμή εξωτερικού χρέους για πρώτη φορά από το 1918

admin

Οι ηγέτες της ΕΕ ετοιμάζονται για τον σκληρό χειμώνα καθώς η Ρωσία κλείνει τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου

admin

Toyota: Γιατί μείωσε στο μισό το ποσοστό της στην Uber Technologies

admin

Συναγερμός στη Γερμανία: Ένα βήμα πιο κοντά στο δελτίο για το φυσικό αέριο

admin

Το ρούβλι εκτινάσσεται σε υψηλό επτά ετών

admin

IATA: Η αεροπορική βιομηχανία θα επιστρέψει στην κερδοφορία το 2023

admin