Image default
Οικονομία

3 + 1 τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα από την ασφάλεια μηχανής

Η ασφάλεια μηχανής, είναι ένα έξοδο αναγκαίο και υποχρεωτικό. Η ακρίβεια, έκανε πολλούς ασφαλιζόμενους να ψάχνουν τρόπους να εξοικονομήσουν χρήματα από την ασφάλεια μηχανής, ψάχνοντας για ένα φθηνότερο πρόγραμμα. Εάν νιώθεις βαρύ το κόστος της ασφάλειας μηχανής που πληρώνεις τώρα, οι παρακάτω τρόποι θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα και να μειώσεις τα πάγια έξοδα.

Σύγκρινε τα διαθέσιμα πακέτα ασφάλισης μηχανής.

Οι καλύψεις στις ασφάλειες μηχανής καθώς και το κόστος στα ασφάλιστρα μεταβάλλονται. Κάθε ασφαλιστική διαθέτει την δική της τιμολογιακή πολιτική, οπότε κάνοντας μια απλή σύγκριση τιμών, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν φθηνότερα ασφαλιστικά προγράμματα από το δικό σου. Στο COSMOTE Insurance, μπορείς να συγκρίσεις εύκολα και απλά τιμές στις ασφάλειες μηχανής, από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξεις εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σου. Τα βήματα είναι ελάχιστα, απλά:

  • Συμπλήρωσε την πινακίδα σου.
  • Βάλε τα στοιχεία της μηχανής και του ιδιοκτήτη.
  • Επίλεξε τον τύπο ασφάλισης που επιθυμείς (Βασική, πυρός/κλοπής) και την διάρκεια.
  • Σύγκρινε τιμές των ασφαλιστικών συμβολαίων που ταιριάζουν στο προφίλ σου.

Διάλεξε ετήσια ασφάλεια μηχανής.

Η ασφάλεια μηχανής, είναι κάτι που χρειάζεσαι πάντα και παντού, γιατί λοιπόν να επιλέξεις κάλυψη για μικρό χρονικό διάστημα, όταν μπορείς να επιλέξεις για μεγαλύτερο διάστημα και να επωφεληθείς από την έκπτωση στα ασφάλιστρα. Οι επιλογές που έχεις ως προς την διάρκεια του συμβολαίου είναι η τρίμηνη, η εξάμηνη και η ετήσια ασφάλεια μηχανής. Επιλέγοντας την ετήσια, μπορείς να έχεις έως και 40% έκπτωση στην τιμή της ασφάλειας ανά μήνα ενώ παράλληλα  σου δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσεις το ποσό σε 12 άτοκες δόσεις. Στο COSMOTE Insurance μπορείς να βρεις τις χαμηλότερες τιμές στα ετήσια προγράμματα ασφάλισης, με μερικά μόνο κλικ.

Επίλεξε τις πρόσθετες καλύψεις που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Οι πρόσθετες καλύψεις, είναι μία σημαντική δικλείδα ασφαλείας, ειδικά για την βασική ασφάλεια η οποία δεν τις περιέχει. Οι προαιρετικές καλύψεις, θα σε διευκολύνουν σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης με την μηχανή σου και θα σου παρέχουν μία επιπλέον ασφάλεια στην οδήγηση. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς πρόσθετες καλύψεις στις μηχανές είναι:

  • Η οδική βοήθεια
  • Η νομική προστασία
  • Η κάλυψη από ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Σίγουρα, οι συγκεκριμένες καλύψεις είναι ιδιαίτερα βοηθητικές και σου παρέχουν μία επιπλέον ασφάλεια, ωστόσο εάν θεωρείς ότι οι καλύψεις της βασικής ασφάλειας σε ικανοποιούν, τότε δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείς με το κόστος των πρόσθετων καλύψεων.

Δες τις εκπτώσεις που κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, πολύ συχνά προχωρούν σε εποχιακές προσφορές αλλά και σε ειδικές εκπτώσεις σε ασφαλιζόμενους που διαθέτουν συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα, όπως για παράδειγμα είναι οι ένστολοι ή οι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να ενημερώνεσαι για τις τρέχουσες προσφορές των ασφαλιστικών ώστε να επιλέξεις ένα πρόγραμμα που θα σου προσφέρει την φθηνότερη ασφάλεια μηχανής και εκείνη που σου δίνει παράλληλα τις περισσότερες καλύψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου αλλά και της μηχανής σου και σε δύο λεπτά θα έχεις στην οθόνη σου, τις χαμηλότερες τιμές. Ασφαλίσου οικονομικά και εξοικονόμησε χρήματα από τον προϋπολογισμό σου σήμερα, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι!

Σχετικα αρθρα

Πώς οι «παράλληλες εισαγωγές» παρέχουν άνεση στους Ρώσους καταναλωτές

admin

Ξέμεινε από μπαταρία η Rivian: Τριπλασιάστηκαν οι ζημιές

admin

CEO ποστάρει δακρυσμένη selfie μετά από απολύσεις και γίνεται viral

admin

Ο Πούτιν γύρισε τέσσερα χρόνια πίσω τη ρωσική οικονομία

admin

Γιατί η Νότια Κορέα απένειμε χάρη στον «πρίγκιπα της Samsung»;

admin

Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Μικρή μείωση του αριθμού των ανέργων μεταξύ των νέων σε όλο τον κόσμο το 2022

fastpath

Λ. Παπαδήμος: Αναγκαία η άμεση ολοκλήρωση της Τραπεζικής Ένωσης και η ενοποίηση των κεφαλαιαγορών

fastpath

H Johnson & Johnson σταματάει την πώληση του ταλκ

admin

Συντάξεις: 1 στους 3 συνταξιούχος θα πάρει αύξηση το 2023

admin

Die Zeit: Η Ευρώπη πληρώνει την Γερμανική απληστία για φθηνό φυσικό αέριο

admin

Οι 5 παράγοντες που θα καθορίσουν το πακέτο της ΔΕΘ – Στο τραπέζι επέκταση του Ανακυκλώνω, κλειδί το φυσικό αέριο

fastpath

Ενέργεια: Τελεσίγραφο στις βρετανικές εταιρείες για τα υπερκέρδη

admin