Image default
Επιχειρήσεις

Finuevo Core: Η νέας γενιάς τραπεζική πλατφόρμα της Profile – Ποιες δυνατότητες προσφέρει

Το Finuevo Core, το τραπεζικό σύστημα νέας γενιάς που αποτελεί τη μετεξέλιξη του κορυφαίου τραπεζικού συστήματος FMS.next παρουσιάζει η Profile software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού.

Το Finuevo Core υιοθετεί μία σύγχρονη τραπεζική λογική και προσφέρει μια νέα προσωποποιημένη εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη μέσω ενός πλήρους ανανεωμένου front-end. H βραβευμένη τραπεζική πλατφόρμα FMS.next μετεξελίσσεται σε ένα σύστημα σύγχρονης τεχνολογίας και αισθητικής προσφέροντας στους χρήστες την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα σε όλες τις συσκευές μέσω του προηγμένου responsive native web interface.

H πλατφόρμα έχει ριζικά επανασχεδιαστεί με γνώμονα την αποδοτική και εύκολη χρήση, οδηγώντας σε αύξηση της παραγωγικότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αξιοποιώντας σύγχρονο τρόπο περιήγησης οι χρήστες εκτελούν με ευκολία τις εργασίες τους έχοντας άμεση πρόσβαση στην πληροφορία που αναζητούν ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού και την ενσωματωμένη μηχανή διαχείρισης ροών εργασίας (workflow engine). Η αναγκαία αλληλεπίδραση με το σύστημα περιορίζεται στο ελάχιστο, επιτρέποντας την ολοκλήρωση περισσότερων εργασιών στον ίδιο χρόνο.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ιδιαίτερες δυνατότητες που διευκολύνουν την αλληλεπίδραση των χρηστών με το σύστημα, όπως η δυνατότητα για φωνητικές εντολές (voice activated commands), ειδοποιήσεις χρηστών, chat αλλά και προηγμένο σχεδιασμό και διαχείριση ροών εργασίας (workflows).

Σε συνδυασμό με νέες προσωποποιημένες δυνατότητες όπως dashboards, συντομεύσεις και ιστορικότητα περιήγησης, η πλατφόρμα Finuevo Core προσφέρει καινοτόμες και ανταγωνιστικές λειτουργικότητες, με στόχο να καλύψει τις μελλοντικές απαιτήσεις μιας σύγχρονης τράπεζας.

Το Finuevo Core είναι η τραπεζική πλατφόρμα νέας γενιάς που ανταποκρίνεται επιτυχώς στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς καθιστώντας το ως το backbone των τραπεζικών εργασιών για ενοποιημένη προσέγγιση.

Το Finuevo Core μπορεί να διασυνδεθεί με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα μέσω standard APIs και μαζί με το Finuevo Digital, την digital banking πλατφόρμα της Profile, αποτελούν το Finuevo Suite, ένα προϊόν που εξασφαλίζει πλήρη, front-to-back cloud και SaaS enabled κάλυψη τραπεζικών εργασιών για Τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς (EMIs, MFIs, Digital Lenders, κ.ά.) που επιδιώκουν ψηφιακό εκσυγχρονισμό στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι επιδοτήσεις Ιουλίου

Ίβο Ναϊντένοφ: Η μεγάλη πρόκληση μετά την ενσωμάτωση της Chipita στην Mondelez International

Στους Μπάκο, Καϋμενάκη και Εξάρχου το 31,7% της Intrakat έναντι 70,2 εκατ. ευρώ

Σχετικα αρθρα

Η McDonald’s σχεδιάζει την επιστροφή της στην Ουκρανία

admin

Briq Properties: Πώληση καταστήματος στο Ρέθυμνο έναντι €1,35 εκατ.

admin

Dimand: Ανδριόπουλος και Δήμτσας απέκτησαν μετοχές μετά τις πράξεις σταθεροποίησης

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Στο 9,377% το ποσοστό της Helikon Investments

admin

Στρατηγική συμφωνία Cepal Hellas – Resolute για την ελληνική αγορά διαχείρισης ακινήτων

admin

Siemens: Στα €2,9 δισ. τα κέρδη για τις βιομηχανικές δραστηριότητες στο τρίμηνο

admin

CPI: Στις 196.800 οι stock options επί των νέων μετοχών

admin

Μπλε Κέδρος: Αγορά ακινήτου στη Μεταμόρφωση Αττικής έναντι €2,6 εκατ.

admin

Μπλε Κέδρος: Αγορά ακινήτου στη Μεταμόρφωση Αττικής έναντι €2,6 εκατ.

admin

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Στις 18 Αυγούστου η αποκοπή του μερίσματος για τη χρήση 2021

admin

Lamda Development: Στα €40 εκατ. το συνολικό τίμημα που κατέβαλε για το McArthurGlen Designer Outlet Athens

admin

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Μέρισμα 0,20 ευρώ ανά μετοχή στις 24 Αυγούστου

admin