Με 4 συνεδριάσεις να απομένουν  ως το κλείσιμο του μήνα οι τιμές στους κυριότερους δείκτες (εκτός ftse) βρίσκονται κάτω από τον βασικό  κινητό στήριξης παρά την καλή αντίδραση των δεικτών στις ΗΠΑ κυρίως.

Ειδικότερα ο ΔΤΡ που είναι ο μόνος που δεν έχει διασπάσει κάποιο μηνιαίο low fractal βρίσκεται πλέον μόλις 10 μονάδες ψηλότερα αλλά η εικόνα του δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορεί να κρατηθεί και τρίτη εβδομάδα πάνω από την Σ.

Η διόρθωση βρίσκεται ήδη δυο εβδομάδες χαμηλότερα του 38,2% όλου του ανοδικού από το ιστορικό χαμηλό των 221 μονάδων του 2020 με το 50% να βρίσκεται στις 487 μονάδες και τις ισότητες των πτωτικών κυμάτων  της διόρθωσης ακόμα χαμηλότερα.

Ονοματοδοσία των κυμάτων απέφυγα να κάνω μια και για αυτά έχουμε πρόσφατες τις απόψεις των πολύ καταλληλότερων κυματιστών του μπλογκ με πιο πρόσφατη αυτή του φίλου  Mimis 69 στην τελευταία ανάρτηση, οπότε κρατήστε από μένα το πρώτο – δεύτερο – τρίτο που αναγράφεται στο διάγραμμα αποκλειστικά για να προσδιοριστούν οι ισότητες που αναφέρονται πιο πάνω. Για την ώρα λοιπόν βρισκόμαστε στο 3ο εσωτερικό κύμα του τρίτου κύματος όπως και να το ονομάζουν οι κυματιστές μας και προσωπικά δεν βλέπω πουθενά φως.

Αποποίηση ευθύνης